עבור לתוכן

המחשב הזה יפעיל ויסטה?

Featured Replies

פורסם

geforce 7900gt

amd athlon 4200

זה יפעיל ויסטה טוב?

פורסם

עם 2 ג'יגה זכרון כן, עם פחות אני לא ממליץ לך להתקין ויסטה. מערכת ההפעלה הזו לוקחת לבדה ג'יגה

פורסם

^^^

על מה אתה מדבר?!

ידידי, תעשה חיפוש בפורום ווינדוס ותמצא לא מעט תגובות של חבר'ה שהתקינו עם 1GB והם טוענים שהווינדוס עובד מעולה בעקבות ניצול הזיכרון החדשני שלו.

ככה שבתוספת כרטיס מסך כמו שלו 1GB יהיה יותר ממספיק.

פורסם

בואו נגיד שעוד חצי ג'יגה לא ממש יזיק לו במידה והוא מתכנן לשחק במשחקים כבדים.

פורסם

עם 1 ג'יגה בטוח יספיק לו..

השאלה אם הוא רוצה שזה יהיה רק מספיק או יותר ממספיק..

:xyxthumbs:

פורסם

אני מאוד שמח ששמעת מאנשים שכתבו.

אישית אני התקנתי את ויסטה RC2 על מחשב חדש שקניתי לחבר שלי, בין הייתר עם מעבד כפול ליבה וג'יגה זכרון.

הויסטה עולה, נראה בסדר אבל כשאתה מסתכל על השעון שמראה כמה CPU הוא צורך וכמה זכרון אתה שם לב שקליק ימני פשוט על מערכת הפעלה ריקה ללא תוכנות נוספות שרצות ברקע מביאה את המד לסביבות ה700 מגה ו20% CPU

תדמיין שאתה מתקין על מערכת כזו אימיול אייסיקיו מסנג'ר פיירוואל ואנטיוירוס :-)

נראה לך שדרישות הזכרון יהיו קטנות מג'יגה ?

מה נראה לך ייקרה כשתנסה לשחק במשחק כבד על מערכת הפעלה כזו ? תקבל ביצועים אם יהיה לך 1 ג'יגה ומטה ?

התשובה: לא.

אישית אני ממליץ לאנשים לא לעבור לויסטה אם אין להם 2 ג'יגה זכרון.

מנסיון.

פורסם

אני מאוד שמח ששמעת מאנשים שכתבו.

אישית אני התקנתי את ויסטה RC2 על מחשב חדש שקניתי לחבר שלי, בין הייתר עם מעבד כפול ליבה וג'יגה זכרון.

הויסטה עולה, נראה בסדר אבל כשאתה מסתכל על השעון שמראה כמה CPU הוא צורך וכמה זכרון אתה שם לב שקליק ימני פשוט על מערכת הפעלה ריקה ללא תוכנות נוספות שרצות ברקע מביאה את המד לסביבות ה700 מגה ו20% CPU

תדמיין שאתה מתקין על מערכת כזו אימיול אייסיקיו מסנג'ר פיירוואל ואנטיוירוס :-)

נראה לך שדרישות הזכרון יהיו קטנות מג'יגה ?

מה נראה לך ייקרה כשתנסה לשחק במשחק כבד על מערכת הפעלה כזו ? תקבל ביצועים אם יהיה לך 1 ג'יגה ומטה ?

התשובה: לא.

אישית אני ממליץ לאנשים לא לעבור לויסטה אם אין להם 2 ג'יגה זכרון.

מנסיון.

אימיול+איסיקיו+מסנגר+פירוואל+אנטיוירוס = 200mb ram max?

בכל מקרה הבעיה היא זה אם אתה מפעיל משחקים אני יודע לדוגמא מחבר שלי שהתקין ויסטה ויש לו במקביל גם xp (כמובן), אז ב-xp הוא שיחק Gothic3 באיכות סבירה ובויסטה זה לא זז לו..(וכן יש לו גיגה ram)

אז לא מומלץ לפי דעתי להתקין אם אתה גיימר ולא שם זין על אפקטים ויזואלים של חלונות

פורסם

ג'יגה וחצי מספיק פלוס לויסטה.מי שרוצה להוסיף סתם ליופי.שיהיה בהצלחה! :hi:

פורסם

אימיול+איסיקיו+מסנגר+פירוואל+אנטיוירוס = 200mb ram max?

בכל מקרה הבעיה היא זה אם אתה מפעיל משחקים אני יודע לדוגמא מחבר שלי שהתקין ויסטה ויש לו במקביל גם xp (כמובן), אז ב-xp הוא שיחק Gothic3 באיכות סבירה ובויסטה זה לא זז לו..(וכן יש לו גיגה ram)

אז לא מומלץ לפי דעתי להתקין אם אתה גיימר ולא שם זין על אפקטים ויזואלים של חלונות

זה לא ממש קושר לRAM שבויסטה זה לא זז לו , זה יותר לכרטיס מסך , VISTA עובדים עם DX10 וזה ברור שהביצועי משחקים יהיו נחותים ב20-30% יותר מXP

לכן מחכים שיצאו עוד שלל סוגים של כרטיסי מסך DX10 :)

פורסם

לויסטה צריך לפחות 2 GB זיכרון, מנסיון

כשהיא ריקה בלי כלום היא לוקחת ג'יגה

מה שכן היא הרבה יותר יציבה מXP ותריץ משחקי DX10 מהר יותר (חחח ברור כי XP בכלל לא יכול להריץ אותם...)

אבל הכוונה היא שמשחקים שתומכים בחומרה יוכלו לרוץ יותר מהר מאשר על XP

בקיצור, אם אין לכם 2 GB אל תתקינו ויסטה

פורסם

מה שכן היא הרבה יותר יציבה מXP ותריץ משחקי DX10 מהר יותר (חחח ברור כי XP בכלל לא יכול להריץ אותם...)

סליחה ...שטיות במיץ ....

1GB עובד יפה מאוד ...

פורסם

מה אתה אומר? אני עובד על ויסטה זה צורך לי כ800 MB בלי משחקים בוא נגיד שבשביל לעבוד טוב גם עם משחקים צריך ג'יגה וחצי.

אז אל תקשקש בקומקום במה שאתה לא מבין.אחרי שתתקין ויסטה דבר איתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים