פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר Me like. ואל תצבע את זהההההההההה! את מה בידיוק לא לצבוע ? אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לשאר המארז :-\ תודה על התגובות
פורסם 2008 במאי 1217 שנים ישנם 2 דרכים לעשות את השקע הנ"ל 1. בעזרת מקדח יעודי (מקדח קוני) 2. להרחיב בעזרת מקדח אחר, בעל קוטר גדול יותר. הסירו דאגה מליבכם.. קצת צבע עוד לא הזיק לאף אחד רק, הייתי מנסה למצוא ברגים זהים, רק עם ראש אלן, לשיקולך.. מחכה לעדכון הבא..
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר עדכון : דבר ראשון : שאפחד לא יכתוב שום דבר על הצביעה של הפאנל בקרה זה נעשה רק בשביל ניסיון צבע .. וכן אני יודע שקודם הייתי צריך לקדוח ורק אז לצבוע כמו שאמרתי זה רק ניסיון צבע אז היתה קצת התקדמות בפאנל בקרה קדחתי בו חורים ואפילו מיקמתי את המעגל ששולט על מהירות המאווררים המעגל עובד כמו שצריך ... הכל התחיל ברכיב שפירקתי מדיבורית ישנה של רכב ואז אחרי בדיקה באינטרנט ראיתי שאפשר להשתמש בו כמווסת מתח בעל "סיבולת" של 3 אמפר הפאנל החלטתי לחבר את החלון עם ברגים ולא עם דבק ואחרי שכבה אחת של צבע חייב להודות שהצבע נראה מעולה ;D והתחלתי לעבוד על גרילים מפרספקס כלי איכותי (חיחי כמובן שיש יותר איכותיים- לפחות קובר את הWOLF הישן שלי) אחרי החיתוך הגימור של החתך כל כך חלק שזה מדהים בקרוב אחתוך את הגריל אקנה מפסקים אצבע את המארז ועוד המון דברים סתם שתראו את ההבדל בין הצבעים הקודם הנוכחי : תגובות
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר ואו אין תגובות אתם מאלצים אותי להקפיץ בכל מקרה סתם קצת תמונות .. אירגנתי לדים וסתם בדקתי איך המעגל יווסת את מתח הלדים וסרטון שמדגים את זה תגובות
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אז תגיד, Ugrip אתה מביא לי את הריאובאס שהכנת? ;D בכל מיקרה- יחי הג'קסואים של בוש! יש לי גם אחת שאבא שלי הוריש לי מהתקופה של העיצוב הישן של הכליפ שלהם שהיה יותר סולידי ופחות הייטיקי שכזה ודינאמי. אבל מרגישים ת'אייכות בין ג'אנרים לבין אייכותי. לחבר שלי יש ג'יקסו זבל וזה חרא- הכלי שלו רועד בטירוף והחיתוך איתו לא שקט לעומת הג'יקסו שלי של בוש שהחיתוך איתו נוח- קל ופשוט ופשוט עושה עבודה יוצאת מן הכלל! חוץ מזה, יש לך מוד פשוט ממש טוב וממש יפה! הצביעה של הדלת בשחור החדש יצאה ממש טובה אם כי השחור הקודם לא היה כזה נוראי. כמו שאמרתי מקודם- הריאובאס שיצרת מדהים ונראה ממש טוב! תוסיף גם כזה שמדליק לדים בקבוצות ובצבעים- סוויץ' אחד צבע ירוק- השני מדליק כחול והשלישי לבן והרביעי אדום או משהו ואז אם אתה רוצה אתה יכול כמו בריאו באס לשים לדים צהובים כאלה ומה שפועל מאיר הלד מתחת לסוויץ'. סך הכל- יש לך כשרון יוצא מן הכלל, ידיים של אומן! אתה מזכיר לי את אליאנין- תום! :xyxthumbs: מחכה ליום שתכניס פנימה את החומרה של המחשב! בהצלחה בהמשך הדרך! מחכה לעידכונים נוספים ולתוספות אחרות! יישר כוח!
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר יצא ממש יפה. רק חבל שצבעת את הפאנל לפני הקדיחות . תראו את הסרטונים .. תהנו הרכבתי למארז רגליים צבעתי ועוד כמה דברים סקסייים במיוחד .. תמונות בקרוב פעולת פאנל הבקרה סתם מוכרך לציין שהחומרה וכל הכבלים שאתם רואים במארז לא יהיו שם יהיה שם משו אחר ומסודר יותר
פורסם 2008 במאי 2017 שנים שאלה קטנה, איך עשית שאתה לוחץ על הפאנל אז ה CD נפתח? כאילו איך עשית שלא משנה איפה אתה לוחץ זה נפתח?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים כשיהיה חדש הת'ראד יתעדכן. uGrip, ראיתי שהלדים שלך יושבים טיפה עקום בחור שלהם. מציע לך לקנות תושבות מיוחדות ללדים. זה עולה גרושים לפי דעתי ויוצא ממש נקי ואסטטי. סה"כ התקדמות יפה וכל הכבוד על כל העבודה. תענוג לראות ולקרוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.