פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים כדור הארץ לבורטון. ברק כבר לא ראש בית המשפט העליון. א. זה בארטון - לך תלמד אנגלית ב. תקשיב לאנשים שיודעים יותר ממך. VVVV הוא היה בראש ההרכב שקיבל את ההחלטה ברק ללא ספק היה הקול הדומיננטי בהחלטה. ג. קוראים לזה נשיא בית המשפט העליון. : ד. שמור את העקיצות השחצניות שלך למישהו אחר.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים בג"צ זה בית מישפט ישראלי או אירני?דווקא היום הייתי שם, ולמרות שלא ראיתי אנשים מסתובבים ומדברים בערבית[או שמא זה פרסית?] אני חושב שזה איראני. פשוט היהודים הבני זונות השתלטו על המקום.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים ברק ללא ספק היה הקול הדומיננטי בהחלטה.. ועדיין ההחלטה היתה פה אחד הם לא פעלו "מהבטן" או בגלל נטיות כלשהן אלא בגלל שזה סתר חוק יסוד כל שופט היה צריך לתת אותה פסיקה (ולכן, לא סתם הם החליטו פה אחד) והנה, עוד ברק מהיום http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/800606.html
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים עומרי, אחריי פסיקתו של ברק והסברו המנומק, שאר השופטים פשוט בחרו להגיד "אני מסכים"
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים הם לא בובות.בכל זאת ברק גם הפסיד לא אחת, אבל במקרה שברק נותן פסק דין ושאר השופטים אומרים "אני מסכים" אין ספק שהוא היה הקול הדומיננטי.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים חוק יסוד:כבוד האדם וחרותוהזכות לפיצוי במידה ונגרם נזק לאדם היא קנייןחוק היסוד קובע שאין פוגעים בקניינו של אדםלצורך העניין:אם חייל צה"ל היה פוגע, לא בפעולה מלחמתית בכתב של CNN בעזההיה מגיע לכתב פיצוי ממדינת ישראל?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים חוק היסוד קובע שאין פוגעים בקניינו של אדםנכון אבל אתה מבלבל פה בין שני דברים לא קשורים.נכון שהאידאל הוא שלא פוגעים בקניינו של אדם, אבל אתה שוכח שמדובר פה בפאקינג אזור מלחמה.זה לא מישהו שדפקת לו את האוטו ורוצה פיצוי.זה כתב שהסתובב באזור מלחמה שאינו נמצא בתוך שטחה הריבוני של מדינת ישראל תוך ידיעה שהוא נוטל סיכון.אם הוא נפגע בצורה זו או אחרת בעיה שלו.אני לא חושב שישראל צריכה לפצות אותו על זה. למעשה, אני בטוח שחוק היסוד לא דיבר על מצב דוגמת זה, ולכן חוק האינטיפאדה הינו תיקון לגיטימי לחוק היסוד וממש לא סותר אותו.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים נכון שהאידאל הוא שלא פוגעים בקניינו של אדם, אבל אתה שוכח שמדובר פה בפאקינג אזור מלחמה.אבל מדובר בפירוש על פעולה לא מלחמתיתוההגדרה של פעולה מלחמתית היא רחבה מאוד
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים שוב, מדובר פה על אזור מלחמה ומה שמשתמע מכך הוא שכל פעולה שמתבצעת בו הינה פעולה מלחמתית.
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים זה מה שמשתמע אצלךאם פלסטיני עומד במחסום, בסה"כ רוצה לצאת לעבודהוחייל מחליט שזה יהיה מצחיק לרסק לו את הברךאתה לא חושב שמגיע לאותו אדם פיצוי?(כמובן שמדובר במקרה קיצוני מהדמיון)
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים הוא לא אזרח ישראל. לא מגיע לו שום פיצוי. מה הוא בכלל מחפש בגבול עם מדינת אוייב?מה הוא בא לעבוד בכלל במדינת אוייב.את החייל אפשר להעמיד לדין משמעתי אבל אין שום סיבה לפצות את החלאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.