עבור לתוכן

מחשב נייד ישן: ה- USB לא מזהה מפצל USB-HUB

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מחשב נייד של קומפאק משנת 2002 ("קצת" ישן ::)), המכיל מעבד (family 6 model 8 stepping 1) כנראה פנטיום 3, ומערכת הפעלה Win-2000 professional.

יש לי כניסת USB יחידה מאחור, ואין לי בעיה לחבר אליה זכרון disk-on-key או מודם ADSL.

קשה לחיות עם USB אחד, אז חיברתי "מפצל" USB לארבע כניסות (USB HUB). אבל המחשב לא מזהה את ה- HUB , וכל הכניסות אליו לא פעילות כרגע.

אם זה יעזור הבקר של ה-USB הוא Intel 82371AB/EP , והדרייבר הוא של מיקרוסופט version: 5.0.2183.1 .

כיצד ניתן לפתור את הבעיה? האם זו בעיה של מערכת הפעלה או דרייבר ל- USB ?

תודה,

דוד

פורסם

הורדת את הדרייבר הכי מעודכן? אם כן ולא עובד אז יש מצב הבעיה היא במפצל

פורסם
  • מחבר

המפצל עובד על מחשב חדש, כך שהוא בסדר.

מאיפה אני מוריד דרייבר עדכני?

המפצל הוא מתוצרת סינית כמובן, תחת השם SMART BUY, הוא קרוי p.n. MUH-B03 , 4 port USB 1.1 hub . לפי הכיתוב על הקופסא אמור לעבוד עם WIN98 , WIN95/2 או עם WIN-2000 . לא מצאתי ב-GOOGLE דרייברים לפי המק"ט.

תודה, דוד

פורסם

סינים ::)

תבדוק אולי זו הבעיה- במנהל ההתקנים ביציאת הUSB המקורית של המחשב יש אפשרות לכיבוי היציאה לשם חיסכון בצריכה, אם היא מסומנת תבטל.

ובקשר לדרייברים מוזר בד"כ מצורפים CD או דיסקט...

פורסם

המחשב הנייד מחובר לחשמל שאתה משתמש במפצל? נסה לבטל חיסכון בחשמל דרך ווינדווס, או אם קיימת תוכנה מותקנת על המחשב של היצרן שגם נועד לחסוך באנרגיה תבטל את זה גם ותיראה אם זה עוזר

ובשביל לבדוק אם הבעיה היא אצלך תנסה להפעיל את המפצל על מחשב PC רגיל או לפחות על מחשב נייד אחר חדש יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים