פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אוקיי זמן לא היה עידכון חהחה שים לב! נושא זה לא פעיל כבר 7 ימים או יותר.אלא אם אתה בטוח שאתה רוצה להגיב לנושא זה, מומלץ שתפתח נושא חדש. קרה לא הרבה מאז תכנון ... לקבל צבע לצבוע את הפאנל הקדמי לעשות עליו כיתוב מתאים ולכסות בלכה לצבוע את ה"דלת ימנית" של המארז ולכסות בלכה לסקלפל את הפרספקס מהדלת לצבוע אותה שוב לכסות בשכבה טובה של לכה ולהדביק את הפרספקס חזרה לצבוע את כלוב הכוננים וכמובן לכסות בלכה (בסימן שאלה) לצבוע את התופסן של ההארדיסק ולכסות בספריי שקוף להסתיר את הכוננים לסיים את הקונטרולר ליטושים אחרונים ולהרכיב חזרה את המערכת טוב בינתיים הקונטרולר עבר שינויים גראנדיוזים הורדתי את הגלגלת .. לא פעלה כמו שתכננתי במקום הוספתי 2 כפתורים הכפתורים ישמשו לשליטה בוינאמפ ויתרתי על הפוטנציומטר ניסיתי אותו וראיתי שהוא רותח ולכן צפוי שהוא ישרף מהר מאוד החלפתי אותו ב 2 מפסקים הקונטרולר לא יתקדם בינתיים ... רק אחרי שאסיים את כל שאר הדברים המתוכננים הלחמתי את הדיודות לכפתורים הארכתי USB הלחמתי חוטים לכפתורים בדקתי שהכל עובד כך זה נראה מקדימה הכל דופק 10, אז כיסיתי הכל בדבק חם שההלחמות לא יתפרקו וזהו עם הקונטרולר המארז: חתכתי חלק מ"הדבר הזה" כדי שהדלת תיכנס ותצא חלק חתכתי עם מסור יד ... גימור קקה אחרי עיבוד ותמונות כלליות וזהו לבינתיים .. תגובות
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר תודה כל המאווררים במחשב הזה 80MM, ויש 5 כאלה 2 בפאנל, 1 בדלת, 1 מאחורה ו1 בגג
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים כל המאווררים במחשב הזה 80MM, ויש 5 כאלה2 בפאנל, 1 בדלת, 1 מאחורה ו1 בגגהתכוונתי לאיזה סוג מאווררלדים או רגיל...
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים נראה אחלה, אבל לא אהבתי את הכפתורים,ודי דפקת את עצמך שמילאת את המארז שלך במאווררים קטנים ורבים
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים ממש מודינג מדהיםם !!!אתה עושה פעם ראשונה וזה עוד יותר מדהים !!רק שאלה אחת - אני מתכנן לעשות מודינג פעם ראשונה ואין לי כל ניסיון בדרמל (אני גם רצה לקנות דרמל של wolf חשבתי שהוא יתקלקל לי פעם רא שונה שניאיעבוד איתו אבל ראיתי שעבדת עם דרמל של wolf הרבה אז עכשיו אני לא דואג) האם אני יצליח או שלא כדאי לי לעשות??
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים אם אין לך נסיון במודינג, או בעבודה עם כליים מסוג הדרמל, הייתי מציע לך לקרוא מדריכים באינטרנט/להיעזר במישהו שכן מבין.נ"ב...חתיכת הקפצה הבאת פה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.