עבור לתוכן

מחפש דרכים להירגע..

Featured Replies

פורסם

את ה"בת 16" כתבתי בלי קשר לגיל שלו... for the record...

וכן, הוא בצבא... לא שמתי לב לזה מקודם... (רוב אלה שפותחים ת'ראדים כאלה בד"כ בני 13~15...)

קראתי עכשו בעמוד הראשון שכשהוא עוצם עיניים הוא מתחיל לחשוב יותר מידי על כל מיני דברים... מכיר את הבעייה באופן אישי- זה באמת בלתי ניסבל, במיוחד בתקופות מבחנים שאני לומד איזה 10 שעות וחצי לילה משחזר את הכול במקום לישון :s07:

הכי טוב זה לנסות להתמקד בנשימה ולרוקן את הראש. כשאתה מוצא את עצמך מתחיל לחשוב, פשוט תפסיק את זה... זה לא תמיד עובד, אבל לא יזיק לנסות.

וjupiter, תגיד תודה אם עזרתי לך להרוס את המסך. מה אתה צריך 22"? זה רק ידפוק לך את העיניים!

אם הוא עדיין בסדר אני מתנדב לקחת אותו ממך ולהציל אותך מנזק. ::)

• תגובות 97
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כבר רגיל להשפריץ עליו דברים... אני מוכן עם חומר ניקוי ממש קרוב ככה שהוא ניצל.

ולא תודה, אני מוכן לקחת את הסיכון ובשום פנים ואופן לא הייתי רוצה שתסבול בגללי.

פורסם

למה שאני אסבול?

אני חושב שאני אהנה מאוד להרוס אותו :smile1:

יכול להיות שזה ירגיע אותי ::) (אגב, פעילות גופנית גם אמורה להרגיע...)

(אני מסתדר לא רע עם הסמסונג CRT "17 שלי... גם הוא חדש יחסית ;))

פורסם
  • מחבר

וואוא איזה דיון מעניין נפתח פה אני רואה שכבר לא זקוקים לי חחחח

באמת אני לא צריך פסיכולוג

באמת תודה על כל העצות באמת מצאתי את הבעיה

דרך אגב כן סקס עוזר אבל זה לא פתרון

בדקתי מי מה הבעיה היתה נובעת חקרתי וקיצר אני מביא את זה לעצמי אבל איך שהו התרגלתי ויש פה משו שאני לא יכול להפסיק קיצר מסובך

ריצות באמת מנקה את הראש

לחשוב על כלום גם נחמד

וכן אני עדיין חיי לא התאבדתי למרות שיש לי m4 יפה וחבל חחחח

ותזהר על המסך חחח אתה בטוח שזה היה נס... ולא... אתה יודע .... "אני כבר רגיל להשפריץ עליו דברים"....

פורסם

תגובה רצינית אחת לא היתה כאן :nono:

ואלה שאמרו לו למצוא מישהי :bash:, דיכאון גם מוריד את החשק המיני.

Internal:

אם מדובר במשהו קל ושהתחיל להתפתח לא מזמן, אין צורך לא בטיפול פסיכולוגי וגם לא לקבוע תור לפסיכיאטר כדי שיתן לך מרשם לתרופה נגד דיכאון.

פנה לרופא המשפחה שלך, דבר איתו, תסביר לו את המצב ותבקש ממנו מרשם לבונדורמין(תתחיל מכדור, אם לא עוזר אז תעלה את המינון ל2 כדורים - לוקחים את הכדור חצי שעה/שעה לפני הכניסה למיטה) לטיפול בהפרעות שינה וחרדה + משהו כמו רבוקסטין, פלואוקסטין(פרוזק בשפת העם) או פארוקסטין(פקסט/סרוקאסט/פרוטין בשפת העם) נגד דיכאון למשך חודש. שים לב שבטיפול עם רבוקסטין רואים תוצאות יותר מוקדם(שבועיים) מאשר עם פלואוקסטין ופארוקסטין. כמובן שבכל מקרה תתיעץ עם רופא המשפחה שלך. בכל מקרה, כל עוד הטריגר שגורם למצב הזה קיים, אתה צריך להמשיך את הטיפול התרופתי.

אם מדובר במשהו יותר קשה ומתמשך; אם אתה סומך על רופא המשפחה שלך, פנה אליו ובקש ממנו המלצה על פסיכיאטר ופסיכולוג(פרטי/דרך הקופה - בהתאם לכיסך, שים לב שכדי להגיע לפסיכולוג ופסיכיאטר דרך הקופה אתה צריך לעבור ראיון ע"י פסיכולוגית מטעם הקופה ועליה לאשר את הטיפול, משהו שלוקח חודש...). אם לא, דבר עם חברים שאתה סומך עליהם ואתה יודע שיש להם עבר של טיפול פסיכולוגי ובקש מהם המלצות. בכל מקרה, פסיכולוג/פסיכיאטר לא יכריח אותך לעשות דבר בניגוד לרצונך, אלא אם תצהיר על מחשבות אובדניות.

פורסם

לך למסיבה עד שיתפס לך כל שריר אפשרי בגוף.

פורסם

אני כבר רגיל להשפריץ עליו דברים... אני מוכן עם חומר ניקוי

ROFL

פורסם

^^גזען!!!

רק כרגע ראיתי :nixweiss: ??? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים