פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים היום הייתה (יש) שביתת תלמידים נגד העלויות של הלימודים.אני כבר מ-11 בבית.מה איתכם?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים בעשרה ל-12 כבר הייתי בבית...המורה עושה לנו "מי שהולך הביתה אני רושמת!" ואני כזה" לא!!! רק אל תרשמי!! אל תעשי לי את זהה..!!" דפקנו לה דוך היא נשארה שם לבד לימדה את הכיסאות...
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים עשו אצלנו הרצאה של איזה חצי שעה אם ללכת או לא.... בסוף כולם הלכו...ויש לי כבר חיסור שלישי בשבוע האחרון באנגלית ורק התחלנו את הריבעון(עוד חיסור ב3 חודשים הקרובים ואני לא יהיה זכאי לציון )
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אני הייתי אמור ללמוד עד 16:30 והלכתי ב12... ;D (כל בי"ס הלך) למורות ממש לא היה אכפת שהלכנו, הן דיי "עודדו" אותנו ללכת... (אני מבין אותן, גם הן לא רוצות ללמד)
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר אני לא יודע אם זה מדבר לכולם, אבל אני שבתתי בגלל האידיאולוגיה.הם רוצים שאנחנו נשלם 25 ש"ח על כל טופס בגרות שאנחנו עושים, פשוט בושה!!אנחנו צריכים לשלם בשביל להבחן!
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אני לא יודע אם זה מדבר לכולם, אבל אני שבתתי בגלל האידיאולוגיה.הם רוצים שאנחנו נשלם 25 ש"ח על כל טופס בגרות שאנחנו עושים, פשוט בושה!!אנחנו צריכים לשלם בשביל להבחן!לא ביטלו את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.