עבור לתוכן

הוט או יס? והפעם בסקר אמיתי! :D

הוט או יס? 1,774 הצבעות

1. 1. הוט או יס?

• HOT
    • Yes
    • לא רואה TV
    • צלחת לווין פרטית
    • אנטנה רגילה לקליטת ערוץ 1 ו2

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אתה יודע שאין דבר כזה "פשוט וכך" נכון?

• תגובות 43
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יודע שאנשים קטנוניים הם ממש מציקים, נכון?

פורסם

אני מקווה שלא הבנת את ההודעה שלי אחרת ממה שהתכוונתי-בצחוק :smile1: סתם נראה לי מוזר שהוא כתב את ה'מונח' הזה

לסקר-כרגע אני בהוט אבל לא מבחירתי, לפי דעתי[ומנסיון של חברים ובני משפחה] יס עולה על הוט בכל פרמטר, אבל שמתי לב לאחרונה שזה לא ממש משנה לי, שכן אני דואג להתעדכן בסדרות שאני אוהב באינטרנט.. בלי קשר אני לא רואה יותר מדי טלוויזיה, ואולי בגלל זה עדיף לי הוט, מדי פעם כיף לשבת על איזה סיינפלד או חברים נוסטלגי..

פורסם

Say YES.

אך ורק בגלל סדרות הרכש הפשוט מעולות שלא רואות את הוט(לומדים להסתדר בלי 24 ואבודים) והסרטים ההרבה יותר טובים.

פורסם

Say YES.

אך ורק בגלל סדרות הרכש הפשוט מעולות שלא רואות את הוט(לומדים להסתדר בלי 24 ואבודים) והסרטים ההרבה יותר טובים.

אפשר לוותר גם על נמלטים והירוס באותה מידה...

פורסם

הוט עדיין 'מפגרת' אחרי הלווין . החסידים שלה הם איתה בגלל שהם אנטי בזק והם רוצים אינטרנט מהיר.

פורסם

הוט עדיין 'מפגרת' אחרי הלווין . החסידים שלה הם איתה בגלל שהם אנטי בזק והם רוצים אינטרנט מהיר.

דווקא אצלי יש גם יס וגם אינטרנט בכבלים

פורסם

^^^^^

יש מעטים כמוך מרביתם מתחברים לאותה חברה

פורסם

בלי ביפ איך אני אמור לחיות?

בדיוק.

ואיפה אני עוד יכול לראות סיינפלד כל היום?

פורסם

יס...

הייתי אצל סבתא יומיים והשתגעתי

פורסם

אפשר לוותר גם על נמלטים והירוס באותה מידה...

אם אתה רוצה להתחיל להוריד את קוראים לי ארל, הישרדות, סליפר סל,האנטומיה של גריי, עקרות בתי נואשות, הסופרנוס, או.סי, מגרש ביתי,טירוף בבית, נמלטים, הירוס, קרימינל מיינדס ועוד בטח כמה סדרות ששכחתי אז אתה מוזמן.(וכן ברור לי שאת רוב הסדרות שרשמתי כאן אתה לבטח לא רואה אבל אלו הסדרות הבולטות שמשודרות ביס ומשום מה הרשימה בהוט נראה לי תכלול רק את 24,אבודים ומשפחת CSI)

פורסם

YES

ממשק מעולה ומהיר, התוכניות מתחילות בזמן, סדרות רכש מעולות ואיכותיות.

HOT זה בעיקר שידורים חוזרים, שזה כבר עניין פתטי.

ב-YES עונה נגמרת - קונים חדשה, לא טוחנים את אותה האחת.

פורסם

YES

בלי לחשוב בכלל..אני איתם כבר 6 שנים..ואלי טיפה יותר...

פורסם

יס,

למרות שחסר לי ביפ וVOD,שיש לחברים.

אבל הוט זה חרא,ממשק גרוע ואין אפילו שוליים שחורים,זה עצוב.

פורסם

בהחלט יס, למרות שלהוט יש את Lost ועוד מס' סדרות טובות, זה לא מתעלה על Yes stars ו-Yes+ בזמנים הטובים שלהם :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים