עבור לתוכן

הנגן שלי הלך למכונת הכביסה..

Featured Replies

פורסם

הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים.

שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים.

הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי.

יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש.

אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא?

כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות?

למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים

• תגובות 37
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פרק אותו, יבש אותו מהר עם נייר סופג ופן. יש עוד סיכוי להחיות אותו

פורסם

אני חושב שזה היה עובד אם זאת הייתה טבילה קצרה, אבל לא מכונה שלמה..

מנסיון אני מדבר אגב. של כמה מכשירים שקיבלו מקלחות.

פורסם
  • מחבר

הברגים שלו קטנים ביותר אין לי מברג כזה קטן.

וזה קרה בבוקר, בנוסף לכך כשאני מנענע אותו ליד האוזן אפשר לשמוע חלק קטן שזז שם ממש בקול חלש.

המים החמים והסיבובים המהירים של המכונת כביסה גמרו את המסכן.

פורסם

חלק זז? מה שאומר שהוא חטף מכות ומשהו שם התפרק. הנגן אבוד, מצטער להודיע לך.

פורסם

אם היית מחכה שהוא ייתייבש ולא מפעיל ומקצר אותו היה לך סיכוי שהוא עוד יפעל. חכה שיתייבש ותן לאחריות, שהם יישברו את הראש על מה קרה, מבחינתך הפסיק לעבוד...

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי להפעיל אותו. אבל צריך להיות מציאותי, הוא היה במכונת כביסה.

פורסם

תשחק על האחריות או תקנה נגנן חדש, למה לא נראה לי שאפשר לתקן אותו. בכל מקרה אתה צריך לפתוח ולייבש אותו.

בהצלחה.

פורסם

אל תוותר על 1000 שקל כל כך בקלות.

קודם תנסה לייבש אותו כמו שאמרו ורק אז תפעיל.

לא עבד?

אז אתה יכול להתחיל לבכות אבל כרגע אין סיבה שתוותר עליו.

פורסם

מכונת כביסה זה מים חמים..60 +

לא מאמין שהוא שרד =\

פורסם

חכה שיתייבש, קח לחנות ותגיד שהוא פתאום מת סתם ככה, איך הם יידעו שהוא עבר שטיפה? :P

פורסם

חכה שיתייבש, קח לחנות ותגיד שהוא פתאום מת סתם ככה, איך הם יידעו שהוא עבר שטיפה? :P

קורוזיה :P

פורסם
:lol:
פורסם

קורוזיה דווקא יכול להיות אבל לא ניראה לי במקרה כזה יהיה...

פותח הת'ראד, קודם כל שים את הנגן במקום שם כמה ימים בשביל שתהיה בטוח שהוא יתייבש מבפנים, אחר כך לחנות ופשוט מאוד תגיד להם שהנגן לא תקין וזהו.

הם לא חייבים לדעת ממה קרתה התקלה... במידה והם ישלחו את הנגן למעבדה והם יראו שם מים אז תתווכח איתם ותנסה להוריד את מחיר התיקון אם ניתן אבל תעמוד על שלך אתה תוותר להם ישר או שתתן למישהו עם עודף ביטחון עצמי שידבר בשימך

אני עבדתי בחנות שהייתה מוכרת באינטרנט, אני יודע מניסיון שאם הבן אדם פשוט מאוד אומר לך שאותו מוצר לא עובד ואין לו מושג ממה זה נהיה זה עובד הכי טוב

פורסם

תשטוף אותו עם מים מזוקקים, תתן לו להתייבש טוב טוב ותתחיל להתפלל. תנסה להפעיל - עובד? קרה נס. לא עובד? תנסה לממש את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים