פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחראני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות?ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלהאם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד?יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר..וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה?תודה
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים היה עוזר אם הייתה מפרט על איזה תושבת זה וכו..(לפי הקליפסים אני מאמין שזה 478..צודק..?)..
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים יש לך את הפלסטיק השחור שהמאוורר מחובר עליו אתה צריך לנתק אותו מהסוקט אחחח קצת קשה להסביר זה ממש קל
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר יש לך את הפלסטיק השחור שהמאוורר מחובר עליו אתה צריך לנתק אותו מהסוקט אחחח קצת קשה להסביר זה ממש קלאממ תנסה חחאיך אני מנתק אותו?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים עם הלוח אם תקבל מדריך למשתמש שבה כתוב איזה חיבור הולך לאן.זה קצת מבורדק אבל לא יותר מידי קשה.מקסימום תפתח ת'רד ונעזור לך.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר עם הלוח אם תקבל מדריך למשתמש שבה כתוב איזה חיבור הולך לאן.זה קצת מבורדק אבל לא יותר מידי קשה.מקסימום תפתח ת'רד ונעזור לך.אוקיי תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.