עבור לתוכן

סורייה מתכוננת למלחמה!

Featured Replies

פורסם

לא ברור מה קורה אבל סוריה עושה הרבה אימונים של הצבא שלה ליד הגולן, מה אתם אומרים האם היא תתקוף אותנו מתישהו בעתיד?

פורסם

ואווו ואווו..להירגע עם הכותרת.סוריה לא מתכננת שום מלחמה ושום כלום. הם כרגע רק קירבו נ"ט לגבול וזהו עד כמה שידוע לי.

המרחק מפה עד למלחמה עדיין רחוק. תערוך את הכותרת שאף אחד עם לב חלש לא ימות בבקשה. (אם תוסיף לינק זה יהיה עדיף)

פורסם

איפה הלינק?

בידיעה בפורום הזה אתה לא יכול להכריז משהו חדשותי בלי לינק.

ואם אתה מדבר בכללי אז בלי סימן קריאה כאילו שזאת חדשה מרעישה.

פורסם

איך הבהלת אותי! :pissed:

פורסם

הם כולם עושים שרירים וזהו. הם יודעים טוב מאד שאם הם יפתחו נגדינו במלחמה אז הם יקבלו בראש.

פורסם

לא נראה לי שאסד עד כדי כך מפגר... הוא יודע שאין לנו בעיה להחריב כל מה שנרצה שם

פורסם

מתכננים מלחמה? בכלל היתה להם תקופה ללא?

פורסם

הם כולם עושים שרירים וזהו. הם יודעים טוב מאד שאם הם יפתחו נגדינו במלחמה אז הם יקבלו בראש.

לא נראה לי שאסד עד כדי כך מפגר... הוא יודע שאין לנו בעיה להחריב כל מה שנרצה שם

עצוב שככה אתם חושבים. אם איך שהצבא שלנו נראה במלחמה האחרונה - בוא נגיד ככה, גם אם כוח האדם טוב מספיק, זה עדיין יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי (עכשיו אני אחטוף בראש, אבל זו המציאות, רבותיי)...

פורסם

הצבא מאוד השתנה בשנים האחרונות בהרבה דברים, המלחמה האירה את העיניים של כולם. לכן אני חושב, שבמידה וסוריה תצא למלחמה נגדנו - המצב יהיה אחר לגמרי, אבל השלטון כרגע דפוק..

פורסם

ממני לפחות אתה לא תחטוף בראש. מאזן ההרתעה שלנו נפגע בעקבות מלחמת לבנון השניה.

אם סוריה תיכנס למלחמה איתנו תצפו שהחיזבאללה (שנהנה ממימון סורי) יכנס בנו גם. לבד לא הלך לנו נגד החיזבאללה,כשסוריה תהיה עם טנקים,מטוסים וכו' וכל המדינה תסבול,המערכה תהיה קשה פי כמה.

פורסם
  • מחבר

ממני לפחות אתה לא תחטוף בראש. מאזן ההרתעה שלנו נפגע בעקבות מלחמת לבנון השניה.

אם סוריה תיכנס למלחמה איתנו תצפו שהחיזבאללה (שנהנה ממימון סורי) יכנס בנו גם. לבד לא הלך לנו נגד החיזבאללה,כשסוריה תהיה עם טנקים,מטוסים וכו' וכל המדינה תסבול,המערכה תהיה קשה פי כמה.

צודק, יש את איראן, סורייה וחיזבאללה.... תקשיבו הרי איראן כנראה לעולם לא תפסיק את פיתוח הפצצה הגרעינית וכנראה מתישהו בעתיד המלחמה תהייה, הרי שהאו"ם ייחליט מתי שהו להיכנס באיראן, האיראנים לא מפחדים, הם יודעים שיש להם הרבה נשק, צבא דיי טוב כי הם עושים אימונים ועם הרבה חיילים ובמיוחד שיש להם הרבה נפט.... סביר להניח שהמלחמה תתחיל שאיראן תשגר אלינו טילים של שיאב 3 ארוכי טווח אחרי ההפצצה של הטילים סורייה וחיזבללה יתחילו בתקיפה אל צפון הארץ, באותו זמן ארה"ב תהייה עסוקה במלחמה נגד איראן ושאר מדינות האו"ם כנראה גם והם ישלחו אלינו קצת חיילים.... בקיצר עד שהם ישלחו אלינו חיילים כנראה כבר יהיה מאוחר מידיי, לפי החדשות כל מדינות הציר סורייה, איראן.... מתחמשות את עצמן אחד מתחמשת את השנייה לפי הצורך וכנראה הכל בא מרוסייה מהברחות....

פורסם

בדיוק ככה התחילה מלחמת יום כיפור.

פורסם

בדיוק ככה התחילה מלחמת יום כיפור.

1:0

פורסם

ובדיוק ככה היא הסתיימה....כולם קיבלו בראש מאיתנו, אבל גם אנחנו ספגנו הרבה.

פורסם

במזל ניצחנו בסוריה, יד אלוהים.

אתה בוודאי מכיר את סיפורו של קהלני בעמק הבכא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים