פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים ה-4 שנים שגרתי בהולנד ופאק, יש כאן כל-כך הרבה אנשים בני 18+?! הייתי בטוח כולם פה בני 14-18 :-X עכשיו אני מרגיש קטן... :-[ (אני בן 14)
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים הילדות , התיפוף - במיוחד כשיוצא איזה מקצב שחבל על הזמןהתקופה של הטרקטורון והטיולי שטח בצפון עם שק"ש שימורים, סיגריות, קפה ומוזיקה טובה ובכלל טיולי טבע ירוק.כשהיא אמרה לי "כן".השיחות עם החברה הכי טובה שליהיציאות הסולידיות שלי עם החבר הכי טוב שלי רק בשביל לשתות משהו טוב בלי בחורות בלי חברים רק שנינו והרבה צחוקים.מסיבות הברביקיו הפרטיות של שישי אחה"צ
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אם כבר רגעים שמחים, אז הרגע שאמרו לי שעברתי טסט[ראשון] היה פשוט רגע של התפרצות רגשות עזים חח בעטתי בכל דבר שהיה מסביבי, פשוט חי בשביל הרגעים האלה ...
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר אה, כן - גם אהבה ראשונה . אבל זה היה שהייתי מאוד מאוד צעיר, וזה לא מומש בשום דרך, אז זה יותר כמו זיכרון מאוד מאוד מעורפל :-\
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים SexDrugsandRock n' rollסתם,הנשיקה הראשונה כשהייתי בן 14האהבה שתמה לי לפני כמה ימים
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים חשבתי איזה חרא יהיה כיתה י אבלאני לומד אלקטרוניקה -9 שעות\שבועויש מורה מזה סבבה ;D
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר אני חושב שאהבה ראשונה זה חד פעמי מן הסתם, אתה לא יכול פעמים לזכות באהבה ראשונה סתם, הבנתי למה אתה מתכוון, אני לא חושב שזה נכון. אני לא חושב שאפשר לזכות באהבת אמת רק עם אדם אחד, בהיקף כלל עולמי הייתי אומר שלכל אחד יש כמה עשרות אלפי אנשים לפחות שאיתם אפשר לזכות באהבת אמת, כי אהבת אמת היא נגזרת של התאמה באופי של שני האנשים (גם יופי לא מזיק, אבל לא כל הזוגות נראים כמו דוגמנים בנינו), ולמרות הניואנסים באופי של כל אדם המבדילים אותו מהשני יש כמה תבניות בסיסיות של סוגי אופי, וכמה אולי אלפי תבניות יותר מפורטות אבל גם מאוד מאוד דומות זו לזו.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אני חושב שהרגעים הטובים להרבה מאוד אנשים הם :בנות-אהבה-סקס.......חו"ל-אילת-טיולים-מוזיקה-!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.