עבור לתוכן

שירותך בצבא, קרבי?ג'ובניק?

מה העדיפות שלך בצבא 1,763 הצבעות

1. 1. מה העדיפות שלך בצבא

• הכי קרבי שאפשר
    • קרבי אבל לא רציני
    • תומך לחימה שבין החזית לעורף
    • ג'ובניק עד הסוף
    • לא רוצה צבא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

דרך אגב, lollipop,

אם אלה הסיבות שתגיד בלשכת הגיוס ללמה אתה לא רוצה ללכת לצבא, אז הולכים לשים עליך ז*ן גדול!

אם אתה באמת לא רוצה ללכת לצבא, כדאי מאוד שתכין הסברים יותר "משכנעים", או "רפואיים", או "כאלה הקשורים לבריאות הנפש..."

אם אתה לא רוצה ללכת לצבא, מי אני שאשפוט אותך.

אני רק אומר לך שאם סיבות כאלה לא תגיע רחוק...

נראה לך שזה מה שאני הולך לומר? יש לי עוד הרבה זמן עד הגיוס.

• תגובות 166
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

במקום העבודה אסור להם אפילו לשאול אותך על השירות הצבאי שלך(ואני לא מדבר על עבודת שמירה, אלא על עבודה סטנדרטית). לא מזמן מישהו תבע מקום שלא קיבל אותו לעבודה בגלל השירות הצבאי שלו, תריץ חיפוש בוואלה.

למעשה מותר לו לשאול לגבי אם עשית צבא או לא והוא תמיד יכול לדסקס איתך על איפה שירתת אבל על הפרופיל של המרואיין אסור לשאול מה שכן אלה שיוצאים על 21 יהיה כתוב להם מעכשיו משהו בסגנון" השתחררו עקב הנהגנות רעה מאוד" או משהו בסגנון, קיצור ייכתב שהם אנשים עם הפרעות וזה כנראה ישפיע במקומות העבודה.

ובקשר למה שהוא יכול לומר לא חסר 1001 סיבות, בואו רק לא נפרט עליהם פה.

פורסם

זה לא הולך לקרות. נראה לך שיתנו למישהו לרשום בתעודות זהות של אנשים משהו על השירות הצבאי שלהם?

פורסם
  • מחבר

זה כתוב בתעודת שחרור. והנה הציטוט:

פרסום ראשון: צה"ל מסיר את הכפפות במאבק מול המשתמטים. בתוכנית שיזם ראש אמ"ש האלוף שטרן נקבע כי במקום שבתעודת השחרור יירשמו במסגרת פרופיל 21 המילים "אי התאמה'", ייכתב - "שוחרר בגלל התנהגות רעה-חמורה". המטרה: לפגוע בסיכוי להתקבל למקומות עבודה ולהשגת רישיונות שונים ולייצר דימוי שלילי למשתמטים........"

פורסם

זה לא יקרה. ועדיין אסור לקבל או לא לקבל מישהו לעבודה ע"פ זה.

פורסם
  • מחבר

תעשה טובה הוא פשוט יכול לדחוף תירוץ אחר וזהו, ראש קטן. אתה יכול להתלונן עד מחר שזה בגלל זה הוא לא חייב להעסיק אותך ואם הוא רוצה הוא גם לא חייב לתת סיבה, חוץ מזה כמה קשה לומר "אני בסוף לא צריך עובדים".

ומה זה לא יקרה? נדמה לי שזה כבר יצא לפועל.

פורסם

גם אני פעם לא רציתי להתגייס, וגם היום אני די בספק.

אם כן, אבקש לשרת קרוב לבית, לבוא לשם ב-8 ולצאת ב-4 כמו מקום עבודה חמוד...

אני אלך עם המצפון שלי...

ד"א lollipop15, בלי להעליב, אני חושב שכדאי שתדבר עם מישהו על הבחירה הזאת, אתה נשמע לי די עצבני כשאתה כותב על זה. היו לך ויכוחים על זה עם אנשים? אני זוכר שאני התווכחתי המון על זה עם אנשים ועם עצמי, כשרציתי להשתמט, והעצבנות הזאת מונעת מאיתנו לעשות בחירה אמיתית. בכל מקרה יש לך עוד זמן עד שתתגייס (גם לי, כנראה עוד 10 חודשים)... רק תבחר את מה שאתה באמת מרגיש.

פורסם

אתה לא מעליב, אני תמיד שמח לקבל עצות(רק לא בסגנון "י'אידיוט! תתגייס, יקרה אסון?!").

אני רק בכיתה י', ככה שיש לי עוד זמן. אני לא אומר שאין מצב שאני אשנה דעה, אבל כרגע, אני לא רואה מצב שבו אני מתגייס.

אני עצבני כרגע, אבל לא בגלל זה.

תודה בכל מקרה.

פורסם

:police: זה מה שאני עושה בצבא :police:

אני אומר לכם... תישבו בכלא אבל אל תתפנו לבה"ד 13

המחיר שתשלמו כבר מדי

פורסם

636 פלוגה ג' כבוד.

פורסם

:police: זה מה שאני עושה בצבא :police:

אני אומר לכם... תישבו בכלא אבל אל תתפנו לבה"ד 13

המחיר שתשלמו כבר מדי

עדיף היה לשבת כמה ימים במעצר בבקום מאשר להיות מאניק.

פורסם

עדיף היה לשבת כמה ימים במעצר בבקום מאשר להיות מאניק.

לא ניראה לי להיות מנאיק זה כיף עד שאתה רואה את אחד האיסירים בפאב או משהו כזה :cool2:

פורסם

מה כ"כ נוראי בלהיות במשטרה צבאית?

פורסם

מה כ"כ נוראי בלהיות במשטרה צבאית?

??? :o:lol: :lol: :lol: :lol: :screwy:

אני מנחש שהגיל שלך נמוך מ18

ואין לך חברים שמשרתים במשטרה צבאית

האם אני צודק

:lol: :lol: :lol: :lol:

הוא שואל מה נורא להיות בחמ"צ.... פאק...

שמישהו יסביר לו את הדקויות

אני לא אוביקטיבי בנושא יותר מדי

פורסם

גם אני אשמח לדעת למה זה לא טוב להיות במשטרה צבאית.. ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים