עבור לתוכן

המחשב המפורסם של ערוץ הקניות, העליתי סרטון כרגע

Featured Replies

פורסם

חבל שהאיכות חרא.....

זה מה שהיה בזמנו שהביאו תלקישור לפה? המחשב הכי דפוק בעולם שבמחיר שלו אתה מביא פי 5??

פורסם
  • מחבר

חבל שהאיכות חרא.....

זה מה שהיה בזמנו שהביאו תלקישור לפה? המחשב הכי דפוק בעולם שבמחיר שלו אתה מביא פי 5??

אין לי מושג, אולי, אבל בסוף יש את הקטע עם המעבד - תקשיב טוב ותראה.

פורסם

^^

אתה מתכוון, תקשיב טוב כי לא תראה. :-X

פורסם

פתחתי שיחה בעקבות אחד הזוועות הכי נוראות בעולם המחשבים

בפעם הבאה אני יכול להקליט את זה רק תגיד לי איך להעלות את זה, יש לי את VIVO

פורסם
  • מחבר

^^

אתה מתכוון, תקשיב טוב כי לא תראה. :-X

תשים על Original Size וזה סביר מאוד, מה אתה רוצה - Nokia 6230.

פורסם

פתחתי שיחה בעקבות אחד הזוועות הכי נוראות בעולם המחשבים

בפעם הבאה אני יכול להקליט את זה רק תגיד לי איך להעלות את זה, יש לי את VIVO

למה אתה סתם מציע דברים? אי אפשר להקליט עם VIVO בארץ, למעשה -- כל הסדרת הX1K של ATI לא יכולה להשתמש בVIDEO IN שלה בארץ[נראה אם לפחות תדע למה.]

וחוץ מזה, זה בכלל לא היה בTV זה היה באתר שלהם :/

לפותח ההודעה, נחמד מסתבר שאתה היחיד שחשב על להלקליט את זה בכלל [כי אני הייתי בטוח שזה ישאר באתר שלהם, אז לא התאמצתי] משעשע רק חבל שהרזולוציה כל כך נמוכה :/, ניסיון יפה בכלמקרה :xyxthumbs:

ד"א איך בדיוק אני שם את זה על ORIGINAL SIZE?

-ג'ו

פורסם

למה אתה סתם מציע דברים? אי אפשר להקליט עם VIVO בארץ, למעשה -- כל הסדרת הX1K של ATI לא יכולה להשתמש בVIDEO IN שלה בארץ[נראה אם לפחות תדע למה.]

וחוץ מזה, זה בכלל לא היה בTV זה היה באתר שלהם :/

לפותח ההודעה, נחמד מסתבר שאתה היחיד שחשב על להלקליט את זה בכלל [כי אני הייתי בטוח שזה ישאר באתר שלהם, אז לא התאמצתי] משעשע רק חבל שהרזולוציה כל כך נמוכה :/, ניסיון יפה בכלמקרה :xyxthumbs:

-ג'ו

תדבר נכון! הקלטתי בעצמי דרך יציאת VIVO מהטלויזה, אל תהייה מומחה....

פורסם

^^

שקרן. לא ניתן להקליט בכרטיסי הX1K של ATI בארץ בעזרץ הVIVO, בגלל שהם לא תומכים בB.PAL שהיא שיטת השידור בארץ, אלא רק בNTSC_M!

אל תקשקש! דיברתי על זה עם נציגי ATI ושאלתי אותם האם זה חומרתי או עיניין של דרייברים והם אמרו לי שהם מצטערים אבל זה עניין של חומרה, כרטיסי הX1K מעולם לא תוכננו לעבוד באיזורים שעובדים על PAL.

רק הATI AIW עובדים עם BPAL.

דיי לקשקש! דיי להספים! דיי!

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

-ג'ו

אני לא מצאתי את זה באתר שלהם, אבל במקרה ראיתי פרסומת בערוץ 2 וחשבתי "למה לא?".

פורסם

הכי מצחיק זה המחיר מחירון שהם נותנים על המערכת.... פשוט בדיחה....

פורסם

חחחחחחחחחחחח ראיתי את הפרסומת בערוץ 2 והייתי חייב להעביר, אני ואח שלי פשוט נקרעים מצחוק

"זיכרון מהיר במהירות של "4400 מגה הרצ!!!!!!!!" הוא פשוט חולם ..( שניות 55 )

הכי מצחיק שהוא כמעט שבר תמאוורר כשניסה לסובב אותו :bash: :bash:

פשוט לא להאמין שאנשים קונים את זה אני מרחם עליהם

:s07:

פעם גם הסתכלתי האתר שלהם בשביל הצחוק ונפעמתי לראות את המחיר מחירון, מחשב כל כך פשוט עם רכיבים ג'נרים 8000 שקל...

והקטע הוא שבסופו של דבר הוא נמכר באיזה 2500, זאת אומרת מחיר הפסד..

פורסם

"אם תסתכלו כאן על הלבן הזה שמרוח על תחתית המאוורר-היטסינק-סופר-קירור-ברמה-עולמית, זה המעבד - Arctic Silver 5(000)Ghz מקורי של אינטל!!!1"

:smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים