עבור לתוכן

אנשים!!! איזה מחשבון כדאי לקנות? אני צריך מעבר בין בסיסים ולפיסיקה מתקדמת!!!!!!

Featured Replies

פורסם

חשבתי כל 570 של CASIO או של אופיס דיפו. נראה לי שהם אותו דבר.

אני לומד תואר ראשון חשמל.

תודה.

פורסם

לי יש את 570. למדתי הנדסאי חשמל.

עכשיו אני עושה פרוייקט אז המנחה שלי אמרה שזה המחשבון הכי טוב שיש.

פורסם
  • מחבר

לי יש את 570. למדתי הנדסאי חשמל.

עכשיו אני עושה פרוייקט אז המנחה שלי אמרה שזה המחשבון הכי טוב שיש.

חחחח.... אני עשיתי הנדסאי חשמל מזמן, וזה לא ברמה של מהנדס בכלל!!! אני יודע טוב אלקטרוניקה וחשמל אך מתמטיקה,.... זה בכלל לא קרוב לזה.

מנחה...חחחח.... מה הם יודעים. אם הם היו יודעים משהו, הם היו עובדים בתעשיה. לא?

איך קוראים למנחה שלך?

פורסם

לך לקרביץ של 1 האוניברסיטאות ובקש מהם הם כבר ידעו

פורסם

אם יש לך מחשב כף יד או טלפון תומך JAVA יש תוכנות חינם מדהימות שעושות עבודה הרבה יותר טובה מכל מחשבון.

גם אם אין, חבל בימיינו להוציא 200$ על מחשבון יעודי כאשר זה מחיר של מחשב כף יד... תבדוק את האופציה (כלומר את התוכנה) אולי שווה לך לקנות כבר מחשב כף יד באותו מחיר.

פורסם

דרך הגב התוכנות האלה עולות כסף

פורסם

לא כולן, ולא הרבה... שוב עינין שצורך, אני לא סובל מחשבונים גראפים ובתקציב של אחד כזה אתה יכול לקנות מחשב כף יד - למה לא?

פורסם
  • מחבר

אם יש לך מחשב כף יד או טלפון תומך JAVA יש תוכנות חינם מדהימות שעושות עבודה הרבה יותר טובה מכל מחשבון.

גם אם אין, חבל בימיינו להוציא 200$ על מחשבון יעודי כאשר זה מחיר של מחשב כף יד... תבדוק את האופציה (כלומר את התוכנה) אולי שווה לך לקנות כבר מחשב כף יד באותו מחיר.

200$??? מחשבון כזה עולה 100 שקל. חוץ מזה, עם המחשבון מותר להכנס למבחנים!!!

פורסם

MS-570 הוא סבבה לגמרי

(יש אחד יותר מתקדם בסדרה)

פורסם

הוא מתכוון ליותר מתקדם

פורסם
  • מחבר

הבנתי שבגלל שה 570 וה991 יש חישוב אינטגרלים, אסור להשתמש איתו במבחנים.

אני לומד במכללה ואמרו לי סטודנטים משנים בוגרות שחלק מהמרצים לא מרשים מחשבון כזה.

פורסם

המרצים רוצים שהסטודנטים יחשבו את כול הדרך ובגלל זה אינם אוהבים מחשבים כאלה . אבל מותר להשתמש במחשבונים אלה במבחני סוף סמסטר . השאלות שנותנים שם אינם תלויים ביכולות המחשב אם הסטודנט לא ידע מה רוצים ממנו בשאלה המחשב לא יעזור לו . הם רק מקצרים תהליכים . תנסה לפתור שאלה מרובת נעלמים מבלי המטריצה שיש במחשבים אלה.

פורסם

יש לי את ה casio 570 והוא יודע להכפיל מטריצות אבל מעבר בין בסיסים זה יותר מידי בשבילו.

הפיתרון הכי טוב זה פשוט ללמוד לעבור בין בסיסים לבד. בעיקר כי ככה אתה מטמיע את החומר.

אם אתה צריך עזרה בש.ב. יש אתר שעושה הכל - מכפל מטריצות ועד וקטורים עצמיים וערכים עצמיים...

http://wims.unice.fr/wims/wims.cgi?session=7B0D4DB88A.1&+lang=en&+module=home&+cmd=new&+search_category=T

פורסם

ה570 שלי מעביר בין בסיסים בצורה טובה מאוד.

פורסם
  • מחבר

המרצים רוצים שהסטודנטים יחשבו את כול הדרך ובגלל זה אינם אוהבים מחשבים כאלה . אבל מותר להשתמש במחשבונים אלה במבחני סוף סמסטר . השאלות שנותנים שם אינם תלויים ביכולות המחשב אם הסטודנט לא ידע מה רוצים ממנו בשאלה המחשב לא יעזור לו . הם רק מקצרים תהליכים . תנסה לפתור שאלה מרובת נעלמים מבלי המטריצה שיש במחשבים אלה.

זה מובן וברור. אני פשוט רוצה שתהיה לי תשובה נכונה שאוכל להשוות אליך את התוצאות שלי. כלומר, אם הגעתי לתוצאה מסויימת לבדי, אוכל לראות אם היא נכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים