עבור לתוכן

נשפטתי על 400 שקל- יש שאלה!

Featured Replies

פורסם

עליתי מת"ש על סכום של 30000 שקל בקיצור אל"מ שפט אותי ונתן לי קנס 85 שקל ועוד פיצויים 315 שקל.

עכשיו המשפט היה ב5.12 ואני השתחררתי- מצה"ל ב7.12.

מאיפה הכסף ירד?

האם יכולים לגעת לי במענק?

האם כל המשכורת האחרונה (רבע חודש שזה 80 שקל ) תעלם?

האם יוציאו לי כסף מהחשבון (הצבא אמור להכניס זה לא שאישרתי הוראת קבע כשהתגייסתי)?

בקיצור האם אני באמתץ ישלם את כל 400 השקלים האלו או שלא???

פורסם

עליתי מת"ש על סכום של 30000 שקל בקיצור אל"מ שפט אותי ונתן לי קנס 85 שקל ועוד פיצויים 315 שקל.

נשמע לי שיצאת בזול.

מה הרסת שעולה 30,000?

פורסם

בטח רכב...

וירד לך מהמענק או מהמשכורת האחרונה..

פורסם

או שהצית/איבד תכולה

פורסם
  • מחבר

2* מכשיר 624.

שהייתי חתום עליהם ודווקא כשהייתי בחפש"ש הסמב"צים החמודים החליטו לחלק אותם.

יש סבירות שאו שהם עדיין בבסיס זרוקים איפהשהו.

או שהמישהו גנב אותם (עם חשד כבד לקצין שעזב את היחידה חמישה ימים לפני שוב כשהייתי עוד בחפש"ש).

פורסם

דבר 1 תגיד תודה שאתה לא צריך לשלם את כול ה30000 . נראה לי שהם יודעים אבל בגלל שאתה משתחרר העדיפו לדפוק אותך ולא אותו

פורסם

דבר 1 תגיד תודה שאתה לא צריך לשלם את כול ה30000

לפי הפרופיל שלך אתה בן 27.. מה נסגר? לא היית בצבא?

למה נראה לך ש-30K זה המחיר הריאלי של שני מכשירי 624 מסכנים ? ומעבר לכך, למה נראה לך שמישהו ישלם כסף רציני (מעבר לקנס כלשהו) על צלם שנאבד? הוא יכנס לכלא לפני שיקחו ממנו עשרות אלפי שקלים..

פורסם

הייתי בצבא אבל זה לא אומר שאני יודע מה המחיר האמיתי ואם הוא אומר שזה המחיר אני מאמין לו. בכול מקרה נראה שעשו לו טובה ורק קנסו אותו בדרך כלל בסחורה יקרה/ביטחונית מכניסים לכלא

פורסם
  • מחבר

המחיר על פי מחלקת הקשר 16500 לכל קשר.

הקשר הוא אכן צל"מ אבל לא החתימו אותם עם מסט"בים ככה שאי אפשר לדעת איפה המכשיר (מאיפה לי שלא היה חוסר במחלקת הקשר והחליטו לסגור אותו עם המכשירים שאני חתום עליהם).

בכל מקרה אני חושב שהסיבה היחידה שהוא לא הכניס אותי לכלא היא שאמרתי לו שאני באמצע קורס פסיכומטרי- ניגש בפבואר (חוץ מזה שהייתי צריך להשתחרר יום לפני ובסוף השתחררתי יומיים אחרי התאריך המקורי).

פורסם

המחיר על פי מחלקת הקשר 16500 לכל קשר.

לא רלוונטי, זה סכום שרירותי ומוגזם באופן קיצוני (לצורך הרתעה), כמו כל עלות מת"ש בצה"ל.

פורסם

זה לא חוקי, אלא אם היית בקבע, לא יכולים לקחת לך יותר ממשכורת 1 במת"ש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים