עבור לתוכן

מחשב חדש ויקר מגמגם במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ברשותי מחשב חדש - הנה המפרט:

Intel Core 2 Duo E6600

Asus P5B

Leadtek GeForce 7950GT

Dual Channel DDR2 800 1 Gig

Western Digital 160 Gig SATA II

ספק כוח Thermaltake PFC W0084

מחשב אריה,תיאורטית לפי המפרט, אבל הבעיה היא שבמשחקים הוא מגמגם ז"א שהוא לא רץ חלק, יש גימגום וזה מתבטא בעיקר במשחק pes 06

ניסיתי הכל - עדכנתי ביוס גם של הלוח וגם של כרטיס מסך, הורדתי את כל הדרייברים האחרונים שניתן למצוא מ ASUS ו NVIDIA ללא הצלחה, שיחקתי עם ההגדרות בביוס, שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך, התקנתי דרייבר כרטיס מסך של NGO, אין לי כבר שום מושג מה קורה כאן רבותיי.

מחשב Athlon 64 3000+ מריץ משחקים יותר חלק ממנו, וגם התוצאה שקיבלתי ב 3DMark2001 ביחס של מעבד-מסך היא עלובה : 38000 לעומת 54000 בערך.

איפה אתם חושבים הבעיה?

המחשב מאוד מאוד יקר והוא לא מצדיק את המחיר שלו.

תודה!

פורסם

-תבדוק שהחיבור חשמל מהספק לכרטיס מסך והחיבור חשמל היעודי למעבד (מהספק) מחוברים טוב

-תגיד מה הטמפ של החלקים

-תנסה עם ספק אחר, אם יש אפשרות

פורסם

נשמע לי כמו ספק כוח חלש מידי, זה אומנם 430W אבל TT לא בדיוק ברשימת המומלצים שלי בכל מה שקשור לספקי כוח.

מה גם שלא מצאתי את הפרטים של הספק כוח שלך בשום אתר באינטרנט אפילו לא של TT, נראה כמו דגם שהוספק ייצורו.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

-תבדוק שהחיבור חשמל מהספק לכרטיס מסך והחיבור חשמל היעודי למעבד (מהספק) מחוברים טוב

-תגיד מה הטמפ של החלקים

-תנסה עם ספק אחר, אם יש אפשרות

-כל החיבורים מחוברים (נו באמת..) טמפ' לוח: 32 טמפ' מעבד: 43 טמפ' מסך: 50

פורסם

אין צורך לזלז, זה מה שלרוב גורם הבעיה.

אם אלה טמפ במאמץ,ושום חלק לא ב OC, אז תנסה עם ספק אחר

חבל שבאת לשאול בפורום רק כאשר התעוררה בעיה, ולא לפני קניית המחשב שנמליץ מה לקנות

פורסם
  • מחבר

®_GL_® על איזה ספק אתה ממליץ ?

פורסם

אני אגיד לך מה הוא ימליץ.

ENERMAX LIBERTY 400W

ההמלצה שלי זהה, או אם יש לך הרבה הארד דיסקים וכו' אז ToPower P5-550W כי יש לו עוד וואטים \ אמפרים על ה5 וה3V ... [אבל ב12V הם זהים, או אפילו לאנרמקס יש יותר וולטים על ה12V]

-ג'ו

פורסם

אני זוכר שמישהו פעם המליץ על Corsair HX 520W PSU במיוחד אם מתוכנן בעתיד כרטיסי DX10

פורסם

אז עכשיו זו כבר שאלה אחרת

tsarig

האם אתה מתכוון בעתיד הקרוב לקנות כרטיס מסך DX10?

אם לא, אז ה LIBERTY בחירה מעולה,כפי ש J.Dog-Christ אמר

אבל אל תרוץ לקנות ספק חדש.

זה רוב הסיכויים באשמתו אבל עדיין...

אם הבנתי אותך נכון קנית את המחשב לאחרונה, תלך לחנות ואולי הם מוכנים לשים לך ספק אחר זמנית , לבדוק שזו הבעיה- בכל זאת יש לך אחריות

אם כן הוא האשם, אז תחליף אותו, כלומר תחזיר להם את שלך ושהם אם צריך אז בתוספת מחיר ישימו לך אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים