פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים תנסה שאתה על המחשב כל 45-60 דקות לעשות הפסקה של 10 דקות ,להסתכל למרחק של מעל 5 מטרים לכמה דקות....ואז תחזור.תנסה גם לישון יותר ,אבל מי אני שיגיד לך אני יש איזה 6 שעות ביום.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים התשובה הריאשונה היא חוסר שינה לכן הפיתרון אליה היא שינה אם זה לא עוזר תפנה לרופא..
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים הכי בריא לישון כ-8 שעות אך לא יותר מ-10, יש רופאים הטוענים שלישון פחות מ-8 ויותר מ-10 שעות גורם לפאראנויה וסכיזופרניה. חוצמזה, נשמע שאתה קצת לחוץ, זה גם יכול להיות.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים גם לי יש חרא כזה :\ אבל אני רוב היום במחשב.. חוץ מזה יש ימים שאני ישן קצת (כמו הלילה שבין שבת לראשון בעיקר 5-6 שעות שינה)
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים הכי בריא לישון כ-8 שעות אך לא יותר מ-10, יש רופאים הטוענים שלישון פחות מ-8 ויותר מ-10 שעות גורם לפאראנויה וסכיזופרניה. חוצמזה, נשמע שאתה קצת לחוץ, זה גם יכול להיות.לא מדויק.המינון האופטימלי הוא לא פחות מ6 ולא יותר מ9.זה גם אידיאלי לגוף על מנת להמנע מסוכרת ודברים כאלה, לניקוז הסוכר בדם בצורה הטובה ביותר.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני ישנה גם 10-12 שעות בשיא הכיף. אני פשוט אוהבת לישון, במיוחד שאני עובדת לילות.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני רוב היום מול מחשבים וכל מה שחטפתי זה משקפיים...תנסה לתפוס קצת שמש ולאכול גזר
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים עמדתי להציע גזר... בכל מקרה, הגזר עצמו מאוד טעים לטעמי (ואני בטוח שהערנב יסכים איתי ), אבל זה לא רק הגזר, זה גם הויטמין B שבתוכו, אז תשתדל לאכול כמה שיותר מהויטמין הזה, עדיף בירקות ופירות ולא בצורה סינטטית של כדורים...
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני ישנה גם 10-12 שעות בשיא הכיף. אני פשוט אוהבת לישון, במיוחד שאני עובדת לילות. אין לזה ממש קשר לכלום, אבל שינה זה התחביב האהוב עליי בימים טובים אני יכול לישון 16-18 שעות, פשוט תענוג.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים היו לי שבועיים בתחילח השנה(/ת הלימודים) שישנתי כ-5-6 שבע שעות ביממה. בסופו של דבר נראתי כמו מכור לקראק ונשארתי בבית להשלים שעות שינה.ממליץ לך בחום לישון כמה שיותר כל עוד יש לך זמן, ואם לא לישון, אז לפחות לקרוא ספר או לעשות משהו שלא קשור במחשב או בטלויזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.