עבור לתוכן

אני מ.צ !

Featured Replies

פורסם

אני מבין שיש לך בעיות עור

תקבל גג 64. חבר שלי קיבל פרופיל כזה עם בעיות העור שלו.

• תגובות 151
  • צפיות 14.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואם אני כבר על 64 עם בעיות רפואיות אחרות, זה אומר שהרואקוטן ימשיך את מגמת הירידה של הפרופיל?

פורסם

סיכוי נמוך

החרא הזה לא משפיע בצורה מספיק קשה בשביל להוריד פרופיל ל45

וגם 45. עדיין מ"צ. פשוט כללי ולא מגזרי אבל גם לא תמיד.

פורסם

דרכים להורדה?

פורסם

חחח שבר... :lol: :lol:..

אני כבר מתכנן את זה.. נראה לי אני ירים איזה פטיש של אוטובוסים :jump:..

3 חודש גימלים!!!.. הנה אני בא!! :silly:

פורסם
  • מחבר

^ קל לדבר...

פורסם

אם כבר אתם מדברים על פציעות...

איך שנאתי ללכת מבה"ד 13 למרחבית את כל הדרך הארוכה והמסריחה הזאת. הייתי לוקח טרמפים לשם

חוץ מזה הנה פתרון קל למי שסוחב כומתה כחולה ויש לו בעיה עם זה.

תסתובבו עם כומתת בקום הירוקה עד שתגיעו לבסיס

פורסם

לכל אלה שעדיין בסרט (הצעירים בעיקר)..אני אומר לכם מנסיון של 3 שנים ויותר (משלים דפוק) שרתתי ועברתי בחייל הזה המון דברים ואני מכיר לא מעט אנשים מכלל המגזרים..ולא משנה מה תגידו זה חרטא..התפקידים בחייל הזה קשיים לא שווים את המאמץ ובעיקר שוחקים...יש לי לא מעט חברים ואנשים שאני מכיר שהתחילו בתור מצח..בילוש..וסיימו בתור נהגים או עובדי רסר...אז פותח התרד אם אתה חי בסרט שיהיה לך כיף או שתגיע לתפקיד שאתה רוצה צא ממנו...ולגבי הכלא אני אומר לך מנסיון..(לצערי ביליתי בכלא 6 ו4 לא מעט..)..

פורסם

^ קל לדבר...

סבבה.. אבל בנתיים אני כבר חודשיים בבית!!! :cool2:

פורסם

שמעתי לא אחת פה אתכם מדברים על פסילת מקצוע, זאת אומרת שאיך שאני מסיים את הקורס במצ"ח אני יכול להגיע למחלק וישירות להגיש "פסילת מקצוע"..? ויש סיכוי גבוה שאני אקבל את זה ואז אני אהיה ג'ובניק מהתחת במ.קמצ"ר או באחד ממחלקי מצ"ח ?

פורסם

קראתי את התארד ואני חייב לציין...

WTF ? כמה מ"צ יש פה ? !!

משהו פה ממ"צ עמקים, כלא 4 או 6 ?

תחלס ממה שאני ראיתי מהצד השני של הסורגים מודיעין בכלא / מצ"ח ניראה סביר..

מד"כים זה כיף לשגע ואני מאמין שזה לא כיף עבורם.. :lol:

לא יודע מה איתכם אבל שום דבר לא באמת מעניין ובטח לא כיף בצבא..

ההיתי גובניק 4 חודשים בחיל הקשר היה משביז רצח . יצאתי לטירונות קרבית בשיריון בחטיבה 7 היה בסדר אבל ההורים ביטלו את החתימה (בן יחיד) אחרי שהוציאו משם נידפק הראש :bash: עריקויות נפקדויות וכו'.. עברתי משהו כמו 20 תפקידים ו 8 בסיסים בשנה, שום דבר לא מעניין . בסופו של דבר צברתי חצי שנה דפוק שכ100 מתוכם בבתי כלא שצוינו. ועכשיו אני אזרח, אלו חיים טובים !

לחיי החופש :beerchug:

פורסם

שמעתי לא אחת פה אתכם מדברים על פסילת מקצוע, זאת אומרת שאיך שאני מסיים את הקורס במצ"ח אני יכול להגיע למחלק וישירות להגיש "פסילת מקצוע"..? ויש סיכוי גבוה שאני אקבל את זה ואז אני אהיה ג'ובניק מהתחת במ.קמצ"ר או באחד ממחלקי מצ"ח ?

תפסול מקצוע רק אם תוריד את הפרופיל שלך ל45 ואת זהעושים אצל הקוסם

פורסם

^^^^^^

יש שיטה קלה . לאיים בהיתאבדות . צריכים לכוון את הנשק לראש ולעשות הצגה טובה ומקבלים 2-3 חודשים בית הבראה ומקבלים 45 נפשי + פטור משמירות

פורסם

מזל טוב First Squad

על סיום הטירונות :yelclap:

הטירונים סיימו ביום חמישי את הטירונות שלהם :P

פורסם

לחיי החופש :beerchug:

:lol: :lol: הרגת אותי אחי , כל כך סבלת??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים