עבור לתוכן

בעיה - המחשב לא עולה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לאחותי בעיה במחשב, היא מדליקה את המחשב, הוא מראה כאילו הוא טוען את הווינדוס ואז פתאום הוא עושה ריסט, ואז עוד הפעם אותו תהליך, מראה כאילו הוא טוען והכל בסדר, ואז פתאום ריסט. כאילו, אני לא מגיע אפילו למסך של ה- "ברוך הבא" של ווינדוס.

מישהו יודע מה הבעיה?

תודה ענקית לכל העוזרים!

פורסם

מתוך האתר של מייקרוסופט:

בעת הפעלת המחשב, עולה החלון של Microsoft Windows XP? ולאחר מכן המחשב מבצע הפעלה מחדש.

1. הכנס את התקליטון נושא התווית Microsoft Windows XP?? לכונן התקליטורים והפעל את המחשב.

בצע עלייה מתוך כונן התקליטורים (עליה מתוך כונן התקליטורים הינה אפשרות שצריכה להיות מוגדרת ב- Bios? של המחשב).

2. חלון התקנת Windows XP?? יעלה. נלחץ על האות 'R?' על-מנת להיכנס ל- Recovery Console?.

3. נבחר את המספר של מערכת ההפעלה המותקנת על המחשב שלנו.

4. נקיש את סיסמת מנהל המחשב (במידה ואין נקיש Enter?).

5. בשורת הפקודה נקיש Cd System32?? ונלחץ על מקש ה- Enter?.

6. נקליד: Ren Kernel32.dll Kernel32.old ?? ונלחץ על מקש ה- Enter ?.

7. נקליד את הפקודה Map?? ונלחץ על מקש ה- Enter?.

8. נקיש את הפקודה Expand <Drive>\I386\Kernel32.dl_?? ונקיש Enter??.

<Drive>?? - מסמל את כונן התקליטורים.

* יש לשים לב לאות כונן התקליטורים שמכיל את הדיסק של Windows XP??. היא תוצג בד"כ בפורמט שדומה ל: D: \Device\CdRom0

9. תופיע ההודעה הבאה:??Kernel32.dll 1 File(s) Expanded.

10. נקיש Exit?? והמחשב יבצע הפעלה מחדש.

נוציא את הדיסק הנושא את התווית Microsoft Windows XP?? מכונן התקליטורים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זאת אכן הבעיה.

אם יש מישהו שיכול לעזור לי קצת יותר באופן ישיר כי אני מסתבך, אני אודה לו מאוד.

בכל מקרה, זה מה שקורה:

אני מכניס את הדיסק התקנה של הווינדוס XP (יש לציין שהכנסתי דיסק של SP2 למחשב שהוא בעצם SP1, לא יודע אם זה משנה), הכנסתי אותו כונן הדיסקים כי אין לי משהו שמתקשר ל- floopy או איך שלא כותבים את זה.

מידי פעם עולה לי מסך שחור שנותן לי אפשרות להפעיל את המחשב ב- safe mode, או שרשום לי start windows בצורה רגילה.

אבל עדיין, לא מופיע לי חלון התקנה כמו שצויין בהוראות של מיקרוסופט.

כמו שכבר אמרתי, אם מישהו יוכל לעזור לי באופן ישיר אני אודה לו מאוד אם יפנה אליי בהודעה פרטית.

או למסנג'ר: erezlevyking@walla.co.il

תודה ענקית לכל העוזרים.

*עריכה, הצלחתי להפעיל את המחשב ב- Safe Mode, האם יש משהו שאני יכול לעשות כאן שיעזור?

בנוסף, יש לי דיסק התקנה של SP2 בעברית, אך המחשב המדובר הוא SP1 באנגלית, אני מצליח להעלות את ההתקנה של ה- SP2 בעברית, אך האם יש טעם?

יש אפשרות שאני מתקין את ה- SP2 בעברית על המחשב בלי שימחק לי כלום מהמחשב? אם כן, איך עושים את זה? זה יפתור את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים