עבור לתוכן

מחשב קורס - מתקבל מסך כחול

Featured Replies

פורסם

היי,

הבעיה חזרה על עצמה פעמיים אז החלטתי לפנות אליכם. הבעיה (מסך כחול) מופיעה כאשר אימיול עובד בשיא המרץ (לאחר 12 שעות עבודה בערך כשהוא כבר מחובר להרבה מקורות) וביחד איתו אני מפעיל שיחת וידאו של סקייפ 2.5. כלומר, אם אימיול יפעל לבד או סקייפ לבד, הכל יהיה בסדר.

אני שואל את השאלה כאן, כי מעבר לבעיית תוכנה, שזה עלול להיות המצב כאן, אני רוצה לוודא שזו לא בעיית חומרה.

אני רוצה לציין שזה קרה רק לאחרונה כשהתחלתי להשתמש בשיחות וידאו של סקייפ (המצלמה שלי היא CREATIVE VISTA PRO ) מפרט המחשב שלי מופיע בחתימה למטה.

כדי לאתר תקלות בעצמי הרצתי את MEMTEST (הגרסא שעולה לפני חלונות ב BOOT עצמו) כמו כן הרצתי את HOT CPU TESTER PRO 4.3 שהריץ בדיקה של 6 וחצי שעות על המחשב כולו ולא מצא בעיות. כמו כן הרצה של 3DMARK 2006 כמה לופים נכבדים עברה ללא בעיות.

הטמפרטורה של המעבד לא עולה על 50 מעלות וה CPU עובד בכמעט 100% כאשר שתי התוכנות לעיל פועלות במקביל.

האם יש עוד משהו שאני יכול לבדוק בחומרה ועדיין לא ביצעתי? אולי הספק? אבל אותו החלפתי לפני חצי שנה כשיהיה לי בעיה של ספק חלש מדי לכרטיס 1600 PRO שקניתי ומאז הכל פיקס (מריץ ghost recon advanced warfighters בכיף).

תודה על העזרה, מקווה שאני בפורום המתאים.

אופיר

פורסם
  • מחבר

תודה כבר עברתי על המדריך הזה ויישמתי מה שהוא מציע.

השאלות ששאלתי נשארות בעיינן.

תודה, אני מחכה לתגובותיכם.

פורסם

^^^

מה לגבי קובציי DUMP כשאתה מקבל מסך כחול, אתה יכול לעלות אותם לפה?

פורסם
  • מחבר

כמובן, אבל זה יקח זמן, אולי רק יום ראשון לצערי הרב,

מה שכן אני יכול לומר זה שבמסך הכחול היה כתוב משהו בסגנון error in ואז איזה כתובת מסויימת בסגנון 00X001011 00X0022 וכו'.

יותר מזה לא היה שום מידע, כלומר לא נאמר באיזה DLL הבעיה או משהו בסגנון.

פורסם

בגלל זה נתתי לך את הלינק, תעקוב אחר המדריך ותעלה את קבצי ה- mini dump.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים