פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אין לי הרבה מילים חוץ ממדהים וואו ועוד מדהים ועבודה מדהימה ווואו....אבל בכל זאת, איך עשית את זה?!והרבה יותר חשוב, איך אני מסדר שלי יהיה גם כזה?!
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים שונא מקינטוש.(אתה מרגיש מחוץ לחברה עם המקינטוש הזה?)תגיד מה קורה אם אתה רוצה לשחק משחקים?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר תודה! ;DOK נתחיל כך התוכנות שהשתמשתי הם:DeskTopX - הוא עשה לי את הבר התחתוןIconPackager - הוא נתן לי את האיקונים היפים...Object Bar - נתן לי את הבר העליוןStyleXP - נתן את העיצוב היפה של החלונות... ואת מסך הלוגיןתהנו... ;D
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מזההה??אתה רוצה שאני יריץ 4 תוכנות שונות רק בשביל להראות כמו מקינטוש?!עדיף כבר להישאר עם וינדוז...
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים הסטייל XP פג אחרי 15 יום. (ואני יודע שלא תשלם עליו....) לא יפה, לא דומה למק, והכי חשוב, דפוק. בשביל האתגר נסיתי את זה לפני כמה חודשים (כן, לא המצאת את הגלגל) וזה היה ממש דפוק.זה לא דומה למק, ולא מריץ תוכנות של מק. לא מבוסס על יוניקס (למעשה, על BSD) כמו היגואר, רוצה כ"כ מראה של מק?! תקנה אחד!
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אז תוריד רק את זה: OBJECT DOCKמשהו כזה נראה לילינק: חפש בגוגל. אין לי אותו
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר הסטייל XP פג אחרי 15 יום. (ואני יודע שלא תשלם עליו....) לא יפה, לא דומה למק, והכי חשוב, דפוק. בשביל האתגר נסיתי את זה לפני כמה חודשים (כן, לא המצאת את הגלגל) וזה היה ממש דפוק.זה לא דומה למק, ולא מריץ תוכנות של מק. לא מבוסס על יוניקס (למעשה, על BSD) כמו היגואר, רוצה כ"כ מראה של מק?! תקנה אחד!אתה אוהב לבעס נכון? אתה יודע כמה השקעתי בזה...
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מה יש להשקיע? לקרוא מדריך?ואני אומר את האמת. זה תכונה אצלי, שהיא טובה וגרועה, כנות.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחבר יופי שיש מדריכים כי אני עשיתי את זה לבד בלי עזרה של אף אחד! אתה ממש יודע לבעס! עבדתי על זה 2-3 שעות!
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים Macrot, אתה יכול להיות יותר נחמד... ולא לדבר כמו איזה ילד שיצא מהמוסדאתה לא מדבר עכשיו ברמה של מנהל פורום.... אלא רמה של ילד בגן.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים יש מטרה מסויימת לת'רד הזה? : ד"א, לדעתי, תוצאה ממש לא משהו. אתה רוצה MAC OSX? תקנה מק. אם החלטת שאתה על ווינדוס תישאר ככה. כל שיפור למראה של המערכת הפעלה שלא נותן שיפור בנוחות עבודה אלא רק מכביד עוד על המחשב הוא מיותר. ד"א, מה אתה כל כך מתלהב מOSX? עבדת עם זה פעם? לדעתי, אתה מתלהב ממשהו שאין לך שמץ של מושג בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.