עבור לתוכן

מחפש דרכים להירגע..

Featured Replies

פורסם

tascam, אסור לפסיכולוג להעביר מידע אלא אם זה בגדר עבירה פלילית.

• תגובות 97
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פסיכולוג אזרחי זה לא קב"ן. אסור לו לשים זין על הזכויות שלך כמטופל. :nono:

פורסם

דרך טובה להירגע? לך שחק לך באיזה משחק יריות, ואל תפסיק עד שתהרוג לפחות מאה עגולה של אויבים (לא משנה אנושיים\נשלטי-מעבד\מפלצתיים), אחרי זה, אתה מרוקן לחלוטין מכעס, זה עובד לי טוב עם FAR CRY...

פורסם

תקרא בעיון את מה שרשמו בת'רד הזה ואולי זה ירגיע אותך ,בלי כסף ובלי לערב כל מיני עובדי אלילים :smile1:

פורסם

^^גזען!!!

פורסם

כל פסיכולוג שהיה לא יום רע (שהוא גם בן אדם) : יכול להחילט בטעות שאתה מהווה סכנה לעצמך ולסביבתך ואז להרוס לך את החיים (רשיון נהיגה אישפוז, אי גיוס לצבא) אז אים כבר עדיף פסיכולג פרטי ולא כזה שנישחק עקב עבודה עים המיגזר הציבורי שמקבל משכורת מקופת חולים ותמיד יעדיף להסיר אחריות ולדווח למעסיקו בטענה של "מהווה סכנה לעצמך ולסביבתך" ולכסות את התחת שלא שלא שווה לא לסכן תמורת עבודה קבוע עבור קופת החולים.

TASCAM

פורסם

אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות.....

כל פסיכולוג שחושב ככה יגרום לך ל"אינטק" שזה מן וועדה גדולה של פסיכולוגים ופסיכיאטרים ונציג מטעם "פסיכיאטר מחוזי" והם יחליטו על דברים כגון שלילת רשיון וכו'.

כל מה שפסיכולוג\פסיכאטר עושה מעבר לכדורים ושיטות טיפול (קבוצתי וכו') הוא בגדר המלצה, ואם לא עשית משהו שאכן לא יהיה את הצורך לבצע וועדה אף אחד לא ישלול לך כלום בלי לבדוק זאת.

בנוסף אני מכיר המון אנשים שניסו להתאבד בעבר והם עדיין עם רשיונם..

שוב רשיון לא שוללים כזה מהר..

פורסם

אמנם כתבו כאן אבל שווה שוב...סקס סקס (לא בכסף זה לא שווה)

הפעם תהיה בצד שמקבל פינוק (אתה זקוק לזה)......שתיסחוט אותך מס פעמים.....תאמין לי אחרי זה

אתה ישן שנת ישרים וקם אדם אחר.

החומרים שמשתחררים בדם אחרי סקס גורמים לרגיעה של כל הגוף.

פורסם

אז אם אמרו דיי להגיד...

כל אחד משחק אותה כאן איזה ג'גולו שכל היום מבצע תרגילים מהפכניים...

סקס זה לא דבר זמין בכל רגע (טוב לרוב פה.. לא מדבר על נשואים שגם להם זה לא תמיד זמין).

אגב,

אם הייתם קצת מבינים, הייתם יודעים שלפעמים (לא רוצה להגיד רובב הזמן) לחצים\דכאונות וכו' הורסים גם את החשק המיני.

פורסם

מישהו כבר רשם כאן(ונראה לי שלא שמו דגש על זה אלא על דברים אחרים): תעשה ספורט.

תתחיל לרוץ או משהו, זה ינקה לך את הראש.

פורסם

מישהו כבר רשם כאן(ונראה לי שלא שמו דגש על זה אלא על דברים אחרים): תעשה ספורט.

תתחיל לרוץ או משהו, זה ינקה לך את הראש.

וגם ישיג לך זיון אם הזמן....

פורסם

אז אם אמרו דיי להגיד...

כל אחד משחק אותה כאן איזה ג'גולו שכל היום מבצע תרגילים מהפכניים...

סקס זה לא דבר זמין בכל רגע (טוב לרוב פה.. לא מדבר על נשואים שגם להם זה לא תמיד זמין).

אגב,

אם הייתם קצת מבינים, הייתם יודעים שלפעמים (לא רוצה להגיד רובב הזמן) לחצים\דכאונות וכו' הורסים גם את החשק המיני.

לגמרי. הדבר הכי קרוב פה שהיה לרובכם לחוויה מינית זה בטח כשנתקלתם בציצי של מישהי במסדרון של הבי"ס. ::)

פורסם
:lol:
פורסם

לגמרי. הדבר הכי קרוב פה שהיה לרובכם לחוויה מינית זה בטח כשנתקלתם בציצי של מישהי במסדרון של הבי"ס. ::)

אם לא איכפת לך, לי היה קצת יותר מזה... בכל מקרה, רופאים בדקו את התאוריה שסקס מרפה, וזה אכן נכון

פורסם

הוא מרפה ומרפא.. אבל מה הקשר??

אנחנו מדברים כרגע על לחצים\דכאונות וכו' בחיים ושסקס במצבים כאלו לא בדיוק עוזר כי גם ככה החשק המיני ירוד.

אבל מה אני מדבר.... אתה בן 15.....איזה נסיון יכול כבר להיות לך? גם נסיון מיני וגם נסיון חיים ש"העניקו" לך לחצים\דכאונות כאלה ואחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים