פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אלהן חברה,יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדשכאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006והוא מראה לי מהירות של 1.6GHzכאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS)וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל),ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוסוגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.ב יש לי ביוס גירסה F4תודה מראש
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר עשיתי קצת חיפוש באינטרנט לגבי תופעה זו ואני חושב שזה חלק מטכנולוגיית ה -Intel® Intelligent Power Capabilityשל המעבדים החדשים..מישהו חושב כמוני????????????
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים סביר להניח שכןבתוכנת בדיקה מסוימת תראה מהירות נמוכה יותר, ובסוגריים רשום את המהירות האמיתיתמישהו אחר שאל והראה תמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.