פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים חבר שלי הלך ולא קיבל.. לא משנה מה, שאתה הולך לראיון אל תלך לראיון בעברית, רק באנגלית.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים חבר שלי הלך ולא קיבל.. לא משנה מה, שאתה הולך לראיון אל תלך לראיון בעברית, רק באנגלית.קישקוש.מכיר מלא שקיבלו ויזה אחרי ראיון בעיברית.זה לא קשור.אתה צריך רק להוכיח שאתה מתכוון לחזור לארץ:1. חשבון בנק במצב טוב.2.עבודה קבוע או הוכחה שאתה במהלך לימודים ושאתה רשום לשנה נוספת.3. לא להיות ממוצא עירקי/מרוקאי/תימני ....וכו ..
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אילו דברים שמובנים מאליהם... אני רק מביא מקרה של חבר שלי שראה שהתור בראיון בעיברית ריק אז נכנס לשם ולא קיבל.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אילו דברים שמובנים מאליהם... אני רק מביא מקרה של חבר שלי שראה שהתור בראיון בעיברית ריק אז נכנס לשם ולא קיבל.וחבר שלי ..ראה ..ניכנס ... וקיבל ויזה. (חייל בקבע) חודשיים לפני שיחרור.וזה קרה לפני חודש.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים לא משנה מה, שאתה הולך לראיון אל תלך לראיון בעברית, רק באנגלית.אז למה אתה חושב שהם טורחים לעשות ראיונות בעברית?הם יכלו פשוט לקבוע תנאי שאם אתה לא מסוגל לעשות את הראיון באנגלית, אתה לא יכול לקבל ויזהמכיוון שהם לא עשו את זה, מן הסתם אין סיבה שהם לא יקבלו באופן גורף כל מי שעושה בעבריתכמו שההוביט שלנו כתב כבר, צריך להוכיח שאתה מתכוון לחזור לארץ:כלומר שיש לך עבודה בארץ, שאתה רשום ללימודים או סיבה אחרת (אח שלי למשל קיבל ויזה כי רופאכתב לו מכתב שהוא צריך לחזור לארץ על מנת להמשיך טיפול רפואי)לעומת זאת, יש לי ספק רב שעיראקים/תימנים ומרוקאים לא מקבלים ויזה פשוט בגלל מוצאם...(אם כי מאז שגם ארה"ב התחילו עם racial profiling אני משער שעלולה להיות להם בעיה עם זה יותר מאשר אשכנזים)
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים לעומת זאת, יש לי ספק רב שעיראקים/תימנים ומרוקאים לא מקבלים ויזה פשוט בגלל מוצאם... (אם כי מאז שגם ארה"ב התחילו עם racial profiling אני משער שעלולה להיות להם בעיה עם זה יותר מאשר אשכנזים) אתה זוכר את הסיפור עם שר הביטחון לשעבר מופז? הוא לא קיבל אישור כי הוא מ מ ו צ א ע י ר ק י
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים האמריקאים סתם לא רצו לפגוש אותו...אז עכשיו גם את פרץ הם לא יצטרכו לפגוש כמראה
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מה השטויות האלה?אני חצי הודי חצי ערקי אתה רוצה להגיד לי שרק בגלל שאני ערקי לא יתנו לי וויזה?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים איזה מזל שיש דרכון גרמני (אירופאי בכללי) גם אפשר ליכנס לכל אירופה, וגם לארה"ב בקלות :
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אני נראה יותר הודי ויש לי אזרחות ארופאית,זה עוזר במשהו? עוזר בהרבה, הרבה יותר קל לקבל ויזה דרך האירופאי
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים תפסיקו לדבר שטויות על דברים שאתם לא מבינים בהם דודה שלי נולדה בעיראק ויש לה חזות מאוד עיראקית ועדיין היא יוצאת ונכנסת לארה"ב כמה שהיא רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.