פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר מזל טוב First Squad על סיום הטירונות הטירונים סיימו ביום חמישי את הטירונות שלהם פחח אתה בא לצחוק עלי? הטירונות שלי עד 16 לינואר , מי שסיים זה השב"ס.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים במילה אחת ?כן.לא חבל אבל , עכשיו יהיה לך יותר קשה להתקבל לעבודות בעתיד לא?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ שתהיה גדול, ותהיה בצבא, תבין מה זה סבל,אלא אם כן תהיה ג'ובניק מת, אבל עד שלא תהיה בגדוד או או אפילו חטמ"ר, לא תבין מה זה סבל,ולפעמים, עדיף לקחת סיכונים, מאשר לעבור סבל ונזק מנטלי, לשלוש שנים.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים חחחחח , אני כן בחטמ"ר, פלס"ר 7 (אני לא צריך להגיד לך מה זה) נמצאים שם וגדוד של מודיעין שדה ושל תקשוב מבצעי , ותאמין לי שאני הולך לטחון - אנחנו מקימים פלחי"ק מ - 0!!!
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים למ.צ יש צורה מאוד מוזרה לגבות עדות. במקום להראות כאילו הם באמת מתחקרים אותך הם מקריאים לך את השאלה תוך כדי כתיבה ואח"כ באותו אופן מקריאים את התשובה שנתת להם. בלי רגשות, בלי מבטים, בלי עומק.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים לאכי פשוט אין לנו זיין בשבילךשמע אחרי שתיקח כמות של עדויות ואמרות שאתה לא מסוגל להבין, להתחיל לגבות עדויות עם השקעה זה מוגזם מאיתנוזה קטע מכני אחרי כמה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.