עבור לתוכן

לוטו,טוטו,ווינר פיס 777 הימורים

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם.

רציתי להתחיל להתעסק קצת בכול ענין הלוטו טוטו ווינר

רציתי לשאול אין לי עדין 18 אני בן 17 וחצי האם אני יוכל לקנות ווינר,אמרו לי שלא בודקים תעודות זהות.

איך כול הענין עובד , במה יש הכי הרבה סיכוי לזכות בסכומים קטנים אפילו.

מה צריך לדעת בישביל כול הדברים האלה ואם בכלל,כי אני יודע שפיס 777 זה כרטיס גירוד שאפשר לזכות במשהו.

• תגובות 34
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא אני אחסוך לך זמן, תשלח את הכסף ישירות אליי, אני אתן לך כתובת בפרטי.

(אם כבר אתה רוצה לזרוק כסף לפח לפחות שמישהו יהנה ממנו ;))

פורסם
  • מחבר

אני יותר על הרעיון לשלוח לך את הכסף,אני רוצה לנסות פעם אחת לראות איך זה.

:xyxthumbs:

פורסם

בוא אני אגלה לך סוד קטן וזה תקף לגבי כל סוגי ההימורים שקיימים (גירוד, אינטרנט, קזינו וכו).

הבית תמיד זוכה.

פורסם
  • מחבר

טוב זה ברור שהבית תמיד זוכה,אם זה לא היה ככה אז מה היה הטעם של מפעל הפיס להתקיים

פורסם

וינר וטוטו אתה יכול

לוטו ו777 אתה לא יכול

!!!

פורסם

לא מציע לך להיכנס לחרא הזה רק נזק זה גורם תשקיע תכסף במשהו שתהנה ממנו עדיף

פורסם

הימורים = סמים = הורס חיים בלי שום גוזמא

פורסם

ווינר זה די קל לסכומים קטנים.

פורסם

פותח הת'רד גם אני כמוך בקטע הזה מנסה לעשות כסף בהימורים ששבש אם חברים פוקר בעתיד וגם לוטו אני מציע לך לישלוח לוטו כל שבוע איזה שתי טפסים ב100 שקל + אקסטרה וכאילו שאמא או אבא שלך ישלחו תטפסים וישלחו אותם מבין ככה הכי טוב אני בן 16 וחצי עשיתי איזה קופה של 9 אלף מהעבודה בצד 4 חודשים הפסקתי לעבוד ועכשיו אני מתחיל להמר תאמין לי כדאי לנסות כמו שאומרים ללכת על כל הקופה אני מיתכוון ורוצה להיות עשיר או מיליונר איך שתיקרא לזה אני רוצה להיות איזה בוס כזה עם סיגר בפה חליפה טובה מכונית יוקרתית. תחשוב על זה.

יש לך כיוון טוב.

תתחיל לעשות כסף עזוב אותך ווינר וכל החרטה הזה אח שלי בן 14 שולח, ילדים בשכונה שלי שולחים לא זוכים בכלום הכל תלוי כמה אתה משקיע.

תאמין לי לך על הכסף הגדול. וזה לוטו.

תתחיל לילמוד פוקר לעתיד.

תתחיל להיכנס לעסק הזה.

דרך אגב בעסק הזה מרויחים ומפסידים. זה הכל עיניין של מזל.

הימורים זה מזל.

רק שנהיה חכמים.

שלחתי ארבעה טפסים זה הפעם הראשונה שלי דרך אגב (התיזמון שלך היה טוב חח )

2 ל50 מיליון ב378 שקל רגילמלא+שיטתי 8 לא יצא משהו. ו2 טפסים להגרלה של מחר הכל מלא + אקסטרה ב84 אני מקווה ליזכות. :)

אולי המזל שלי זה מחר. מחר זה יהיה על 14 מיליון ושבוע הבא זה על 40 מיליון. :o

בקיצור ידידי אם אתה כבר בעסק ואני יודע שאם הולכים על זה אז זה עד הסוף...

בהצלחה.

$1,000,000,000

תתחיל לספור בדולרים חח ;D

ותהיה חכם מכולם תהיה בעמדה שלך תילמד מאנשים לשחק, תלמד מהאינטרנט מכל מינה מקומות זה מיקצוע אחי אתה ניכנס אתה לא יוצא מזה.

אתה תיראה איך מתרוקנים לך הכיסים ואתה מתחיל להיתחרפן ואם אתה מתחיל להרוויח אתה פשוט ממשיך וממשיך. והכל חוזר חלילה.

אני בגלל שאבא שלי מהמר אני אחריו מבין אולי אצלך זה יהיה התחלה אחרת.

אולי יום אחד איך שאומרים תהיה JOKER

פורסם

^^^ עצוב.

רוצה לעשות מליונים? רוצה להרוויח כסף גדול?

תשקיע ותקרע את התחת בלימודי השקעות.

גם אם במהלך החיים שלך תשים מיליון שקל על הימורים (מיליון שקל שלמרבה האירוניה היו הופכים אותך לעשיר), סיכוייך לזכות בפרס הראשון יהיו קטנים מ-10%.

פורסם

פותח הת'רד גם אני כמוך בקטע הזה מנסה לעשות כסף בהימורים ששבש אם חברים פוקר בעתיד וגם לוטו אני מציע לך לישלוח לוטו כל שבוע איזה שתי טפסים ב100 שקל + אקסטרה וכאילו שאמא או אבא שלך ישלחו תטפסים וישלחו אותם מבין ככה הכי טוב אני בן 16 וחצי עשיתי איזה קופה של 9 אלף מהעבודה בצד 4 חודשים הפסקתי לעבוד ועכשיו אני מתחיל להמר תאמין לי כדאי לנסות כמו שאומרים ללכת על כל הקופה אני מיתכוון ורוצה להיות עשיר או מיליונר איך שתיקרא לזה אני רוצה להיות איזה בוס כזה עם סיגר בפה חליפה טובה מכונית יוקרתית. תחשוב על זה.

יש לך כיוון טוב.

תתחיל לעשות כסף עזוב אותך ווינר וכל החרטה הזה אח שלי בן 14 שולח, ילדים בשכונה שלי שולחים לא זוכים בכלום הכל תלוי כמה אתה משקיע.

תאמין לי לך על הכסף הגדול. וזה לוטו.

תתחיל לילמוד פוקר לעתיד.

תתחיל להיכנס לעסק הזה.

דרך אגב בעסק הזה מרויחים ומפסידים. זה הכל עיניין של מזל.

הימורים זה מזל.

רק שנהיה חכמים.

שלחתי ארבעה טפסים זה הפעם הראשונה שלי דרך אגב (התיזמון שלך היה טוב חח )

2 ל50 מיליון ב378 שקל רגילמלא+שיטתי 8 לא יצא משהו. ו2 טפסים להגרלה של מחר הכל מלא + אקסטרה ב84 אני מקווה ליזכות. :)

אולי המזל שלי זה מחר. מחר זה יהיה על 14 מיליון ושבוע הבא זה על 40 מיליון. :o

בקיצור ידידי אם אתה כבר בעסק ואני יודע שאם הולכים על זה אז זה עד הסוף...

בהצלחה.

$1,000,000,000

תתחיל לספור בדולרים חח ;D

ותהיה חכם מכולם תהיה בעמדה שלך תילמד מאנשים לשחק, תלמד מהאינטרנט מכל מינה מקומות זה מיקצוע אחי אתה ניכנס אתה לא יוצא מזה.

אתה תיראה איך מתרוקנים לך הכיסים ואתה מתחיל להיתחרפן ואם אתה מתחיל להרוויח אתה פשוט ממשיך וממשיך. והכל חוזר חלילה.

אני בגלל שאבא שלי מהמר אני אחריו מבין אולי אצלך זה יהיה התחלה אחרת.

אולי יום אחד איך שאומרים תהיה JOKER

אוי ויי..

אם אתה באמת ובתמים מאמין שככה תצליח להפוך ל"בוס עשיר עם סיגר בפה", שיבושם לך.

הימורים לא יהפכו אותך לעשיר, לא ככה, אתה לא תהפוך למיליונר ממשכורת של ארבעה חודשים, קצת מזל והרבה טמטום.

פורסם

הוא לא יהפוך לעשיר עם סיגר בפה בלי זה שהוא סיים לימודים (עדיין לא שכחתי)

פורסם

bmw - תתאפס על עצמך כמה שיותר מהר, אתה לא תצליח לצאת מזה ואם תמשיך בדרך הזאת אתה תגיע למצב שאין לך כלום ביד, לפעמים לא את החיים שלך.

הימורים זה זבל, ולא שווה כלום, ואני לא מדבר על כל הדברים הקטנים האלה כמו הווינר מדי פעם והטוטו ב2 שקל, אני מדבר על הדברים שאתה מדבר, כל העניינים האלה של הקלפים ולא חסר, בקיצור - אתה צריך טיפה לחשוב לפני שאתה בכלל נכנס לכל העסק הזה, וגם לא לתת המלצות כאלה לאחרים.

אני מכיר מספיק אנשים מרחוק שלא יכולים בלי ההימורים ותמיד מהמרים ומשחקים על כסף, ועכשיו אין להם כלום בכיס.

עדיף שאת הכסף שיש לך בכיס תשקיע למטרות טובות, כמו לימודים..

פורסם

לזכייה בטוחה [100% סיכויי הצלחה] בלוטו אתה צריך למלא יותר מ11,600,000 כרטיסים.

50x11,600,000 [כרטיס לוטו] = 580,000,000 ש"ח.

סכום הזכייה המקסימלי הוא 50 מיליון ש"ח.

Do the math.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים