עבור לתוכן

שירותך בצבא, קרבי?ג'ובניק?

מה העדיפות שלך בצבא 1,763 הצבעות

1. 1. מה העדיפות שלך בצבא

• הכי קרבי שאפשר
    • קרבי אבל לא רציני
    • תומך לחימה שבין החזית לעורף
    • ג'ובניק עד הסוף
    • לא רוצה צבא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מנחש שאתה האחות?

• תגובות 166
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זכויות שאני לא מקבל בתור אזרח? בבקשה, רק תבחר:

לא יכול להינשא בחתונה אזרחית ועם מי שאני רוצה

מופלה לרעה, צריך לשרת בצבא יותר מאשר נשים

לא זוכה להגנה מהמשטרה

לא יכול לעבוד בשבת

לא יכול לנסוע בתחבורה ציבורית בשבת

לא יכול לנסוע ולראות טלוויזיה ביום כיפור

מופלה לרעה, צריך לשרת בצבא כאשר אחרים לא

זה רק קומץ, יש עוד הרבה.

לא, למה לי? זה לא רק העניין של האי התאמה, זה גם עניין עקרוני ושל בזבוז זמן שאפשר לנצל אותו לדברים חשובים יותר.

דבר אחד:

מההה??? תראה לי איפה כתוב שמגיעות לך הזכויות האלה ואני ידאג שתקבל אותם. וכן יש לך הגנה מהמשטרה זה שכל היום יורדים על המשטרה לא אומר שהם לא עושים כלום מי שפאק בקטע הזה זה בתי המשפט אבל זה כבר לנושא אחר.

מופלה לרעה? נתחיל מזה שאם כבר מופלה אז לטובה אתה אמור לקבל את זה כמחמאה שהצבא צריך אותך ל3 שנים חוץ מזה שיש הרבה נשים שעושות סדיר שנתיים ומחוייבות לחתום קבע שנה ככה שהם גם סוגרות 3 שנים אין הבדל כ"כ גדול, ובכל מקרה אני לא מבין איפה הזכויות פה???

בקשר ל "זכות" האחרונה זה רק מראה כמה אתה חושב קטן "למה אני כן ואחרים לא" "למה שאני יהיה פרייר, הם לא תורמים אז גם אני לא יתרום אני לא פרייר" במקום שכל אחד יעשה מה שנכון לעשות הוא לעצמו ולא יסתכל על אחרים.

ואתה עוד קורא לשירות הצבאי בזבוז זמן שאפשר לנצל לדברים יותר חשובים, אני יגיד לך את האמת אני צריך רק שני אפשרויות האחת להחזיר את הגלגל לאחור השניה לסגור את צה"ל. פשוט מתי שאתה הייתה מגיע לגיל גיוס הייתי סוגר את צה"ל ואתה הייתה מנסה לעשות דברים יותר חשובים רק שאחרי יום יומיים כנראה שהייתה מת. ואז הייתי מחזיר את הגלגל לאחור אולי הייתה מבין מה זה באמת דברים חשובים.

פורסם

lolipop, זה ממש לא בעיה להמציא תירוצים לכל דבר, מה שקשה זה לעשות זה לתת לאחרים. אתה אגואיסט ולא מוכן לתת קצת מהזמן שלך. יש לי שאלה, לשירות לאומי כן תלך? מילא אם הצבא לא מתאים לך אז בסדר, זה עוד נשמע לי הגיוני, אבל למה לא לעשות שירות לאומי?

פורסם

באמת שאין מה להתווכח עם אדם כל כך אטום מסיבות ילדותיות (lollipop, זה נאמר ללא שום כוונת עלבון). מדובר כאן בעניין שניתן לפתור בדרך הטבע בלבד - התבגרות. הילד הזה חיי בבועה כלשהי שהזמן ידאג לנפץ לו. מהיכרות עם ילדים נוספים שדבקו בדעות כאלו - להסביר להם את הערכים הללו זו משימה בלתי אפשרית, והם רק מנסים למצוא מפלט בטיעונים חסרי משקל נוספים.

lollipop, יש לך הבנה מוטעית בנוגע לפירוש המושגים "ליברליות", "מדינה דמוקרטית" ו"חופש". אני מניח שלבגרות לאזרחות עוד לא התחלת ללמוד, אז כל שנותר לי להגיד לך הוא לחכות.

