עבור לתוכן

מי שבת?

Featured Replies

פורסם

McMerc, השביתה היתה בכלל בגלל הורדת התקציב של הלימודים או משהו כזה ( שזה יכול לבוא לידי ביטוי בתשלום על הבחנות, אני לא יודע ) + בגלל פיטור המורים.

עכשיו, למורות היה אסור לדבר על זה ( לפי מה שאחת אמרה, שבעצם היא כן דברה על זה המפגרת :kopfpatsch: ), אבל אני מניח שהן גם סמכו כי אחרי הכול, הן גם בני אדם ורוצות לחזור הביתה מוקדם + אחרי הכול השביתה הזאת היא בכלל גם למענן, אז...

אני למזלי חזרתי ב-12 במקום בשלוש,

אבל אני חייב לומר שהשביתה הזאת היתה מגעילה, כי השיעור נגמר ב-12:25, והמורה באמצע השיעור מדברת, ולפני שהיא מסיימת משפט כשהשעה 12 על השעון, כל הכיתה כמעט, רצה הביתה באמע שהיא מדבר, ואני חייב לומר שזה בושה, רק אני ועוד כמה תלמידים בודדים נשארנו עוד 5 דקות בשביל הכבוד כדי שהיא תסיים משפט ותשחרר אותנו הביתה ( היה לנו שיעור עם מורה מאוד נחמדה, ולא היה מגיעה לה יחס כזה! )

• תגובות 48
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי אמור לסיים ב1125

אבל בגלל השביתה שהיא ב12 אז סגרו את השערים עד 12.. :pissed:

פורסם

אני הייתי צריך לסיים ב1:30 והלכתי ב 11:35 בערך

פורסם

אני עם יובל בכיתה, ב- 12 אחרי שכולם ברחו מהכיתה כאילו זרקו לתוכה רימון רסס נשארנו הוא, אני ועוד כמה תלמידים כי זו מורה ממש בסדר והגיע לה הכבוד הזה של לסיים משפט במקום שנעוף לה מול העיניים, שלא לדבר על להתחיל להתווכח איתה על השביתה כמו שאחד התלמידים עשה.

מצד אחד נקרעתי שראיתי שכולם בורחים מהכיתה ומצד שני הרגשתי לא נוח לעוף מהכיתה ולצחוק.. בקיצור נשארנו עוד כמה דקות ויצאנו ממש בסדר איתה D=

פורסם

כל הבית ספר הלך ב 11 וחצי כבר P:

פורסם

הלכתי הביתה ב 11 במקום ב 16

פורסם

איזה ז*ן! בחולון החליטו לא לשבות! אבל הייתי עצבני אז הלכתי!

פורסם

בעקרון היום הייתי צריך חד פעמית ללמוד מ12 עד 16 (במקום 8 עד 16) אז כשקמתי לי בסביבות 11 בכיף גיליתי שהבית ספר שלי שובת 100% ונשארתי בבית. :)

פורסם

אני בביצפר צבאי(מעלה אדומים) והיה חרא ולא שחררו אותנו :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

אצלנו עשו מזה ממש סיפור ואיימו שמי שילך יהיה חיסור לא מוצדק + מכתב להורים + הערה בתיק האישי + הורדת ציון ההתנהגות לג' ובסף הרוב הלכו למרות זאת :lol:.. אני בכל זאת נשארתי והתחנפתי למורה לפיסיקה שתעלה לי את הציון.

פורסם

יש לכם מושג על מה אתם שובתים בכלל? xD אתם שובתים [שבתתם] בשביל לקבל תקציבים גדולים יותר בכדי שיהיו יותר שעות לימוד...... אתם באמת רוצים עוד שעות לימוד? :lol::screwy:

בכל מקרה, אני י"בניק ככה שזה לא השפיע עליי במיוחד, גם ככה לא היה לי כלום מעבר ל12..... אבל ת'כלס זה היה מפגר.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אני רק בתקופה האחרונה גומר קצת מוקדם (פעמים בשלוש), אבל לרובי מאוחר, ככה שזה לא מפריע לי.

מה גם שאני שמיניסט, התקציב ישפיע רק על השנה הבאה.

פורסם

אני הלכתי...למדתי בדיוק 4 שעות ולא שיחררו אף אחד הביתה...סעמק

לפחות היה מצחיק תראו מה צילמתי:

פורסם
  • מחבר

:screwy:

יותר מידיי סיבוב הייתי אומר.

פורסם

חבל מאוד שלרוב הנוער בארץ לא אכפת.

תחשבו על זה, רמת החינוך בבתי הספר תמשיך לרדת, האוניברסיטות ימשיכו להעלות את הרף לקבלה בגלל שהן רוצות לעמוד בקצב העולם, ומי ידפק מזה? אולי לא אתם, אבל האחים שלכם, הילדים שלכם אולי, רמת החינוך בארץ זוועתית ודרוש שינוי דראסטי בחינוך מא' ועד ת'.

נקווה שיבחר בסופו של דבר ראש ממשלה שבאמת יחשוב קדימה וירצה שיזכרו אותו כאדם ששינה את החינוך בארץ ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים