פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים מג"ב יחידת ימ"ס נובמבר 95.לא גאה, אפילו מתבייש. (בטימטום שלי). :-Xהיום לא עושה מילואים...ואם תחזירו את הגלגל אחורה הייתי פועל כמו lollipop15.
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים לא רוצה ללכת לצבא, אני מוכן לירות לעצמי בברכיים העיקר שלא להיות שם 3 שנים.למישהו יש רעיונות?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים אייי,אני כבר מת לראות לאן ישבצו אותי במילואים..מקבאטיה,ל..................שכם?מקווה שלא לפי הגיבוש לפני הטירונות אני מניח שאתה בעל כומתה אדומה. דובדבן?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים לפי הגיבוש לפני הטירונות אני מניח שאתה בעל כומתה אדומה. דובדבן? כן..צוות ב,נוב 0 מג"ב יחידת ימ"ס נובמבר 95. לא גאה, אפילו מתבייש. (בטימטום שלי). :-X היום לא עושה מילואים... ואם תחזירו את הגלגל אחורה הייתי פועל כמו lollipop15. אתה אמיתי?!95?יו אחי אתה ענתיקה.. אחח ימ"ס איזה יחידה..לפי הסיפורים של הזקנים ביחידה שלי,בזמן השחברה מ217 היו מזוהים ע"י התצפיתנים הפלסטינאים מרחוק,החברה מימס היו דופקים להם 2 מרצדס ונוסעים להם בחריקות בכול העיר בלי שיבחינו בהם לצערי לא יצא לי לחוות סרעוב כמו לפני אוסלו(או בכלל)..אבל לא ההיתי מתנגד להיכנס לאיזה פאודה קטנה עכשיו באיוש=)
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים תגיע לטירונות ותירה לעצמך בברכיים . עדיף בראש.שנייה אני מנסה לעכל את הבדיחות כאן.אה הנה.LOLאוקיי. איך באמת אפשר לצאת על רפואי כשבעצם אני בריא כמו שור?
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים תשובות לשטויות האלה אתה ממש לא תמצא פה.ואם מישהו ייענה לו הדיון יינעל - so dont.
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים לא רוצה ללכת לצבא, אני מוכן לירות לעצמי בברכיים העיקר שלא להיות שם 3 שנים.למישהו יש רעיונות?www.newprofile.orgאני כנראה אתגייס לקרבי .שריון , תותחנים או נ"מ .
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים תגיע לטירונות ותירה לעצמך בברכיים . עדיף בראש. :nono: אל תעשה את זה, בשם כל חוקרי המצ"ח תחסוך מאיתנו את הכאב ראש של משב"ם או פציעה עצמית (יותר כאב, יש דופק) אתה תעשה 3 שנים כמו גדול אם תרצה או לא גג תיהיה עציץ 3 שנים, גם לא נורא
פורסם 2006 בדצמבר 1019 שנים אין לי מושג מה אני הולך לעשות בצבא, אני רק יודע את הנתונים שלי, שגם הם לא עוזרים לי ממש.בינתיים זה פרופיל 64[עדיף שלא תדעו למה], קב"א 56, דפ"ר 90 וכו'..כנראה שזה יהיה ג'ובניק, מודיעין אולי? הייתי רוצה מאוד
פורסם 2006 בדצמבר 1119 שנים חשבתי יותר בכיוון של תותחנים או שיריון.נ"מ זה כזה גרוע? אחרי הכל זה חלק מחיל האוויר.חוץ מזה ששמעתי שתותחנים ושריון זה טחינת עולם ובלי יציאות נורמאליות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.