פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מזל טוב עד 120 כ-20 (: :anim-jjd: :anim-jjd: :biggringift: :biggrimjackbox: :birthday: המון אושר, בריאות, הצלחה ואהבה בחיים Xtract - מה יש? תפרגן קצת! לא כל יום יש יום הולדת..
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים שמע אני מפרגן אבל בכל זאת זה פורום כללי ולא פח זבל. אם כל אחד יבוא ויפתח דיון על זה שיש לו יומולדת וכולם יציפו אותו במזל טוב..לא נראה לי...
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים שמע אני מפרגן אבל בכל זאת זה פורום כללי ולא פח זבל. אם כל אחד יבוא ויפתח דיון על זה שיש לו יומולדת וכולם יציפו אותו במזל טוב..לא נראה לי...אני לא יודע אם שמת לב אבל..פורום Off topic ללא נושא מיוחד. שימו לב: זהו *אינו* המקום להצפות!
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מזל טוב ילדונת עד 120 תעשי חיים אבל מה את עושה על יד מחשב ביום הולדת לכי לחגוג
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים זו תהיה ההודעה האחרונה שלי בנושא. אבל אם כבר פתחת את העניין עם הציטוט מחוקי הפורום אז הינה לך עוד ציטוטחל איסור מוחלט וגורף לפתוח דיונים בגוון "שלום אני חדש". דיונים כאלה הינם חסרי כל מטרה אמיתית, וגוררים אך ורק תגובות סתמיות.ומה שאתם עושים זה על אותו עקרון בדיוק. סיימתי להתווכח.יום טוב לכולם ומזל טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.