פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים למה אתה מכוון? כשהמערכת עולה?לא נראה לי...וגם אם היה אפשר, מה זה היה נותן לך?מה זה משנה?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים בעקרון, אתה יכול להריץ קובץ BATCH בSTART UPלפי איזה סדר שאתה רוצהאבלמה זה משנה?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים מחבר זה משנה משום שקודם עולה לי הMESSENGER ואחרי זמן ארוך עולה החייגןכך שה MESSENGER אינו מתחבר אוטומטיתתודה
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אני מאמין ששתי הראשונות ימלאו אחר הדרישה. או בעצם, גם כל אלה שקצת אחריהן. לא חסר מבחר. לא יכול להמליץ אבל אם תיפול על משהו טוב (או רע), זרוק לנו איזה עצם.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר תודה רבה לכם על עזרתכםחשבתי שניתן לעשות זאת מתוך מערכת ההפעלה וללא צורך בתוכנת צד שלישיאין לי כוונה לרכוש תוכנה כזאת=אין עצמות .מצטערתודה רבה נעם
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים אם ה-Messenger מוגדר לעלות ברג'סטרי, אז אם אני לא טועה הוא יעלה לפני מה שמוגדר לעלות ב-Startup (בתפריט התחל). אפשר להעביר את המסנג'ר לתפריט התחל, ואת החייגן ל-Registry. אפשר לעבוד עם קובץ Batch כמו שהוצע. אפשר להגדיר חיוג אוטומטי (בחיבורי רשת > מתקדם > העדפות חיוג), ואז תאורטית המסנג'ר אמור להפעיל את החייגן ברגע שהוא מנסה להתחבר לאינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.