פורסם

אתה לא יודע מה אני נותן ומעניק ומה לא - אז תסתום ת'פה, ומהר. נכון, היה נחמד מאד להיות אגואיסט מדי פעם, וצבוע מי שאומר אחרת. לא אמרתי שאני אגואיסט - אם אתה לא רואה את ההבדל, אתה נמצא בבעיה קשה. אני נותן למי שיודע להחזיר, אני לא מוכן לתת ולתת ולאכול חרא בחזרה. וזה מה שקורה כשאני מתגייס. אתה רוצה לאכול חרא ולהיות פראייר - תפאדל, תהנה.

לא מפריע לי מה יכתבו לי, באמת שלא. כי גם ככה אין לי כוונה לעבוד או להיות בקשר עם בנאדם כלשהו שבאמת יתייחס לזה. אבל בכל זאת אני לא אסכים שיכתבו לי משהו, אתה יודע למה? כי אסור להם. דורשים ממני לשמור על חוקים מסוימים - אני דורש אותו דבר בחזרה.

OK, אז מילאתי עד עכשיו את החובה הזו וסיימתי אותה, עכשיו אני מקבל את הזכות שלי להשלים 12 שנות לימוד. מי מממן את המשכורות של המורים? ההורים שלי והורים של המון תלמידים אחרים שמשלמים מיסים.

אני לא אתייחס לשטויות שכתבת אחרי זה, אני רוצה להדגיש נקודה מסויימת ממה שרשמת פה:

אתה לא "לא רוצה לצאת פראייר", אתה סתם חרא שמתעלק על החיים של חיילים ששומרים על התחת שלך כדי שתוכל להתרוצץ מאופר במצעדי גאווה ולצעוק "אני חופשי, אני חופשי!!!11".

אתה לא אוכל את החרא של הצבא, אבל אתה מאכיל חרא את שאר האזרחים ששומרים עליך ועל המשפחה שלך.

אני לדומא, בכלל לא אתרגש אם תהרג בפיגוע, ולא אאשים אף גורם ביטחוני שלא מנעו אותו, כי לך לא מגיעה ההגנה שהחיילים שלא משתמטים נותנים לך, ובטח ובטח שלא מגיע לך שהם יסכנו את החים שלהם למענך ולמען אנשים כמוך.

יום נעים לשאר הגולשים, ויום בכלל לא נעים לך.

פורסם

אני מנחש שאתה האחות?

נכון.

מההה??? תראה לי איפה כתוב שמגיעות לך הזכויות האלה ואני ידאג שתקבל אותם. וכן יש לך הגנה מהמשטרה זה שכל היום יורדים על המשטרה לא אומר שהם לא עושים כלום מי שפאק בקטע הזה זה בתי המשפט אבל זה כבר לנושא אחר.

מופלה לרעה? נתחיל מזה שאם כבר מופלה אז לטובה אתה אמור לקבל את זה כמחמאה שהצבא צריך אותך ל3 שנים חוץ מזה שיש הרבה נשים שעושות סדיר שנתיים ומחוייבות לחתום קבע שנה ככה שהם גם סוגרות 3 שנים אין הבדל כ"כ גדול, ובכל מקרה אני לא מבין איפה הזכויות פה???

בקשר ל "זכות" האחרונה זה רק מראה כמה אתה חושב קטן "למה אני כן ואחרים לא" "למה שאני יהיה פרייר, הם לא תורמים אז גם אני לא יתרום אני לא פרייר" במקום שכל אחד יעשה מה שנכון לעשות הוא לעצמו ולא יסתכל על אחרים.

ואתה עוד קורא לשירות הצבאי בזבוז זמן שאפשר לנצל לדברים יותר חשובים, אני יגיד לך את האמת אני צריך רק שני אפשרויות האחת להחזיר את הגלגל לאחור השניה לסגור את צה"ל. פשוט מתי שאתה הייתה מגיע לגיל גיוס הייתי סוגר את צה"ל ואתה הייתה מנסה לעשות דברים יותר חשובים רק שאחרי יום יומיים כנראה שהייתה מת. ואז הייתי מחזיר את הגלגל לאחור אולי הייתה מבין מה זה באמת דברים חשובים.

אתה מוזמן לעשות את זה - אם תצליח לשכנע אותי, שנינו הרווחנו.

lolipop, זה ממש לא בעיה להמציא תירוצים לכל דבר, מה שקשה זה לעשות זה לתת לאחרים. אתה אגואיסט ולא מוכן לתת קצת מהזמן שלך. יש לי שאלה, לשירות לאומי כן תלך? מילא אם הצבא לא מתאים לך אז בסדר, זה עוד נשמע לי הגיוני, אבל למה לא לעשות שירות לאומי?

כבר עניתי על זה, תחפש בעמ' קודמים.

באמת שאין מה להתווכח עם אדם כל כך אטום מסיבות ילדותיות (lollipop, זה נאמר ללא שום כוונת עלבון). מדובר כאן בעניין שניתן לפתור בדרך הטבע בלבד - התבגרות. הילד הזה חיי בבועה כלשהי שהזמן ידאג לנפץ לו. מהיכרות עם ילדים נוספים שדבקו בדעות כאלו - להסביר להם את הערכים הללו זו משימה בלתי אפשרית, והם רק מנסים למצוא מפלט בטיעונים חסרי משקל נוספים.

lollipop, יש לך הבנה מוטעית בנוגע לפירוש המושגים "ליברליות", "מדינה דמוקרטית" ו"חופש". אני מניח שלבגרות לאזרחות עוד לא התחלת ללמוד, אז כל שנותר לי להגיד לך הוא לחכות.

אולי, נשאר רק לחכות ולראות.

אני לא אתייחס לשטויות שכתבת אחרי זה, אני רוצה להדגיש נקודה מסויימת ממה שרשמת פה:

אתה לא "לא רוצה לצאת פראייר", אתה סתם חרא שמתעלק על החיים של חיילים ששומרים על התחת שלך כדי שתוכל להתרוצץ מאופר במצעדי גאווה ולצעוק "אני חופשי, אני חופשי!!!11".

אתה לא אוכל את החרא של הצבא, אבל אתה מאכיל חרא את שאר האזרחים ששומרים עליך ועל המשפחה שלך.

אני לדומא, בכלל לא אתרגש אם תהרג בפיגוע, ולא אאשים אף גורם ביטחוני שלא מנעו אותו, כי לך לא מגיעה ההגנה שהחיילים שלא משתמטים נותנים לך, ובטח ובטח שלא מגיע לך שהם יסכנו את החים שלהם למענך ולמען אנשים כמוך.

יום נעים לשאר הגולשים, ויום בכלל לא נעים לך.

אני מאחל לך מוות איטי וכואב.

פורסם

אני מאחל לך מוות איטי וכואב.

אל תדאג, גם אנחנו מאחלים לך אותו הדבר.

פורסם

לא, לך אני מאחל שתגלה את האמת. ולי אני מאחל שכמה ממכם לא הייתם נולדים.

פורסם

אני רואה שהדיון הגיע לפסים אישיים.

איפה ההנהלה?

quick_lock.gif

פורסם

אין צורך לנעול, פשוט IG וSciFi7 לא יזכו ליחס ממני. יש גבול לרמה שאני מוכן לרדת אליה רק כדי להשיב לטענות מגוכחות.

פורסם

אתה יכול עוד לרדת ???

חשבתי שאתה כבר בתחתית המדרגה :nixweiss:

אה לא, אתה רק משחק אותה :kopfpatsch: (אני מכיר את אחיך התאום)

פורסם

אין לי אח תאום.

פורסם

לוליפופ - כמו שכבר אמרתי, בהתחלה חשבתי שאולי אתה לא לגמרי אטום אבל בו ברגע שהשוות את צה"ל לוורמאכט הבנתי ש(לפחות בינתיים) אתה פשוט אטום.

ממוקמך הנוכחי אתה יכול לבחור בשתי דרכים שונות:

1. תמשיך באותו קו חשיבה ותהפוך לשמאלני רדיקלי עד מאוד, כנראה גם תירד מן הארץ ותעודד אקדמאי על ישראל

או

2. תתבגר קצת, תבין שקיצוניות(שוב אני חוזר, לכל כיוון - ימין או שמאל) הינה פשוט לא נכונה ותבין את הטעות שלך.

עכשיו, בקשר לנושא המקורי, אני מקווה שחברי הפורום יוכלו לעזור לי.

אני בתת משקל רציני מאוד, עברתי ניתוח להשתלת מוט פלטינה בחזי(סיפור ארוך, פקטוס אקסקווטום) ויש לי בעיות נשימה(לא אסטמה, אבל בעיות נשימה).

הפחד שלי הוא שאני אשתחרר על רפואי ואז אולי אני אוכל להתנדב אבל חבר שלי התנדב ולמרות שהוא אחד האנשים האינטלגנטים ביותר שאני מכיר ובהחלט היה יכול לעשות רק טוב לצה"ל בתפקיד רציני(מודיעין, מיחשוב אנא ערף) רצו שהוא יהיה מזכירה של איזו פקידה(כן, מזכירה של פקידה...) ואני חושש שזה גם מה שיקרה לי אם אני אתנדב.

התפקיד העקרוני שאני רוצה הוא משהו בתחום המיחשוב, טכנאי או תוכניתן, למרות שאני מעדיף תוכניתן.

כמו כן גם במודיעין נראה לי אני יכול לעזור קצת.

לסיכום, השאלה שלי היא - האם יש סיכוי שאני אשתחרר על 21 רפואי? אם כן, האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה ולהתגייס רגיל בכל זאת ולא דרך התנדבות?

תודה לעוזרים ;)

פורסם

יש לך סיכוי גבוה להשתחרר על רפואי.

אני מכיר מישהו שהתנדב לממר"ם למרות שגם הייה לו 21 רפואי... מקסימום, אם אני לא טועה אז אתה לא מתחייב לשום דבר בהתנדבות, ואם התפקיד לא יתאים לך מקסימום לעזוב :nixweiss:

תשאל את זה בלשכת הגיוס אחרי צו ראשון...

פורסם

לוליפופ - כמו שכבר אמרתי, בהתחלה חשבתי שאולי אתה לא לגמרי אטום אבל בו ברגע שהשוות את צה"ל לוורמאכט הבנתי ש(לפחות בינתיים) אתה פשוט אטום.

ממוקמך הנוכחי אתה יכול לבחור בשתי דרכים שונות:

1. תמשיך באותו קו חשיבה ותהפוך לשמאלני רדיקלי עד מאוד, כנראה גם תירד מן הארץ ותעודד אקדמאי על ישראל

או

2. תתבגר קצת, תבין שקיצוניות(שוב אני חוזר, לכל כיוון - ימין או שמאל) הינה פשוט לא נכונה ותבין את הטעות שלך.

עכשיו, בקשר לנושא המקורי, אני מקווה שחברי הפורום יוכלו לעזור לי.

אני בתת משקל רציני מאוד, עברתי ניתוח להשתלת מוט פלטינה בחזי(סיפור ארוך, פקטוס אקסקווטום) ויש לי בעיות נשימה(לא אסטמה, אבל בעיות נשימה).

הפחד שלי הוא שאני אשתחרר על רפואי ואז אולי אני אוכל להתנדב אבל חבר שלי התנדב ולמרות שהוא אחד האנשים האינטלגנטים ביותר שאני מכיר ובהחלט היה יכול לעשות רק טוב לצה"ל בתפקיד רציני(מודיעין, מיחשוב אנא ערף) רצו שהוא יהיה מזכירה של איזו פקידה(כן, מזכירה של פקידה...) ואני חושש שזה גם מה שיקרה לי אם אני אתנדב.

התפקיד העקרוני שאני רוצה הוא משהו בתחום המיחשוב, טכנאי או תוכניתן, למרות שאני מעדיף תוכניתן.

כמו כן גם במודיעין נראה לי אני יכול לעזור קצת.

לסיכום, השאלה שלי היא - האם יש סיכוי שאני אשתחרר על 21 רפואי? אם כן, האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה ולהתגייס רגיל בכל זאת ולא דרך התנדבות?

תודה לעוזרים ;)

אני לא שמאלן קיצוני, למרות שזה יכול להראות ככה. אני לא אוהב להכניס את עצמי לקטגוריות של ימין/שמאל/מרכז, בטח שלא לפי הפוליטיקה הישראלית שבה ב90% מהמקרים ההבדלים בין השמאל לימין הם רק הגישות בקשר לסכסוך הישראלי פלסטיני. יש לי דעות מגוונות בנושאים שונים שלא בהכרח יפלו באותה קטגוריה של שמאל/ימין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים