עבור לתוכן

חדש במקדונלד'ס: מק-מכון-כושר

Featured Replies

פורסם

ok תודה הבנתי

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואם אני זוכר נכון היום בחלק מהארצות חברות הטבק משלמות הרבה מיסים ביגלל הנזקים הבריאותים

שהסיגריות גורמות

באנגליה למשל קופסת סיגריות עולה משהו כמו 50 שקל... פה קופסא תוצרת חוץ עולה בסביבות ה15-22...

פורסם

אני מניח שכל אימון כולל שילוב של אירובי יחד עם משקולות, כי אחרת זה לא שווה כלום.. (מה הקטע בלהיות מנופח כמו לא יודע מה אם אתה לא מסגל לרוץ 500 מטר :-\)

ממש לא...אין קשר בין הדברים

פורסם

סבבה, שיוסיפו מכוני כושר - ייגרמו לילדים לקבל שברי מאמץ ואז ייספגו גל נוסף של תביעות. :lol:

פורסם

הלוואי שיתבעו אותם כל כך הרבה שהם יפשטו רגל

פורסם

ממש לא...אין קשר בין הדברים

למה בדיוק אין קשר?

פורסם

אני רץ בחוץ 3 פעמים בשבוע שעה,פעם אחת רצתי על הליכון במיהרות של 9 וחצי קמ"ש למשך שעה,ויצא ששרפתי בסביבות ה650 קלוריות,אז מי שרשם את הכתבה הזאת דפוק...אולי הוא מתכוון אם הבן אדם הולך הליכה איטית אז זה נשמע הגיוני חח

פורסם
  • מחבר

הוא מדבר על ילדים קטנים

ואין גם ככה הרבה מיתאמנים שרצים שעה במהירות יחסית מהירה כל אימון

ואנשים שאוכלים גאנק באופן קבוע לא בדיוק מישתיכים לקהל הספורטים

פורסם

אני מעדיף להמנע בכל אופן מג'אנק כי זה גם לא הכי טעים ונגמר בשנייה,אפשר לאכול ארוחה ענקית במקום המבורגר מסריח במקקי

פורסם

באנגליה למשל קופסת סיגריות עולה משהו כמו 50 שקל... פה קופסא תוצרת חוץ עולה בסביבות ה15-22...

אתה לא יכול להשוות.. כי נגיד 50 שקל זה 6-7 פאונד.. ולהם 6 פאונד זה כמו שאצלנו זה 6 שקל.. כי הם גם מרוויחים בהתאם.

פורסם

הגזמת בענק

אני לא יודע מספרים מדוייקים אבל אין שום מצב בעולם שאצלם 6 פאונד זה זה שווה ערך ל6 שקל אצלנו.

פשוט המיסוי אצלם על סיגריות הרבה יותר גבוה מאשר אצלנו

פורסם

1 פאונד שווה ל 8.19 שקלים דנדשים

ובנימה אישית . אני לא מבין למה כל הציבור צריך לסבול בגלל חבורה עלובה של אנשים שלא יכולים לשמור על הפה שלהם :bash:

למה אני צריך לשלם יותר על הגדלה של ארוחה בגלל שאדם אחר בולס כמויות אדירות ואחר כך מאשים אחרים במקום את עצמו ?

ושלא תבינו לא נכון , אני לא מאלה שיכולים לאכול כל היום ואף פעם לא משמינים. אבל אני יודע מתי לפרגן לי בארוחת שחיטות ומתי לרסן את עצמי

מתי עליתי קילו אחד יותר מידי ומתי כדאי לעשות כושר או לפמפם משקולות ומתי אני צריך לאכול הרבה ובריא כדי להזין את הגוף שלי בחומרים לבניית השריר קרי פחמימות\חלבונים וכו' לאחר אימון מסיבי או פחות מסיבי בהתאם

לכל אדם צריך שיהיה קו אדום מסויים. הוא לא יכול להתעורר אחרי 5 שנים עם 30 קילו יותר ולהזכר שהוא חייב לעשות דיאטה

הוא אמור להתעורר כבר אחרי שהוא עלה 5 קילו יותר מידי ואז לעצור את זה שם לפני שיהיה מאוחר מידי וקשה מידי

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין

היום אתה משלם הרבה יותר

ביגלל שאנשים שחיים לא בריא ממלאים את קופות החולים אתה נידפק גם בתשלומים יותר גדולים

וגם בשרותים פחות טובים רק בישביל שהמערכת תמשיך ליפעול

עכשיו אם תיתן סנקציות רק על השמנים זה יהיה חוק לא הוגן

כי שומן קשור הרבה גם לגנטיקה \גיל\מחלות מסוימות וכו

אבל אם אתה נותן מיסוי גבוה יותר על גאנק אתה לא מפלה אנשים

פשוט שאתה אוכל מזון לא בריא תשלם יותר

אם אתה אוכל רק קצת גאנק אז המיסוי הגבוה לא ישפיע אליך משמעותית

פורסם

junk sux anyay ;),הג'אנק היחידי שטעים והאמת הוא נחשב כג'אנק הכי פחות גרוע נראה לי זה לאפה עם פרגיות\שווארמה...וגם בעצם אוכל סיני שגם זה לא ממש ג'אנק (לפחות במקור אמור להיות אוכל איכותי),אבל במסעדות הסיניות הוא מלא שמן וכל מיני חרטא,אבל עדיין אני חולה על זה כי זה באמת טעים...

פורסם

אתה לא מבין

היום אתה משלם הרבה יותר

ביגלל שאנשים שחיים לא בריא ממלאים את קופות החולים אתה נידפק גם בתשלומים יותר גדולים

וגם בשרותים פחות טובים רק בישביל שהמערכת תמשיך ליפעול

עכשיו אם תיתן סנקציות רק על השמנים זה יהיה חוק לא הוגן

כי שומן קשור הרבה גם לגנטיקה \גיל\מחלות מסוימות וכו

אבל אם אתה נותן מיסוי גבוה יותר על גאנק אתה לא מפלה אנשים

פשוט שאתה אוכל מזון לא בריא תשלם יותר

אם אתה אוכל רק קצת גאנק אז המיסוי הגבוה לא ישפיע אליך משמעותית

זו עדיין אותה הנקודה,אני משלם יותר בגלל שאחרים לא יוכלים לשמור על הפה שלהם. אני יודע שיש אנשים שבאמת יש להם בעיית השמנה וניתן לבדוק זאת אך הרוב פשוט זוללים יותר מידי

כמובן שיש עיניין של פונקציית הגיל וכו' ואני לא מצפה מאדם בן 50 להיות עם ריבועים בבטן אבל מה שהולך בארה"ב למשל זה פשוט כבר מוגזם

מסתובבים לך שם הרי-אדם שכל היום זוללים

יכול להיות שחוק שיחייב אנשים כאלה (בעלי משקל יתר בצורה מוגזמת) לשלם יותר לקופת החולים יביא למהפך, חריג וקיצוני אך אם להם לא אכפת מהחיים שלהם למה לי אמור להיות אכפת ? אולי רק אז הם באמת יתחילו לעשות דיאטה

אולי אפילו לסבסד מכוני כושר ושאר דברים שתורמים לאיכות החיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים