פורסם 2008 בפברואר 617 שנים פרויקט יפה מאודאני נהנה לראות פרויקטים ישראליים ברמהועוד משהו קטןעד מתי צעירים יעלוזו!?!?! דצמבר 05'עד מתי ילדים יקראו אחד לשני "צעיר"?!מרץ (לפני שהתגייסתם)
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים תודה ;D את הפרספקס חתכתי בעזרת דרמל ומשורית מוזרה שאין לי מושג איך קוראים לה כמו כן עשיתי מוד קטן לדרמל WOLF הקודם שלי ועשיתי ממנו גרמל עמוד .. הכנסתי לתוכו מקדח וזה שימש כמו BENCH SAW רק שיה קצת קשה לשלוט בזה כל השאר זה נייר שיוף לא פיסית, בעצם כן פיסית, כאילו איך חתכת בול בגודל של הCDROM? כי אתה שם את זה על הפאנל ומכל זווית את רואה משהו אחר ז"א איך זה יצא לך מדויק (אם בכלל?)
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אהבתי את הפרוייקט, אבל לדעתי הוא יראה הרבה יותר טוב בלי הצבע השחור.האפקט שהפאנל הקדמי הלא צבוע מאוד יפה ולדעתי כל המארז יראה מדהים באותו האפקט.הייתי גם שמח לתמונות יותר איכותיות כי קשה להבין לפעמים.כמו כן עשיתי מוד קטן לדרמל WOLF הקודם שלי ועשיתי ממנו דרמל עמוד .. הכנסתי לתוכו מקדח וזה שימש כמו BENCH SAWתמונות?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים הפאנל אלומניום ששמת מקדימה כמה עולה חתיכה כזו ? ואתה חתכת אותה, או שהזמנת אותה חתוכה.. ?
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר לא פיסית, בעצם כן פיסית, כאילו איך חתכת בול בגודל של הCDROM? כי אתה שם את זה על הפאנל ומכל זווית את רואה משהו אחר ז"א איך זה יצא לך מדויק (אם בכלל?)יצא מדויק בעצם הכל עיניין של סימון וחיתוך ישר .. גם אם לא ישר להשאיר קצת חומר אז לשייף .. ככה אני עשיתיאהבתי את הפרוייקט, אבל לדעתי הוא יראה הרבה יותר טוב בלי הצבע השחור.האפקט שהפאנל הקדמי הלא צבוע מאוד יפה ולדעתי כל המארז יראה מדהים באותו האפקט.הייתי גם שמח לתמונות יותר איכותיות כי קשה להבין לפעמים.תמונות?אממ אין לי תמונה של היצור הזה .. פירקתי אותו מזמןהפאנל אלומניום ששמת מקדימה כמה עולה חתיכה כזו ? ואתה חתכת אותה, או שהזמנת אותה חתוכה.. ?CNC אך הצבא הזה גוזל לי את החיים :-\
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר ווווווווווווווהוווווווווווווווו סוף סוף היה קצת זמן למודינג ... טיפלתי בפאנל הקידמי בעקבות המלצה של MaSTeR NaRGiLa זוכרים אותו ? כך הוא נראה פעם קודם שייפתי אותו כדי להוריד את הצבע השחור ואז שייפתי לאורך והבאתי לו מראה של Brushed Aluminum ואז גם כיסיתי בלקה כדי שלא ישחיר וקורוזיה וקקות למיניהן וכך זה נראה על המארז : תגובות
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר מגניבב!!הרבה יותר יפה לדעתי.אלו שריטות בגג המארז או שרק נדמה לי? ???שריטות ומה לא ... אבל אל דאגה הכל יתוקן ;D
פורסם 2008 במאי 517 שנים הרבה יותר יפה לדעתי. עכשיו טפל בשאר המארז! מה שהם אמרו ^^ שמח שיישמת את ההמלצה שלי. אם כולם היו מקשיבים לי תמיד העולם היה יפה יותר
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר שמח שאהבתם ;D התחלתי קצת לעבוד על פאנל הבקרה.. יותר נכון על ה Housing שלו ככה פחות או יותר הוא אמור להיראות: כשנקודה שחורה גדולה זה יהיה מפסק ON OFF רגיל, הנקודה האדומה זה לד .. ירוק סביר להניח 3ממ והכחול הגדול זה פוטנציומטר לשליטה על מהירות המאוורים בשביל להושיב את הפאנל אני צריך איזשו קייס בשבילו שיכיל את האלקטרוניקה והחיווט בשביל העבודה לקחתי סידירום ישן שלא פועל פירקתי אותו ולקחתי את המכסה והפשטתי אותו מכל מיני ספוגים ודברים (כפי ששרואים לא עד הסוף) סימנתי איך לחתוך, חתכתי ועשיתי חורים לברגים שיתפסו את הפאנל בכלוב הכוננים (מיהרתי עם זה ובסוף התברר שזה מיותר) אחרכך הבנתי שאני צריך איכשו לתפוס את הלוחית אלומיניום שתשב מקדימה ועליתי על רעיון . כבר תבינו צעצועים חדשים סתם וגם הורדתי את הספוגים המוזרים שהיו שם וכל זה שחק לי מילימטר של דיסקית - דיסקית מומלצת ביותר .. לא כמו הזבל שמקבלים עם החיקוים אצלי עפו ניצוצות כמו זיקוקים כשבדיסקית הבלאי עף לך רק אבק דיסקית במהלך השבוע הבא אשיג כמה לוחיות אלומיניום שישלימו לי את הפאנל הקדמי אקנה מפסקים ואתחיל לעבוד על החלק האלקטרוני שבעניין הזה ;D תגובות
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אין על הדיסקיות המקוריות... דיסקית אחת שווה בערך 30 מהדיסקיות חיקוי המעפנות...אני כבר חודש עובד עם אותה דיסקית.. אומנם הרוב על עץ ופלסטיק.. אבל עדיין..
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר עדכון המשכתי לעבוד על בקר וגם הורדתי את הצבע מהמארז השגתי לוחיות אלומיניום שישבו בפאנל ועשיתי בהם חורים לברגים מצב מחובר וככה זה יושב בתוך המארז האלומיניום ישוייף וגם אותו אני אבריש כך שהכל יהיה בסוף באותו הצבע והמארז המשוייף קניתי גם צבע שחור מט איכותי (אני מקווה) מבית דופלי קולור עם גימור קטלני במיוחד ;D עוד בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.