פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים שלוםהיום התקשר אליי הביתה נציג של yes ,דיבר עם אבא שלי ורצה להציע לו חבילה אז הוא יבוא אלינו הביתה בעוד כמה ימים ונראה מה יש לו להציע..בחיים לא היה לי יס ,אז רציתי לדעת מה עדיף חבר'ה לקחת דיל טוב ולעבור ליס או להשאר נאמנים להוט?
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים יס מעולים...מבחינת תוכן יש המון סרטים טובים בכל הערוצים..יש ערוץ דוקו מעניין מאודהממשק של הממיר הרבה יותר טוב מהוט,לא צריך לחכות שנה עד שיעבור ערוץיש מלא ערוצי מוזיקה טוביםיס הרבה יותר טובים.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים הוט שולטאם אתה הולך על יס, לך על yes max. שינה את החיים שלי!אם אתה הולך על הוט, לך על hot magic. שינה את החיים שלי!טוב לא שינה כי אין לי אותו... אבל אם היה לי אותו הוא היה משנה ללי את החיים! והוא עולה רק 900 שקל.. אלה אם כן המבצע הזה נגמר כבר... לא זוכר
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224268.0עכשיו יותר מגניב !!!1111:P
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים אם אתה הולך על יס, לך על yes max. שינה את החיים שלי! שין מתי תקלוט שיס זה לא טוב?! ב-HOT יש סרטים פי אלף יותר טובים. ושין, שאני לא יזכיר לך את הלילה ההוא עם הסרט ביס של התחת שהורג אנשים ועוד אמרו שזה "אימה". :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.