עבור לתוכן

מחפש דרכים להירגע..

Featured Replies

פורסם

בטוח במיליון אחוז...

ואיך הם מרוויחים כסף? הם שייכים לקופת החולים (נראה לי) מה זה מעניין אותי בכלל? :nixweiss:

• תגובות 97
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בטוח בזה?,ואם ככה איך הפסיכולוגים שמה מרוויחים כסף, בכלל?

איך הרופא שלך בקופת חולים מרוויח כסף?

פורסם

זה בחינם, לפחות בכללית, וזאת הקופה הכי מסריחה.

פורסם

סקס!

תישן כמו תינוק אחרי זה...

(אלא אם אתה ב"גיל" המתאים בכלל לקיים יחסים עם אישה)

פורסם

רציתי להציע אבל... אתה לא חושב שהוא כבר היה עושה את זה עם היה לו עם מי?

פורסם

אני הייתי אצל רופא עם אותה בעייה, הוא רשם לי קלמנרבין, תרופה מעולה מחומרים טבעיים!

לפי מה שהוא אמר היא מומלצת מאוד. קנה חבילה זה ללא מרשם... תנסה

אני בטוח שזה יעזור, יכול להיות שאתה עובר איזה תקופה לחוצה כרגע והכדורים יעזרו, אם זה מגיע למצב שזה כבר מתמשך

הרבה זמן,(מה שלא נראה לי) אז תבדוק מה עושים.... בכללית תנסה לחשוב על דברים נחמדים ולא לפתח מחשבות ולטחון אותם

פשוט תקשיב, תן למחשבות לזרום בראש ואל תתעסק איתם..... והכל יהיה בסדר

פורסם

איפה, תמלא אמבטיה מים חמים ותשב/תשכב בה (אבל לא יותר מידי זמן).

אחרי זה אתה נרדם כמו כלום וכולך חם כאילו חזרת מהים באמצע הקיץ.

פורסם

בטוח במיליון אחוז...

ואיך הם מרוויחים כסף? הם שייכים לקופת החולים (נראה לי) מה זה מעניין אותי בכלל? :nixweiss:

אז למה לעזאזל יש אנשים שהולכים לפסיכולוגים שעולים איזה 350 שקל לפגישה? ואני לא מדבר על מליינים,על אנשים במצב כלכלי סביר ואפילו לא משהו...

איך זה שלא כולם הולכים לחינמיים..בטוח יש איזה יתרון של הפרטיים על החינמיים..

פורסם

מאותה סיבה שאנשים הולכים לרופא פרטי, אז הולכים גם לפסיכולוג פרטי. אני למשל, לא שמה רגל במרפאת שיניים של קופ"ח. מוזר שהרופא הפרטי לוקח ממני פחות כסף אבל... ::)

פורסם

גם בגלל שפסיכולוג פרטי זמין הרבה יותר ואילו פסיכולג של בריאות הנפש נפגש איתך בערך פעם בחודש, פע בשבועיים... לא יותר.

וכמו שאמרתי יש גם את עיניין התיגמה, שלא יראו אותך חלילה נכנס לבריאות הנפש.....

פורסם

מה בושות? אני פסיכית עם תעודות ואני לא מתביישת :silly:

פורסם

מה בושות? אני פסיכית עם תעודות ואני לא מתביישת :silly:

haha... ya rock girl.. :lol:

פורסם

אנשים פה צריכים להתבגר

פורסם

אל תלך אף פעם לפסיכולוג בחינם כי את כל האינפורמציה הוא יעביר למי שמשלם לא כלומר קופת החולים והרשויות..

כבר אחרי כמה פגישות שתגיד שאתה עצבני יקחו לך את רישיון הנהיגה יקלקלו לך את האפשות להיתגייס לצבא ולקינוח יאשפזו אותך בבית משוגעים ויתנו לך שם מכות חשמל עד שתגיד שאתה כבר לא עצבני....

עים אתה עצבני לך למכון עיסוי\ליווי או\ו תזמין סרט קומדיה ב DVD או לך ליראות הצגה מצחיקה בטירוף בתיאטרון:

יתוש בראש בקאמרי מאוד מומלצת.

ואים כל זה לא עוסק תנסה קצת עיסוק בספורט ושינוי למזון ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים וללא מונוסודויום קלגטומט

הנימצא בכמויות במזון מוכן ומהיר.

וכמובן כמוצא אחרון יש תמיד רגיעון של הדס או דברים דומים.

TASCAM

פורסם

^^מה? הם לא יעשו שום שטות כזאת אלא אם אתה מהווה סכנה לעצמך ולסביבתך. מה? עשו לך את זה? אז נשמע שהיתה להם סיבה טובה!

עיסוק בספורט ואכילה בריאה לעומת זאת זה תמיד טוב. נפש בריאה, בגוף בריא. אפשר לנסות גם רפואה אלטרנטיבית אבל מכון עיסוי... מה אתה דפוק? הסוכוי היותר גבוה זה שהוא יתפוס שם משהו אחר (מחלות). וחוצמזה, שימוש בשירותים כאלו לדעתי זה פשע. לך תדע אם הזונה שם עושה את זה מרצון או שהבריחו אותה דרך מצריים ומכרו אותה כמו גמל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים