פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים נכון להיום, בלי להתחשב רגע בפרופיל האמיתי והקב"א האמיתי שלכם, לאן הייתם רוצים להגיע בצבא בהנחה שאתם מתאימים לכל תפקיד.מי שבא לו לציין גם את התפקיד, חטיבה, גדוד, חייל, דרגה או כל דבר אחר אז בכיף.נראה עד כמה מורעלים החברה פה.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אם הייתי יכול הייתי הולך להיות או שייט(13 כמובן) או בסיירת מטכל או טייסעקב כך שאני עם חוסר כושר וכל השטויות האחרות אני מתכנן ללכת לגאמא/ממרם (בתקווה שאני יתקבל לשם)אבל אחרי הכל אמרת בהנחה שאני מתאים לכל תפקיד...
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר link=topic=223945.msg1963307#msg1963307 date=1165662533]פרופיל 45! ברכיים יד זה לא שאני מיתנגד ורוצה להיות קרבי שוב, אל תצביע לאן אתה מיועד, אלה לאן באמת הייתה רוצה ללכת, ובאמת שאני לא יתפלא אם מישהו יכתוב גדודים אני מכיר הרבה חברה שמעדיפים לנצח מלחמות בתור גדוד ולא לעשות מבצעים כסיירת מובחרת או משהו כזה.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים הכי קרבי בעתודה 8) או בתלפיות.. או בפסגות.. נראה כבר איזה קרבי אני אלך ;D בדיוק
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים לא שווה להשקיע תאמין לי אני הייתי שנה בפלח"ן גבעתי עד שנפצעתי ו אז משם מפעיל מחשב בתל השומר 5 דקות מהבית אין מה להשוות היה יותר כיף בתל השומר אבל האנשים היו יותר אחלה בקרבילמזלי זה היה לפני הרבה זמן
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים איזה פירוט אתה רוצה?אני לא רואה תועלת מזה שאני אתגייס, מבחינתי זה בזבוז זמן, אני לא רואה מצב שבו אני מחזיק נשק ביד.. עוד? כי יש לי המון.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים שאני אבין...פתחת את הת'רד הזה רק בשביל לעצבן אנשים, נכון?עריכה:טעות שלי, לא ראיתי שנכסתי ישר לעמוד השני :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.