עבור לתוכן

מה ההבדל בין TFT ל-LCD ?

Featured Replies

פורסם

אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים

זה יעזור מאוד...

פורסם

LCD= Liquid Crystal Display

TFT= Thin Film Transistor

מסך LCD יכול להיות בנוי בשתי דרכים- active matrix & passive matrix (באמת שזה לא יוצא טוב בעברית)

הפאסיבי, הוא משטח של מוליכים עם פיקסלים על כל צומת במשטח.

האקטיבי, מכונה גם TFT, נותן איכות תמונה טובה יותר מאשר הפאסיבי, ונמצא לרוב במחשבים ניידים.

משתמש בשיטה שנותנת קצב רענון גבוה יותר (בזה אני לא בטוח אבל- לTFT יש טרנסיסטור בכל מפגש פיקסליםמה שדורש פחות זרם לשלוט על בהירות הפיקסל).

*מה שנכתב פה מבוסס על הזכרון הלוקה שלי, אתה מוזמן (אם יש לך מעט ידע באנגלית, ואם זה באמת מעניין אותך) ללכת לwhatis.com ולשאול אותו מה זה LCD

פורסם
  • מחבר

LCD= Liquid Crystal Display

TFT= Thin Film Transistor

מסך LCD יכול להיות בנוי בשתי דרכים- active matrix & passive matrix (באמת שזה לא יוצא טוב בעברית)

הפאסיבי, הוא משטח של מוליכים עם פיקסלים על כל צומת במשטח.

האקטיבי, מכונה גם TFT, נותן איכות תמונה טובה יותר מאשר הפאסיבי, ונמצא לרוב במחשבים ניידים.

משתמש בשיטה שנותנת קצב רענון גבוה יותר (בזה אני לא בטוח אבל- לTFT יש טרנסיסטור בכל מפגש פיקסליםמה שדורש פחות זרם לשלוט על בהירות הפיקסל).

*מה שנכתב פה מבוסס על הזכרון הלוקה שלי, אתה מוזמן (אם יש לך מעט ידע באנגלית, ואם זה באמת מעניין אותך) ללכת לwhatis.com ולשאול אותו מה זה LCD

10X...

פורסם

TFT זה סוג של LCD ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים