פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אני כבר שנה וחצי בצבא רק בבלאגנים איתם ולא מסתדר בקיצור הציעו לי לצאת אני בן 22 ואני אמור להשתחרר בגיל 23.5 עשיתי הנדסאי אלקטרוניקה לפני הצבא ואני חייב להיות קרוב לבית ולא נותנים לי עכשיו הייתה לי וועדה עם המפקד בסיס והוא אמר לי או שאני נשאר בבסיס בתור עובד רס"ר או משהו כזה או שאני יוצא מהצבא הבסיס בבאר שבע ואני ירושלמי!לא יודע מה לעשות:\מה ההשלכות של פרופיל 21 מבחינת עבודות מסתכלים על זה היום?נניח אינטל מסתכלת על זה?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים בוא נגיד ככה שאולי זה לא יראה טוב במובנים מסוימים..אבל היום זה כבר לא עקרוני כמו פעם.....אם אתה מרגיש שאתה סובל וכו ואין דרך לפתור את העניין (לפעמים פשוט "לא הולך") אז תצא זה לא מה שיהרוס לך תחיים..
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אין השלכות היום, אח של חברה שלי יצא על 21 וכנראה יתחיל בקרוב ללמוד בטכניון מתמטיקה/מחשבים. לא רואה איך העובדה שהוא השתחרר מהצבא תשפיע עליו בעתיד.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים בגיל שלך אף אחד לא ישאל באיזה נסיבות השתחררת, מה שכן, מספר משרות ייסגרו בפניך, כמו משטרה ושירותי בטחון למיניהם.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר משטרה ממש לא מעניין אותי!העבודות שאני חושש לגביהן הם יותר לכיוון של אינטל או כל חברת אלקטרוניקה גדולה
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים תשמע יש לך שתי אפשרויות :1.או שתהיה חייל "מצטיין " עד לשחרור 2.אם נראה לך שתמשיך להיסתבך בצבא עם כל מיני בעיות משמעת אז כדאי שתקח את ההצעה לצאת .. זה היה שקול דעת שלי...
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אז אני אומר לך , הבררה של ההיטק בדרך כלל זה מפעילי מחשב מהצבא - שהם או מפעילי מחשב או first level support.הכללה גדולה אך קרובה .והמון משתמטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.