עבור לתוכן

שירותך בצבא, קרבי?ג'ובניק?

מה העדיפות שלך בצבא 1,763 הצבעות

1. 1. מה העדיפות שלך בצבא

• הכי קרבי שאפשר
    • קרבי אבל לא רציני
    • תומך לחימה שבין החזית לעורף
    • ג'ובניק עד הסוף
    • לא רוצה צבא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כן עוד הרבא בבקשה כמו למה אחרים כן צריכים ואתה לא.. ואם אתה אומר שהם לא תגיד לי שנייה מה יהיה פה אם לא יהיה צבא בכלל או איזה צבא יהיה לך פה אם לא יהיה גיוס חובה....!

• תגובות 166
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

אממ מה? :| תכתוב ברור ::)

פורסם

על מנת שהדיון הזה לא יינעל ויהפוך לדיון מעניין שבו חברי הקהילה יספרו על שרותם הצבאי או על ציפיותיהם מהשירות הבא עליהם לטובה, יש להתעלם מחבר'ה כמו lolipop15.

פורסם

לא, לא צריך להתעלם, אם הוא לא רוצה לשרת אז שיהיה לו בכיף, פשוט לא צריך לתקוף אותו וזהו ::)

לא הוא הורס את הדיון, מי שתוקף אותו הורס את הדיון!

פורסם
  • מחבר

שאני אבין...

פתחת את הת'רד הזה רק בשביל לעצבן אנשים, נכון?

לא נכון, רציתי לדעת פירוט כדי לדעת באמת למה הוא לא רוצה להתגייס , שמעתי הרבה סיפורים בחיים שלי על משתמטים ועל כאלה שבאת לא יכולים להתגייס, הוא לא רוצה לפרט שלא יפרט זאת זכותו, רק רציתי לדעת מה הסיפור שלו בזה שהוא לא מתגייס, לא להחזיק נשק זה ממש לא תירוץ בצבא אפשר להיות גם ג'ובניק וכן גם עם פרופיל 97 ואם זה מפריע אפשר להוריד פרופיל, גם דוד שלי לא רצה להתגייס לקרבי הוא הוריד פרופיל ל64 והלך לחי"ח אז להחזיק נשק זה לא כזה תירוץ, ואם הוא פשוט לא רוצה להתגייס או שלא מתאים לו לומר למה שלא יומר זאת זכותו.

בזמן האחרון כולם אומרים "פחות ופחות רוצים להתגייס לקרבי" אז אני רוצה לראות קצת אם זה מדבר גם לפורום פה לראות איך הפורום פה מתייחס לגיוס ולשירות שלו בצה"ל, הוא רוצה להשתמט אין לי בעיה להיפך אני בעצמי מורעל קרבי ויש לי חברים משתמטים, אז אני צוחק עליהם כל היום אבל זה כמובן בצחוק וכל אחד יש לו את הסיפור שלו, הרוב באמת פשוט לא רוצים לבזבז 3 שנים "סתם" (לפחות מבחינתי).

עכשיו שאני יבין, כתבת את ההודעה הזאת רק בישביל תשומת לב, נכון? עוד אחד עם הודעה שלא עוזרת בכלום.

לא, לא צריך להתעלם, אם הוא לא רוצה לשרת אז שיהיה לו בכיף, פשוט לא צריך לתקוף אותו וזהו ::)

אף אחד לא תקף אותו רק רציתי לדעת למה הוא לא רוצה להתגייס שישספר קצת עליו לא מתאים לו שיגיד אני לא מתגייס וזהו לא חייב שום דבר לאף אחד, מה כל אחד עושה עניין משאלה פשוטה. והדיון ממש לא חייב להינעל בגלל זה, פשוט אנשים חייבים לסטות מהנושא, ואני אומר מעכשיו מי שבא לו לריב עם המשתמטים או המורידי פרופיל שיפתח לו אשכול משלו שיזמין את כל אותם אנשים ויריב איתם שם, פה זה נושא אחר לגמרי לא בא לריב עם אף אחד ולא לשכנע אף אחד.

פורסם

כן עוד הרבא בבקשה כמו למה אחרים כן צריכים ואתה לא.. ואם אתה אומר שהם לא תגיד לי שנייה מה יהיה פה אם לא יהיה צבא בכלל או איזה צבא יהיה לך פה אם לא יהיה גיוס חובה....!

הנה:

1. למה חרדים וערבים לא ואני כן?

2. לא רוצה להיות פראייר, תראה למעלה.

3. אין לי נטיות אובדניות.

4. אני אתגייס ביום שבו אני אוכל להתחתן כרצוני בחתונה אזרחית, כמו כולם.

5. יש לי דברים הרבה יותר טובים לעשות בזמן הזה: ללמוד, לעבוד ולבלות.

6. לנצל את התקופה הכי טובה של החיים שלי למטרות קצת יותר מעניינות.

7. אין שכר נורמלי.

8. חוסר מוטיבציה אדיר כתוצאה מהאפליה שיש כאן במדינה.

9. לא רוצה לקחת על עצמי את האחריות של להחזיק נשק ביד ובמידת הצורך להיות אחראי על חיים של אנשים אחרים, ואף אחד לא יכול להכריח אותי ואחרי זה להאשים אותי במידה ואני מפשל.

10. אדם ללא מוטיבציה לא יכול להועיל לצבא, ולי ממש אין מוטיבציה.

11. הפרעות שינה. אין מצב שאני נרדם לפני 2-3 בלילה וקם לפני 7, וגם אחרי זה, בדרך כלל כל היום אני עייף ונרדם לפעמים גם כמה פעמים במהלך היום.

12. סיבות אישיות נוספות שאין לי כוונה לפרט כאן.

עוד?

על מנת שהדיון הזה לא יינעל ויהפוך לדיון מעניין שבו חברי הקהילה יספרו על שרותם הצבאי או על ציפיותיהם מהשירות הבא עליהם לטובה, יש להתעלם מחבר'ה כמו lolipop15.

אי אפשר לפתוח דיון כזה ולדרוש ממני לסתום ת'פה.

בדיוק.

אם מישהו נוסף רוצה לדון על הסיבות להתגייס ועל הסיבות למה לא להתגייס, הוא מוזמן לפתוח דיון חדש ואני אשמח לענות לו.

פורסם

תשמע חבר,

אני יכול להתדיין איתך מפה ועד יום הגיוס שלי ולהציג לך טענות נגד כאלה וכאלה - אבל זה לא הדיון פה.

לכן אני מבקש שכאן העניין יייפסק - ראינו מספיק דיונים כאלה בעבר ננעלים בעקבות הוויכוחים האלה.

פורסם

אין בעיה. אמרתי בעצמי שמי שרוצה לדבר על זה מוזמן לפתוח דיון חדש.

פורסם

הממ לא הולך לצבא מתוך בחירה..

מחובתי לעשות את זה ואני יעשה..אין מה לעשות

כנראה דור שני בחיל האוויר..

פורסם

kryptoguy90, ערכתי את ההודעה הקודמת :-X

פורסם

מעדיף להיות במודיעין או במשהו עם מחשבים. כמובן שאני מעדיף לא ללכת בכלל לצבא, אבל מסתכלים על זה במקומות עבודה :( (הסיבה היחידה שאני הולך!)

פורסם

במקום העבודה אסור להם אפילו לשאול אותך על השירות הצבאי שלך(ואני לא מדבר על עבודת שמירה, אלא על עבודה סטנדרטית). לא מזמן מישהו תבע מקום שלא קיבל אותו לעבודה בגלל השירות הצבאי שלו, תריץ חיפוש בוואלה.

פורסם

דרך אגב, lollipop,

אם אלה הסיבות שתגיד בלשכת הגיוס ללמה אתה לא רוצה ללכת לצבא, אז הולכים לשים עליך ז*ן גדול!

אם אתה באמת לא רוצה ללכת לצבא, כדאי מאוד שתכין הסברים יותר "משכנעים", או "רפואיים", או "כאלה הקשורים לבריאות הנפש..."

אם אתה לא רוצה ללכת לצבא, מי אני שאשפוט אותך.

אני רק אומר לך שאם סיבות כאלה לא תגיע רחוק...

פורסם

ואללה אחים שלי אני עשיתי רישיון מהצבא , קד"צ נהיגה

עברתי תאוריה ראשונה , טסט שני

נראה לאן ישבצו אותי מחר אני מתגייס

פורסם

פציעה כמה זמן לפני הגיוס

העלאת פרופיל

גיבוש

גיוס

גיבוש

קצת באסה שאני מתגייס ליחידה שבטח מורכבת מכהניסטים חולי נפש

שפיפון(היה כיף האמת)

טירונות יחידה במתקן אדם(והעולם ראה-ושתק),קאדרים בלתי נגמרים ע"י מכים חולי נפש סאדיסטים

כמעט פריקת כתף ב6 על6 בקמ"ג(אחד הדברים המצחיקים..)

רק קאדרים

זריקת אבן בהר הרבל באמצע ניווט וכמעט העיפו אותנו על זה

הליכה כמו קאובוי שקיבל בתחת אחרי מסע כומתות(רק אני הלכתי ככה,אלוהים יודע למה..)למשך איזה שבועיים(ההורים כבר התחילו לחשוד מה לעזאזל מלמדים אותנו שם)

השתנה מול הפנים של המפקץ במסיבת סיום בסלול ב"לכת"

פאשלה ענקית במעצר של קאפישה עד היום אני מובך כול פעם שאני חושב על זה

שכם(והרבה שכם)

קבאטיה(המקום המקולל ביותר עלי אדמות)

חזרה לעסירה אה-שמליה אחרי שאיבדנו שם לפני כמה זמן 3 לוחמים

אין ספור הקפצות,מעצרים במקומות שאלוהים יודע מה עבר בראש של ההוא שבנה אותם..

מרחק שנייה מדו"צ

היה כיף.. :yelclap:נחשו לבד איפה שירתתי.

אז סיימתי את הטירונות,מחכה לראות לאן ישבצו אותי במילואים.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים