פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים אני מקווה שלא הבנת את ההודעה שלי אחרת ממה שהתכוונתי-בצחוק סתם נראה לי מוזר שהוא כתב את ה'מונח' הזה לסקר-כרגע אני בהוט אבל לא מבחירתי, לפי דעתי[ומנסיון של חברים ובני משפחה] יס עולה על הוט בכל פרמטר, אבל שמתי לב לאחרונה שזה לא ממש משנה לי, שכן אני דואג להתעדכן בסדרות שאני אוהב באינטרנט.. בלי קשר אני לא רואה יותר מדי טלוויזיה, ואולי בגלל זה עדיף לי הוט, מדי פעם כיף לשבת על איזה סיינפלד או חברים נוסטלגי..
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים Say YES.אך ורק בגלל סדרות הרכש הפשוט מעולות שלא רואות את הוט(לומדים להסתדר בלי 24 ואבודים) והסרטים ההרבה יותר טובים.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים Say YES.אך ורק בגלל סדרות הרכש הפשוט מעולות שלא רואות את הוט(לומדים להסתדר בלי 24 ואבודים) והסרטים ההרבה יותר טובים.אפשר לוותר גם על נמלטים והירוס באותה מידה...
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים הוט עדיין 'מפגרת' אחרי הלווין . החסידים שלה הם איתה בגלל שהם אנטי בזק והם רוצים אינטרנט מהיר.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים הוט עדיין 'מפגרת' אחרי הלווין . החסידים שלה הם איתה בגלל שהם אנטי בזק והם רוצים אינטרנט מהיר.דווקא אצלי יש גם יס וגם אינטרנט בכבלים
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים בלי ביפ איך אני אמור לחיות?בדיוק.ואיפה אני עוד יכול לראות סיינפלד כל היום?
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אפשר לוותר גם על נמלטים והירוס באותה מידה...אם אתה רוצה להתחיל להוריד את קוראים לי ארל, הישרדות, סליפר סל,האנטומיה של גריי, עקרות בתי נואשות, הסופרנוס, או.סי, מגרש ביתי,טירוף בבית, נמלטים, הירוס, קרימינל מיינדס ועוד בטח כמה סדרות ששכחתי אז אתה מוזמן.(וכן ברור לי שאת רוב הסדרות שרשמתי כאן אתה לבטח לא רואה אבל אלו הסדרות הבולטות שמשודרות ביס ומשום מה הרשימה בהוט נראה לי תכלול רק את 24,אבודים ומשפחת CSI)
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים YESממשק מעולה ומהיר, התוכניות מתחילות בזמן, סדרות רכש מעולות ואיכותיות.HOT זה בעיקר שידורים חוזרים, שזה כבר עניין פתטי. ב-YES עונה נגמרת - קונים חדשה, לא טוחנים את אותה האחת.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים יס,למרות שחסר לי ביפ וVOD,שיש לחברים.אבל הוט זה חרא,ממשק גרוע ואין אפילו שוליים שחורים,זה עצוב.
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים בהחלט יס, למרות שלהוט יש את Lost ועוד מס' סדרות טובות, זה לא מתעלה על Yes stars ו-Yes+ בזמנים הטובים שלהם :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.