פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים צלחת לווין פרטיתמה כבר יש בערוצים ירדניים שאין בערוצים בארץ?אה ולסקר... כמובן שהוט... בלי ביפ איך אני אמור לחיות?
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים יש מטרה לסקר הזה ?הרי כל אחד יגיד מה שהוא חושב, אף אחד לא ישנה את דעתו וכבר אין מישהו שעוד לא טחנו לו את המוח על זה
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים בהתחלה חשבתי שאני לא יצביע אבלמה כבר יש בערוצים ירדניים שאין בערוצים בארץ?אה ולסקר... כמובן שהוט... בלי ביפ איך אני אמור לחיות?וזה הזכיר לי שבאמת אין כמו ביפאז שמתי את קולי בהוטלמרות שבסרטים הם על הפנים, ממה שהבנתי YES הרבה יותר טובים בסרטים אבל לא היה לי אף פעם
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים שתיהן זבל... חוץ מחדשות אני כבר לא רואה כלום בטלויזיה, כל סדרה שאני אוהב אני פשוט מוריד הכי טוב והכי מעודכן.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים האמתי שאני בכלל בקושי רואה טלוויזיה אז זה לא כזה משנה.אבל אם כן הייתי רואה טלוויזיה אז הייתי בוחר ב- YES.בערוצי Yes+ ו- Yes Stars יש מלא תוכניות חדשות שמגיעות כמעט בלי איחור בכלל (PB לדוגמא).ושמתי לב שהם משיגים עכשיו את התוכניות הכי איכותיות שיש בזמן האחרון - Heroes,Dexter, וכו... שזה לא רע בכלל.YES גם ממחזרים סרטים, אבל ממה שהבנתי מחברים שיש להם HOT זה עוד כלום לעומט HOT.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים למרות שאני הוט בחרתי יס..פשוט הם מקבלים יותר סידרות טובות (הם קיבלו הירוס החראות האלה!)
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים יס מפותחת טכנולוגיה הרבה יותר מהוט ולדעתי ליקנות הוט זה פשע סתם אתה משלם יותר ומקבל חרא איכות
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים שניהן זבלאף פעם לא יביאו את הממיר הטוב שלהן בטענה "שאין במלאי"ואין שום דבר מעניין יותר לראות
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים עברתי לגור לבד לא מזמןיש לי הוט בחינם (או יותר נכון כחלק מהשכ"ד)אחרי שבוע נשברתי והזמנתי יסלמרות שזיכוי על ההוט אני לא אקבל
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר עברתי לגור לבד לא מזמן יש לי הוט בחינם (או יותר נכון כחלק מהשכ"ד) אחרי שבוע נשברתי והזמנתי יס למרות שזיכוי על ההוט אני לא אקבל פשוט וכך! הדוגמה הכי טובה! אפילו בחינם אני לא ארצה הוט! או YES או כלום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.