עבור לתוכן

המחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה שניות - עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום.

אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות.

אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה.

החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום..

אולי למישהו יש רעיונות?

פורסם

תתחיל מכאן...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

אני יסכם בערך משם את הסיבות שכניראה יכולות להיות מדבר כזה, קודם כל תבטל את הרסטארט האוטומטי, לאחר מכן תעדכן אצלך את כל הדרייברים האפשריים (אם תוכל בכלל) אם אתה רואה שהרסטארטים נמשכים עדיין אני מציע שתפתח את מארז ותבדוק אם יש לך קבלים מפוצצים/מנופחים (זה כתוב בסטיקי שהבאתי לך)

נסה לעשות את זה בסייף מוד ותיראה אם הבעיה חוזרת

פורסם

אני חושב שזה יותר בגלל התוכנה שהתקנתה (Spyware doctor ) כנראה היא שגורמת לרסט.תנסה ב safe-mode

להוציא אותה ,להתקין אותה תוכל תמיד.

פורסם
  • מחבר

תתחיל מכאן...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

אני יסכם בערך משם את הסיבות שכניראה יכולות להיות מדבר כזה, קודם כל תבטל את הרסטארט האוטומטי, לאחר מכן תעדכן אצלך את כל הדרייברים האפשריים (אם תוכל בכלל) אם אתה רואה שהרסטארטים נמשכים עדיין אני מציע שתפתח את מארז ותבדוק אם יש לך קבלים מפוצצים/מנופחים (זה כתוב בסטיקי שהבאתי לך)

נסה לעשות את זה בסייף מוד ותיראה אם הבעיה חוזרת

אגב, שכחתי לציין - אני לא חושב שזאת בעיה מהסוג הזה, אני מסוגל לעבוד באופן תקין על ווינדוס ויסטה, וביטלתי את הריסטרט האוטומטי דרך הויסטה - זה לא יעזור הרי לפי מיטב הבנתי, כי זה מבצע את הפעולה רק לווינדוס ויסטה.

אני חושב שזה יותר בגלל התוכנה שהתקנתה (Spyware doctor ) כנראה היא שגורמת לרסט.תנסה ב safe-mode

להוציא אותה ,להתקין אותה תוכל תמיד.

פה אני נתקע, אין לי אפשרות ממש להכנס לSafe Mode - אני מגיע לWindows Boot Manage, המצב שבו אני צריך לבחור בין שתי מערכות ההפעלה, ויש לי אפשרות להכנס לSafe Mode רק של הויסטה.

יש לכם מושג אולי איך אני יכול להכנס לSafe Mode?

פורסם

אם אני לא טועה, תבחר קודם כל באקס פי ואז מהר תלחץ כל הזמן על F8 עד שיופיע לך ה LOG SCREEN של אקס פי

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :yelclap:

מחקתי את הSpyware Doctor במצב בטוח והבעיה נפתרה..

מוזר שזה דווקא נגרם מזה, אבל שיהיה.. קורה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים