עבור לתוכן

לוטו,טוטו,ווינר פיס 777 הימורים

Featured Replies

פורסם

ואיי כבר מגעיל אותי לראות שאתם מתייחסים אליו ברצינות! אתם לא קולטים שהוא סתם משועמם שממציא סיפורים באינטרנט בשביל להנות ולצחוק על אלא שעונים לו ברצינות? פעם עם הכלב שפתאום הוא מתחיל לשנות כל מני פרטים, ועכשיו זה? זה כבר נהיה שקוף לגמריי:

אתה יודע נכנסתי לקטע של הגניבות אני ועוד אזה מישהו מתחילים לאט לאט ליפרוץ מחסנים מקלטים בתים מכוניות לאט לאט.

אולי דיי להתייחס ברצינות לבחור האלגנט?

• תגובות 34
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BMW אני מבין שאתה רוצה להצליח ועכשיו. אתה יודע מה? גם אני. אני סטודנט (שנה אחרונה) למדעי המחשב בבר אילן. אתה יודע איזה משכורת אני מקבל עכשיו? (עבודת סטודנט) +- 4000 זה הכל. יכולתי לעשות עכשיו עבודה גם ב 6500+- אבל אני מעדיף עבודה שאפשר ללמוד בה. למה?

בעבודה שאני עובד כמעט כולם לומדים מדעי המחשב, הנה סקירה של האנשים האחרונים שעזבו וכמה קיבלו במשכורת הראשונה לאחר העזיבה:

ניר (תואר ראשון פיזיקה מדעי המחשב תואר שני מדעי המחשב התמחות בראיה ממוחשבת- אוניברסיטת תל- אביב) 16000 + רכב. עבודה בחברה קבלנית לתע"ש

חנית (תואר ראשון בניהול טכנולוגיה- המכון הטכנולוגי חולון): 12000

איגור (מדעי המחשב- לא זוכר מאיפה): 11000 QA

יש עוד כמה אבל אתה מבין את הרמז?

הנה עוד משהו:

חיפוש עבודה בגיל מתקדם. אבא שלי מובטל עכשיו לצערי (62) כמה אנשים אחרים אתה מכיר בגיל הזה שהולכים לראיונות? יש לי לא מעט קרובי משפחה בדרום והמרכז ואנשים שצעירים גם ב 20 שנה לא מוצאים (תשאל מסביב ותראה אם אני מגזים)

למה הוא עדיין נקרא לראיונות? תואר ראשון במתימטיקה ותואר שני במתימטיקה וסטטיסטיקה ודיפלומה במדעי המחשב (לא היה אז תואר כזה אז הוא עשה מה שהיה)

דרך אגב, עבודה קודמת הוא התקבל בגיל 58

למה שלא תשלח לי מייל?

אני מעביר שיעורים פרטיים ואם אתה לא גר רחוק מידי מרחובות אני מוכן ללמד אותך בחינם כי חבל לי לשמוע על בחור כל כך חכם שזורק את העתיד שלו סתם ושוקע בחלומות (תקציר של המרצה שלי לסטטיסטיקה "לוטו וטוטו זה מס לאנשים שלא למדו סטטיסטיקה") אני מקווה שכך תוכל לחזור לבית הספר ובאמת להצליח. דרך אגב היתה כתבה לפני משהו כמו 15 שנה בידיעות שעקבו אחרי הזוכים הכי גדולים של ההגרלות הגדולות של הלוטו ויותר מ 90% מהם איבדו את הבית. כסף לא רק צריך לדעת איך להכניס, צריך לדעת גם איך להוציא.

המייל שלי אם אתה רוצה זה:

yigael_o@hotmail.com

חברה שלי גרה ביוקנעם אז גם קרוב לשם זה טוב (אני שם רק יומיים בשבוע אבל זה יותר טוב מכלום)

אל תשכח דבר אחד, שום דבר לא "קורה" תדחוף ותלחץ ואז הוא יקרה. זו בדיוק עיקר האשליה שמוכרים לך בכל ההימורים (כולל לוטו)

ועוד משהו לסיום: זוכר את אתי אלון ועופר מקסימוב? עופר הוציא דרך אחותו מעל ל 250 מיליון ש"ח. מזה לא נשאר לו כלום, לא אוטו לא בית כלום. אם הוא היה גונב את הכסף ומנהל אותו סגנון חיים (בחורות, שתיה מלונות מפוארים טיסות בכל אירופה) במשך אותו זמן אתה יודע כמה היה מוציא? אני אומר בהגזמה 10 מיליון. נו? עכשיו יותר ברור?

פורסם
למה אני יודע מתמטיקה של בית ספר דיי כבר להראות כאילו אני עבזתי תלימודים בכיתה ד' .

וואלה אתה עוד תגיד לי שיתחילו לעבוד איתך בשברים וכל החרטה הזה זה כולה מספרים בימינו יש מחשבון שעושה תחיים קלים מבין אז אל דבר שטויות בחיית תוציא דברים מועילים אני בחור שיש לו ראש ורוצה ויש לו רצון אז מה אתה מדבר עכשיו ככה כיאלו אין לי השכלה .

יש מצב למורה פרטי כמו שאמרתי?....

שברים?! ממש לא, אתה צריך ללמוד פונקציות, לוגריתמים, אינדוקציות, אינטרגרלים, דפירנציאלים

למה לעזאזל שברים?!!? אתה שוב רק מוכיח כמה שההשכלה שלך נמוכה וכמה שאתה חייב מהר אבל מהר לחזור ללימודים אתה רק הורס את עצמך ואתה לא שם לב!

מורה פרטי? אני לא חושב שמורים פרטיים ירצו ללמד אותך, מורים פרטיים באים בback-up וsupport לבית ספר, לא כתחליף.

פורסם

תודה רבה לכולםםם לGuy King ול yigael_o ולכל האנשים הטובים .

שלחתי לך מייל. אני ישמח להיפגש איתך ולשוחח איתך. תודה על הכל ועל המילים הטובות והנכונות גם כנ"ל לGuy King

תודה.. תודה.. תודה..

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

כסף לא בא סתם, צריך ללמוד טוב מאוד ולעבוד כדי להרוויח אותו. אני כרגע לומד אלקטרוניקה, שנה הבאה כנראה ממשיך להנדסאים ואולי אפילו תואר ראשון - בעתיד מקווה להכנס לעבוד בתחום ההייטק (מן הסתם), לקבל רכב מהעבודה, משכורת טובה (8,000 ש"ח כהתחלה נשמע טוב) וזהו. תשכיל, תצליח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים