עבור לתוכן

איך להיגמל ממחשב???!

Featured Replies

פורסם

שמעו יש לי בעיה רצינית,אני כל היום על המחשב,מאז שאני בא הביתה בסביבות 2 עד 12 בלילה ככה.

א.אני יודע שזה לא בריא ואני מתחיל להיות בטטה עליתי 4 קילו אני שוקל עכשיו 70 במקום ששקלתי 66

ב.אני לא משקיע בלימודים בכלל כי אני לא יכול לשבת ללמוד אז אני הולך למחשב,ואני עכשיו ביא' השנה הכי קשה וכנראה שאחרי ינואר מעיפים אותי

פורסם

ב.אני לא משקיע בלימודים בכלל כי אני לא יכול לשבת ללמוד אז אני הולך למחשב,ואני עכשיו ביא' השנה הכי קשה וכנראה שאחרי ינואר מעיפים אותי

אחי, ליבי איתך :'( (לי היה אותו סיפור בבית ספר בזמנו)

תכבוש את היצר הרע שלך

ותדע לך שאם תהיה נוכח בכל השעורים בבית הספר ותעשה ש.ב. כל יום - אז תהיה מובטח שתצליח במבחנים -והחיים יהיו לך הרבה יותר קלים

ד"א אני ממליץ לך לעשות בגרות מינימלית בלי כל מיני הרחבות למינהם

רק מתמטיקה ואנגלית תשאר ב 4/5 יחידות

פורסם

שליטה עצמית.

אם אתה לא מצליח ללמוד בגלל המחשב אף אחד לא יכול לעזור לך מלבד עצמך.

גם לי קשה ללמוד ליד המחשב אבל כשצריך אז צריך להפסיק מדי פעם אין מה לעשות.

עצה שלי זה שתלמד במקום שרחוק מהמחשב, בחדר אחר לדוגמה.

בקשר למשקל אני לא יודע איך לעזור לך בגלל שאני אף פעם לא עולה במקשל למרות שרוב היום אני יושב מול המחשב\בבצפר, אבל אני גם יוצא הרבה עם חברים ומשחק כדורסל אז אני שומר על כושר סביר.

אם יש מקצועות שאתה לא יכול להשלים את החומר בעצמך תקח מורה פרטי, אם אתה יכול לבד אז פשוט תחרוש כל הזמן. תמצא איזה משהו שיעלה לך את המוטיבציה... אולי תעשה איזה "הסכם" עם ההורים שאם תשיג ציונים טובים הם יתנו לך כסף\איזה משהו שווה וכו...

אם אתה באמת רוצה משהו אין סיבה שלא תוכל לעשות את זה בעצמך.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה בשום מקצוע כי את כל מה שהפסדתי אני יכול להשלים אני בבצפר טכנולוגי אז אני לא לומד כ"כ הרבה דברים.

חוץ במתמטיקה

תתפלאו אני בשלוש יחידות ואפילו את הטופס הראשון לא הצלחתי לעשות.

באנגלית אני 5 יחידות עם ממוצע 85

פורסם

מה אתה עושה כבר שאתה כל כך הרבה שעות על המחשב? :o

פורסם

אין לי שום בעיה בשום מקצוע כי את כל מה שהפסדתי אני יכול להשלים אני בבצפר טכנולוגי אז אני לא לומד כ"כ הרבה דברים.

חוץ במתמטיקה

תתפלאו אני בשלוש יחידות ואפילו את הטופס הראשון לא הצלחתי לעשות.

באנגלית אני 5 יחידות עם ממוצע 85

אז תיקח מורה פרטי במתמטיקה ותתחיל להיכנס למצב של לימודים.

תארגן לך סדר יום כזה -

חוזר מבצפר ב-1

1.אוכל

2. אחרי האוכל לומד בחדר אחר.

3.עושה הפסקה אם צריך של איזה חצי שעה-שעה אוכל, מחשב וכו...

4. חוזר ללמוד (אם צריך)

כל מה שאתה צריך זה לארגן את סדר היום שלך. גם אני כשאני מול המשחב אני לא שם לב איך הזמן עובר וכבר 12 בלילה.

פורסם

אין לך חיים נשבע לך...חשבתי שהשעתיים שלי על המחשב הם הרבה....

לך עם חברים לשחק כדורגל, כדורסל הוקי קרח :smile1: משו..

צא לבלות אנערף...

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה איפה אני

בבית

מחוץ לבית

אני חייב למצוא דרך שתושיב אותי ואני באמת אלמד

יש לי קצת הפרעות קשב וריכוז אני מאבד פוקוס מהר

ואם אני באמת לומד אני מתחיל לחשוב על דברים אחרים ואז אני לא מצליח ללמוד

פורסם

אחי יש לי אותה בעיה אני גם בערך מ 2 עד 10 במחשב כל יום הדרדרתי בלימודים וזה פשוט נורא :\

לא יודע אני חושב לקחת סכין לדפוק תאמא של הלוח אם לרסק את ההארד דיסק ושלרוף את המעבד מילא אין כסף למחשב חדש אז אולי אני אתחיל ללמוד.

פורסם

שרוף את המחשב וזהו....!!! אני שולט בעצמי אפילו שיש לי מחשב תותח.... אומנם אני לא מוציא ציונים הכי טובים אבל אני מצליח להביא ציונים בינוניים.... :)

2 דברים אני מציע לך:

1. תלמד טוב ותקבל ציונים טובים במחשבה שאם תקבל ציונים טובים אבא שלך ייקנה לך משהו שכל כך רצית.

2. תלמד עם החברים שלך, החברים לפי דעתי יכולים לעזור מאוד.... אם אחד לא יודע כנראה השני יידע וגם אחרי הלימוד אתה מדבר איתו וצוחק איתו.

2 הצעות טובות.... קח את העניין ברצינות :xyxthumbs:

פורסם

זה לא משנה איפה אני

בבית

מחוץ לבית

אני חייב למצוא דרך שתושיב אותי ואני באמת אלמד

יש לי קצת הפרעות קשב וריכוז אני מאבד פוקוס מהר

ואם אני באמת לומד אני מתחיל לחשוב על דברים אחרים ואז אני לא מצליח ללמוד

גם לי את אותו הדבר.

אבל כשבאמת צריך ללמוד מצליחים.

לפעמים אפילו קשה לי להוציא את המחברת מהתיק רק בשביל לראות מה יש לי עוד לעשות אבל אין ברירה... קח את עצמך בידים תגיד לעצמך שאין לך ברירה, תוציא אותה מהתיק ותתחיל ללמוד.

אני מכיר אנשים שלוקחים רטלין ואומרים שזה מאוד עוזר להם ללמוד, אבל אני לא מאמין בשיטה הזאת של הכדורים ואני מעדיף לא לקחת.

לא יודע... אולי יש אנשים שזה מתאים להם אבל שמעתי שהכדורים האלה עושים הרבה בעיות.

פורסם

תמיד אפשר לשלב בין השניים.

למשל - שמתי לב שכשאני מסכם למבחן בWORD אני מקבל ציונים יותר גבוהים משר אם אני מסכם על דף.

תשתמש בגוגל, ויקיפדיה וכו' בשביל לנסות ולעזור לעצמך בדברים שאתה לא מבין.

תתחבר עם אנשים בבצפר וצא איתם, לך אליהם או תביא אותם אליך.

יש אלף ואחד דברים שאפשר לעשות, אבל כמו כל גמילה - רק צריך להחליט שעושים את זה, על כל מה שכרוך בזה.

גם אני פעם הייתי כמוך. אמנם הוצאתי ציונים סבירים (והגעתי איכשהו ל5 במתמטיקה אפילו :P), אני לא לומד הרבה שעות סה"כ, אבל אני יודע שאם אני אשב כל היום מול המחשב, חוץ מבטטה חסרת השכלה אני לא אהיה כלום.

פורסם

תן את הספק כוח שלך אמא שלך כך תוכל לשחק רק כשהיא תאשר לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים