פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים יש לי לוח INTEL ROCKLAKE 865עכשיו יש לי מחוברים למחשב שתי כונני דיסקים , כונן דיסקטים ושתי הארד דיסקים , אחד של 10 ג'יגה ואחד של 6 ג'יגה.ברצוני להוסיף עוד HD אחד , האם זה אפשרי בלוח הזה?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים בעיקרון כן אתה יכול להרכיב על כל קבל ata שני כוננים .+פלופי אחד שהוא על קבל יחיד ,אז אם אין לך 4 כוננים ופלופי אחד ,אתה יכול להתקין כונן נוסף....
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אבל הוא אומר שיש לו 4 כוננים!אתה לא קורא?VL אתה לא יכול!ואיך בכלל אתה מסתדר רק עם 16 ג'יגה?תעיף את 2 ההארדיסקים המסכנים האלה וקנה אחד נורמלי!!!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אם יש לך רק שני חיבורי IDE בלוח אז תצטרך להעיף את אחד הכוננים.אם יש לך גם חיבור SATA בלוח אם אז בכלל הסתדרת!
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אבל הוא אומר שיש לו 4 כוננים! אתה לא קורא? VL אתה לא יכול! ואיך בכלל אתה מסתדר רק עם 16 ג'יגה? תעיף את 2 ההארדיסקים המסכנים האלה וקנה אחד נורמלי!!! זה בדיוק מה שרשמתי לבחור, כנראה אתה לא קורא טוב! סים לב לתשובה שלי
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים עכשיו יש לי מחוברים למחשב שתי כונני דיסקים , כונן דיסקטים ושתי הארד דיסקים אז אם אין לך 4 כוננים ופלופי אחד ,אתה יכול להתקין כונן נוסף....כן, סמתי לב לתשובה שלך...
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים חח איזה מריבותאני אחרי הכול הייתי ממליץ בכלל להוציא את ה6 גיגה לא ממש שימושי ביימינותקנה 250 גיגה וככה לא תהיה לך בעיה עם זכרוןכי לדעתי קשה מאוד לעבוד עם HD כמו שלך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.