פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אלוהים אדירים .זה פשוט נבזי להראות את זה .אני כל כך מבין את ואן גוך עכשיו ....
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים האימה :errrr: :errrr:עכשו יהיו לי סיוטים בלילה!להעלות את זה באתר שכוח אל זה דבר אחד, אבל לפרסם את זה בפורום זה גובל בעברה פלילית!
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :alcoholic: :alcoholic: :anim-jjd:
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים האימה :errrr: :errrr:עכשו יהיו לי סיוטים בלילה!להעלות את זה באתר שכוח אל זה דבר אחד, אבל לפרסם את זה בפורום זה גובל בעברה פלילית!
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים תיראו עד הסוף... מה יש בסוף?! גיהנום כל השיר! מה כ"כ מיוחד בסוף? ההערה הזאת גרמה לי לעינוי מיותר! אני תובע!
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר שום דבר מיוחד ספציפי בסוף, פשוט לא רציתי שאנשים יפסיקו לראות אחרי דקה.. יש שם הרבה קטנים במשך כל הסרט.. למשל כשהיא מתחילה למחוא כפיים...
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים למזלי אני מכיר אותך מספיק טוב כדי לא להכינס לקישורים שאתה שם אתה כמו TROJAN אנושי.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מאז ששלחו לי את איפה אפי המטופש הזה אני לא נכנס יותר ללינקים שצריך "לראות עד הסוף"
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר אתה מעליב אותי..באמת נראה לך שאני אתן קישור לשטות כזאת של מפלצת שקופצת עליך בסוף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.