עבור לתוכן

סימנים כחולים מתחת לעיניים - יותר מדי מחשב?

Featured Replies

פורסם

עוסק בהתעמלות?

• תגובות 39
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עוסק בהתעמלות?

ריצה, אופניים בעיקר...

פורסם

באיזו תדירות?

ואיך אתה אוכל?

פורסם
  • מחבר

גבוהה.

אוכל טוב. (??)

פורסם

אתה אוכל ירקות?

ודרך אגב, אם אני זוכר נכון זה לא כל כך קשור לשינה...

פורסם

תנסה שאתה על המחשב כל 45-60 דקות לעשות הפסקה של 10 דקות ,להסתכל למרחק של מעל 5 מטרים לכמה דקות....ואז תחזור.

תנסה גם לישון יותר ,אבל מי אני שיגיד לך אני יש איזה 6 שעות ביום.

פורסם

התשובה הריאשונה היא חוסר שינה לכן הפיתרון אליה היא שינה :)

אם זה לא עוזר תפנה לרופא.. :P

פורסם

הכי בריא לישון כ-8 שעות אך לא יותר מ-10, יש רופאים הטוענים שלישון פחות מ-8 ויותר מ-10 שעות גורם לפאראנויה וסכיזופרניה. חוצמזה, נשמע שאתה קצת לחוץ, זה גם יכול להיות.

פורסם

גם לי יש חרא כזה :\ אבל אני רוב היום במחשב.. חוץ מזה יש ימים שאני ישן קצת (כמו הלילה שבין שבת לראשון בעיקר 5-6 שעות שינה)

פורסם

הכי בריא לישון כ-8 שעות אך לא יותר מ-10, יש רופאים הטוענים שלישון פחות מ-8 ויותר מ-10 שעות גורם לפאראנויה וסכיזופרניה. חוצמזה, נשמע שאתה קצת לחוץ, זה גם יכול להיות.

לא מדויק.

המינון האופטימלי הוא לא פחות מ6 ולא יותר מ9.

זה גם אידיאלי לגוף על מנת להמנע מסוכרת ודברים כאלה, לניקוז הסוכר בדם בצורה הטובה ביותר.

פורסם

אני ישנה גם 10-12 שעות בשיא הכיף. אני פשוט אוהבת לישון, במיוחד שאני עובדת לילות.

פורסם

אני רוב היום מול מחשבים וכל מה שחטפתי זה משקפיים...

תנסה לתפוס קצת שמש ולאכול גזר

פורסם

עמדתי להציע גזר... בכל מקרה, הגזר עצמו מאוד טעים לטעמי (ואני בטוח שהערנב יסכים איתי :lol:), אבל זה לא רק הגזר, זה גם הויטמין B שבתוכו, אז תשתדל לאכול כמה שיותר מהויטמין הזה, עדיף בירקות ופירות ולא בצורה סינטטית של כדורים...

פורסם

אני ישנה גם 10-12 שעות בשיא הכיף. אני פשוט אוהבת לישון, במיוחד שאני עובדת לילות.

אין לזה ממש קשר לכלום, אבל שינה זה התחביב האהוב עליי :smile1:

בימים טובים אני יכול לישון 16-18 שעות, פשוט תענוג.

פורסם

היו לי שבועיים בתחילח השנה(/ת הלימודים) שישנתי כ-5-6 שבע שעות ביממה. בסופו של דבר נראתי כמו מכור לקראק ונשארתי בבית להשלים שעות שינה.

ממליץ לך בחום לישון כמה שיותר כל עוד יש לך זמן, ואם לא לישון, אז לפחות לקרוא ספר או לעשות משהו שלא קשור במחשב או בטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים