פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים שלום.אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא:תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד....תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים.תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232.תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם.תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם.המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות.מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות?תודהאור
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר לא הצלחתי למצוא את הכתבה שהזכרת, יש מצב ללינק?ברור שאני יכול להכין בעצמי, כי את המידע עצמו אין בעיה להשיג.אבל הבעייה היא שקישורי העיצוב שלי די דלים, ואני רוצה משהו שגם יראה טוב.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים זה באחד המדורים בטוח, אני זוכר את זההמקור אני חושב היהwww.tomshardware.com
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר התכוונת לזה? http://www.tomshardware.com/2005/11/23/pc_interfaces_101/index.htmlבאמת מאמר נחמד ויכול להיות שאשתמש בחלק מהחומר שם.אני יותר מחפש תמונות מקצועיות.למשל תמונה עם השוואה של כבלי רשת, פרטים והסבר על כל גיד של כבלי רשת cat3-cat7.כנ"ל סוגי כבלים אופטיים.אני רוצה תמונות מפורטות כי אני עובד עם זה ביומיום, אז זה טוב שדברים כאלה יהיו נגישים.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים כן לזה התכוונתיאת את הממש צריך מידע כמו שהסברת אני לא מכיר משהו ספציפיאולי חיפוש בגוגגל תחת המילהspecתביא תוצאות
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר אתר נחמד מאוד, אם אני לא אמצא משהו מוכן אז אני אשתמש גם בו.אם מישהו מכיר כאלה דברים מוכנים אני אשמח מאוד, אפילו אם אתם מכירים רק תמונה אחת כזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.