עבור לתוכן

האם אפשר לתת קנס אם אתה נהג ותיק אבל נוהג עם שלט של נהג חדש?

Featured Replies

פורסם

אני נהג חדש אבל כל שאר המשפחה שלי כבר לא (חוץ מאחי הקטן שבן 13 :P)

אני צריך להשים את השלט של הנהג חדש אבל זה די מעיק להוריד אותו ולהדביק אותו כל הזמן.

השאלה שלי היא אם אני משאיר את השלט נהג חדש ואמא שלי נגיד נוהגת באוטו, אפשר לתת לה קנס?

פורסם

ברמה העקרונית כן

ברמת ההנחיה לא נותנים קנסות על דברים כאלה, בדומה למי שנוסע בלי הרשיון נהיגה שלו באוטו (קנס 100 שקל)

פורסם

אם אני כנהג חדש נוסע בלי הרישיון עליי זה רק 100 שקל קנס ??

פורסם
  • מחבר

ברמה העקרונית כן

ברמת ההנחיה לא נותנים קנסות על דברים כאלה, בדומה למי שנוסע בלי הרשיון נהיגה שלו באוטו (קנס 100 שקל)

שיט! אתה בטוח?

אם ככה כל פעם אני אצרטך להיכנס למושב האחורי להדביק את זה נמוך ורק אז לצאת... זה לא נשמע כל כך נורא, אבל מעשית זה די מעצבן לפני כל פעם שנוסעים ללכת למושב האחרוי ולסדר את זה, במיוחד כשממהרים.

פורסם

צריך להמציא איזה מנגנון שמגיע עד להגה שאתה לוחץ על כפתור וזה מוריד את השלט לבד :smile1:

פורסם

תיהיה מציאותי.

וכן, מקבלים קנס, הנהגים האחרים אמורים להפעיל שיקול דעת שונה אם הם רואים נהג חדש. לא שזה קורה באמת, אבל הם אמורים.

פורסם

אם אני כנהג חדש נוסע בלי הרישיון עליי זה רק 100 שקל קנס ??

כן

אבל ההנחייה היא לא לתת דוחות כאלה

שיט! אתה בטוח?

אם ככה כל פעם אני אצרטך להיכנס למושב האחורי להדביק את זה נמוך ורק אז לצאת... זה לא נשמע כל כך נורא, אבל מעשית זה די מעצבן לפני כל פעם שנוסעים ללכת למושב האחרוי ולסדר את זה, במיוחד כשממהרים.

האמת אני דיי בטוח שאמא שלי לא נוגעת בשלט של הנהג חדש שלי, והיא עוד לא קיבלה קנס (עוד 3 חודשים נגמר הנהג חדש...)

פורסם

אני בזמנו פתרתי את בעיית השלט ע"י זה שהנחתי אותו הפוך עם הפנים למטה, על המגש האחורי, דשבורד האחורי (יש לחלק הזה שם? ), וכששאלו אותי איפה השלט פשוט עניתי שהוא נפל :)

ככה גם לא הסתובבתי עם שלט מפדח של נהג חדש,גם פעלתי לפי החוק (בערך) וגם זה לא הציק להורים. (הוצאתי רישיון יחסית מאוחר, בגיל 20 , אז זה היה ממש פדיחה להסתובב עם השלט הזה)

פורסם

זה נקרא מגש אחורי...

פורסם

מקבלים והוא אפילו יותר גבוה מהקנס לנהג חדש שנוסע בלי שלט

כשעשיתי טירונות לפני הרבה שנים בסוף שבוע תגברנו את המשטרה והיו כמה חיילים שהוצבו במשטרת התנועה.

אחד החיילים סיפר שהשוטר אמר לו "תראה איך לכל אוטו אני מוצא על מה לתת דוח"

הגיע אוטו ראשון עם נהג חדש ללא שולט - דפק לו דוח של 100 שקל

הגיע נהג שני שאינו נהג חדש עם שלט של נהג חדש - דפוק לו דוח של 200 שקל

תכלס זו משטרת ישראל... הכל תלוי על איזה שוטר אתה נופל

פורסם

אם השוטר מחפש על מה לתת לך דו"ח אז לא יעזור לך כלום

אבל ברמת ההנחייה לא נותנים דוחות על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים