פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים יש לי עבודה בשלח ואני חייב לכתוב מה זה חוק מחלול ואיך הוא מתקשר לקקל??עזרה!?!?!?!?!?!תודה לעוזרים
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים WTFרק בבית הספר שלי שיעור שלח היה שיעור-שאף-אחד-לא-מגיע-אליו ועל אחת כמה וכמה לא עושה בו עבודות?
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אם אני זוכר נכון אז ראשי התיבות של של"ח הם:שדה-לאום-חברהhttp://noar.education.gov.il/main/upload/shelach/shelach.html
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים זה השיעור הזה שמלמדים אותך לקרוא מפה טופוגרפית ולוקחים אותך לטיולים משעממים...
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים זה השיעור שבו נמרוד איש הפח נותן לנו נאומים על העתיד האפוקליפטי של מדינת ישראל-"עוד 20 שנה, תרצו להראות לילדים שלכם ציפור, ולא תהיה ציפור! תצטרכו להשמיע לו מקלטת!"איזה אידיוט.....עוד 20 שנה לא יהיו קלטות, נשמיע לו מנגן FLAC/OGG/MP3 משוכלל D:
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים רק בבית הספר שלי שיעור שלח היה שיעור-שאף-אחד-לא-מגיע-אליו ועל אחת כמה וכמה לא עושה בו עבודות?אתה לא היחידי.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים למורה שלי קראו יאמי (מפחיד).מזל שגמרתי עם זה, פשוט בזבוז זמן (היה לי עוד שיעור מבוזבז שניקרא "לומד אוטונומי", בחטיבה היה לי גם שיעור של מצויינות, שעה או שעתיים במערכת ששמה למדנו איך להיות מצויינים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.