פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים ממש ממש יפה!!דרך אגב, אני רוצה לחתוך חלון בגג המארז שלי גם, ואני אשמח אם תעזור לי, כי מה שראיתי שאתה מתכנן ממש ממש יפה!!
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר הרי לכם עדכון אז בקיצור סימנתי מה לחתוך והתחלתי לחתוך את השלד עצמו בזבזתי עליו 5 ראשים .. עד שקלטתי שמשו לא בסדר אז עברתי למכסה והבנתי את עניין החיתוך .. על מה שתראו עכשיו בזבזתי 4 דסקיות .. אחת נשברה לרעתי אין לי הרבה דסקיות כך שמחר אסע ואקנה את המחוזקות בלי שום עיקוב תמונות הסימון ועוד סימון תיקון סימון - לקחתי כמה סמ פנימה כדי לא לחתוך את התופסנים החיה הגוססת חיתוך השלד סיום חיתוך השלד לקראת הסוף נמאס לי אז לקחתי דיסק וכיסחתי לו את הצורה חיתוך הדלת זהו להיום ואוו לחתוך זה קשה המשך מחר
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים התקדמות יפה מאוד!!לא ענית לי עדיין, השרטוט שציירת בשביל גג המארז, איך עשית את זה??
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר את השרטוט עשיתי בגוגל סקצ'אפ (GOOGLE SKETCHUP) סתם מיקמתי מאוורר וחשבתי על משו שיתאים לי לדלת
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים ^לא רק. אם לא אכפת לך, אני מבקש שוב, והפעם אישית מ-Blinker: מה זה ה"מתלה" הזה, כמה הוא עלה, יש לו עוד שימושים(הקליפס שמחזיק את הדלת?) ומאיפה הוא נקנה?
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר המטלה לא בא עם הדרמל .. קניתי בנפרד לפני הרבה זמן בהום סנטר .. ממש לא זוכר כמה עלה לי וסתם השתמשתי בו כדי לתפוס את הדלת
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים וואלה?!איזו ערכה קנית?אני קניתי שבוע שעבר במבצע שהיה בהום סנטר, דרמל של וולף, 128 חלקים, מתלה, ציר גמיש והכל...140 ש"ח..בכמה קנית ועם איזה אביזרים?(נ.ב. Blinker יש לך פרטית...)
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר קניתי מזמן ... מאוד עלה לי בערך אותו הדבר רק בלי מטלה משו 128 אביזרים -- אין מה להסביר ב סקצ'אפ מתקינים מנסים וישר מבינים את העיקרון עמוד הורדה : http://www.sketchup.com/?section=downloads בינתיים חתכתי חור נוסף... לקח לי דיסקית אחת ... נשארו עוד 2 מקווה שלפחות יספיק לדלת את החור למאוורר אני עושה עם מקדח כוס רוצה לסיים היום את החיתוך ומהשאריות אני אעשה גריל : החיתוך של הדלת : זהו לבינתיים .. אסור להרעיש בין 2 ל 4 אז אני נח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.